(©MN Press)
(©MN Press)

Duljaj: Dok god postoji šansa za drugo mesto, moramo da verujemo

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.05.23. | 16:19

„Partizan mora u svakoj utakmici da ide na pobedu“, kaže trener crno-belih pred meč sa Vojvodinom

Dva kola pre kraja sezone u Mozzart Bet Superligi Partizan je nadomak istorijskog – minusa. Crno-beli su četvrti na tabeli i sve govori da će tu i ostati, što bi im bio najlošiji plasman još od raspada velike Jugoslavije.

TSC i Čukarički su sa po četiri boda ispred Partizana i samo ako bi oba kluba osvojila po bod u poslednjih 180 minuta, a crno-beli savladali i sutra Vojvodinu i na kraju Voždovac, mogli bi do drugog mesta.

Izabrane vesti

„Dok god postoji šansa za drugo mesto, moramo da verujemo u to. Partizan mora u svakoj utakmici da ide na pobedu“, poručuje Igor Duljaj, trener tima iz Humske.

Nekada veliki derbi srpskog fudbala, Vojvodina – Partizan, sutra će se igrati bez nekog velikog takmičarskog naboja.

„Biće izuzetno teško protiv Vojvodine, koja, ako se ne varam, od prošle godine nije izgubila meč na svom terenu u prvenstvu. Njihov trener radi odličan posao, ima dosta kvalitetnih pojedinaca, a lepo ih je uklopio u kolektiv. Mi ne smemo da mislimo na to što je Vojvodina u četvrtak igrala Kup i da je možda umorna. Ako budemo o tome razmišljali, nećemo dobro proći“.

Duljaj je vodio ovog proleća Partizan u Novom Sadu protiv Vojvodine i izgubio 2:1.

„Verujem da sada igramo bolje u odnosu na prethodni period. Polako se neke kockice slažu, daleko je to još od idealnog, ali vidi se pozitivan pomak. Od mojih igrača tražiću samo da na teren prenesu ono što smo radili na treningu“.

Nada se trener Partizana da će teren u Novom Sadu biti u boljem stanju nego što je bio, zbog kiše, u polufinalu Kupa.

Nadam se da će uspeti da dovedu teren u red, da bismo svi mogli da uživamo u fudbalu“, poručio je Duljaj.

Što se tiče Partizana, van konkurencije za tim su i dalje Svetozar Marković i Samed Baždar, a neizvestan je Nemanja Jović.



tagovi

FK PartizanIgor DuljajMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara