Komentari na vest

Dva tima na papiru, jedan na terenu: Milojević bez alternative za Borjana, Erakovića, Kataija, Kangu...

S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Ovde se kada je igra Zvezde pokazuje, da bez Ivanica mi imamo jako velike probleme u kreaciji i u napadu. Da mi je to neko rekao do prije dve godine mislio bi da je lud i da covjek prica nebuloze...ali je cinjenica da dolaskom Stankovica, igra Zvezde se najvise gradila i oslanjala na prije svega Ivanica pa onda i na Kataia koji je sa njim bio glavna karika u igri i svemu pozitivnom kada je napad u pitanju. Dovodjenjem Bukarija je upravo bio pokusaj ubrzavanja igre i prebacivanje tezista na desnu stranu...ali je ovaj ocigledno igrac bljeska i momenta a nikako konstante i garancije sigurnih golova i dobre igre. Sve to je na pocetku i bilo dobro kada se doslo sa priprema i krenulo maestralno u prvenstvu i do tog famoznog Makabija, za koji i sada tvrdim da smo kvalitetniji tim...ali kockanje sa ofanzivnim Kangvom i ne dovodjene Adoa je bio taj pogresan potez uprave i sam pritisak ocekivanja i vec rezervisane karte za Ligu Sampiona je okrenuo stvari naglavacke a igracima ubio samopouzdanje i na Ivanicu ostavilo traga u vidu potrosnje a onda i povrede. Dalje poteze koji su donoseni "ad hok" sa napadacima necu ni komentarisati. Na kraju od potentne i kvalitetene ekipe koja je rasla i imala samopouzadnje do neba, uspjeli su da razvale tim i dovedu ga u situaciju da se pribojavamo ovog Ferencvarosa na Marakani!!!
N

No

pre preko 1 godinu

Dragi moji Zvezdasi Za kritike ima mesta uvek jer se mnogo izgresilo Ali sad nije vreme Trener je sam sebi stvorio teskobu jer je izgubio 4 boda Recimo mogo je obog levog beka da proba i kao desnog,coveka okriviste za gol sto nema veze s vezom Dragovic ne izlazi na sut vec postavlja blok igracu kojeg vidi da ce da sutne.A i on pogodi tamo gde nikad nebi.Stoji da nije bio ubedljiv ali... Vezni red treba razdrmati Mora Sanogo mora Kanga mora Ivanic mora Katai mora Bukari mora Pesic nemamo boljeg od Rode Dragovica Milunovica Eraka i Pankova.Dilwma je jedna ako Milun nemoze Erak na beka Pankov na stopersku poziciju.Posle 2:0 za nas Katai Kangva izmena
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Nekoliko puta sam morao da pročitam jer nisam mogao da verujem u ono što je napisano. Kulibali ima problema sa adaptacijom?!? Prihvatio bih to kao argument da Zvezda igra u La Pazu na 4000 metara nadmorske visine. I da on mora da trči s bocom kiseonika na leđima jer teško diše. Za sada, ispada da je Dioni bio klasa za ovoga. Zvezdi kao da je Grunf bio glavni savetnik za dovođenje igrača. Prodati dva špica koja su davala golove i zameniti ih dvojicom napadača koja ne daju golove svojstvena je samo njegovoj filozofiji. Zvezda ima star tim i igra sporo. To su činjenice. Kao i da neki igrači, bez obzira šta pokazuju na terenu i kako se ponašaju, imaju cementirano mesto u ekipi. Na sve to atmosfera je loša. Trener postoji formalno. Njegova jedina greška je prihvatanje te uloge. Uprava je mogla da napravi tim koji će ući u Ligu šampiona. Pilićarili su, kao i prošle godine, pa su tako i prošli. Umesto ozbiljnog rada servirana je medijska priča o najboljem timu ikada. Koji to ustvari nije.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Максимално одмарати Родића Иванића Катаија Санога и Милуновића кад год је могуће. Канга није на списку јер нема проблем са снагом и повредама. Смешно вам је ово са Борјаном јер Звезда има четири квалитетна голмана. Звезда нема десног бека и шпица. Од зиме нећемо имати ни задњег везног.
m

medeljin

pre preko 1 godinu

Iskreno zadnji vezni nije toliki problem iz 2 razloga. Prvi je što je igra sa zadnjim veznim u domaćoj ligi protiv bunkeraša je kao da igraš sa igračem manje. Da na tom mestu imaš recimo Frenki de Jonga kog gde god da staviš u veznom redu imaš plus, pritom nema mane. Ali nemaš takvog. Drugi je što deluje kao da Mijailović bolje radi posao od Sanoga. Dosta kontri i polukontri kreće od njega. dok Sanogo sve to uspori. Bolje krpi rupe u odbrani između štopera i bekova (pogotovo na desnoj strani). Jedino što je neoprezniji u odnosu na Sanoga. Proleće u Evropi ove sezone verovatno nije moguće, realno nije ni bitno. Za sledeću sezonu je druga priča.
E

Ej bre

pre preko 1 godinu

jel moguce da ste takve ovce , pitam navijace zvezde koji se ovde toboze da ponavljate samo jedno te isto sto cujete od drugo???
I

Iskreno...

pre preko 1 godinu

Sudeci prema komentarima ovde, Borjana izbaciti Kataija izbaciti , pesica izbaciti , I tako dalje, Hvala bogu da se vi nista ne pitate lazni navijaci zvezde i botovi...

Zelenooki

pre preko 1 godinu

A zbog čega ovakav tekst pred utakmicu sa Ferencvarošom.Partizan ispadne u kupu od Sremske Mitrovice i pisalo se jedan dan o tome a danas posle poklonjene pobede od strane igrača Vojvodine nikad bolji Partizan ide da pobedi Partizan. Zvezda u poslednje tri utakmice nije primila gol i opet ne valja jer igra mali broj igrača. Epa nije baš tako. U ovoj sezoni je Zvezda odigrala 18 takmičarski utakmica od čega je 9 vodio Stanković a 9 Milojević. Kod Stankovića je igralo 20 igrača a kod Milojević 26.Od tih 20 igrača koji su igrali kod Stankovića Pavkov, Ohi i Lučić nisu više u Zvezdi pri čemu su Lučić i Ohi imali mizernu minutažu kod Stankovića isto kao i Leković i Stanković pri čemu ova poslednja dvojca nisu uopšte igrala kod Milojevića.Znači Stanković se oslonio na 15-16 igrača u prvih devet utakmica dok je ostale šikanirao. Milojević od svih igrača koje ima na raspolaganju pored Stankovića i Lekovića nije koristio samo Pruceva, Mijatović i golmana Vasiljević. Uključujući i Ohija koji je otišao koristio je 26 igrača. Pokušava da iskoristi što više igrača i da ih vrati u takmičarski ritam. Jedini i pravi krivac za stanje u ekipi je Dejan Stanković. A Milojević je na pravom putu da izgura sezonu sa zgusnuti rasporedom kao što je nekad radio Vladan Milojević.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Покушавају на све начине да успоставе равнотежу али им слабо иде.
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

zato što su MOZARTIZAN !
s

sacuvaj me boze

pre preko 1 godinu

Kakvi ludaci bez zivota komentarisu ovde...
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Smesne minutaze za Bukarija i Kangvu, mada ovaj drugi bas i nema ulogu jos definisanu kod Milojevica. Ja kad je izveo Bukarija na poluvremenu sam se frapirao. Jedino ako ga je cuvao.
G

GostBS

pre preko 1 godinu

Pokloniti nekome ( posto ih niko nece kupiti ) : Gobelju, Srnica, Krstacica, Nikolica, Kubalija, Azirova, Pesica ... prodati ako uspes Kangu, katajia, Sanoga ... Ostaviti Bukarija, Dragovica, Erakovica, vratiti Gajica ,Joveljjca, traziti malog Lazetica na pozajmicu, vratiti Luku Ilica, dovesti desnog beka, gurnuti motiku, mijailovica i praviti ekipu za sledecu godinu ...
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Ha, ha, ha pa nije ti ovo pijaca ovog pokloniš, ovog vratiš, ovog prodaš, ovog... Koliko gluposti ljudi napišu?
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Још да продаш стадион и позајмиш Сан Сиро.
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Ove sezone je na naplatu dosla Stankoviceva tvrdoglavost guranja istrosenih vojnika umesto mladih, talentovanih igraca. Tako smo ostali sa Srnicem, Gobeljicem, Krsticicem, pa i Benom, dok su Stanic i Lucic na pozajmicama, a Motika, Stankovic, Lekovic i kompanija na klupi ili tribinama. Plus ono najgore - nosiocima ne dusu uzimao u zadnje dve sezone, pa se Katai, Ivanic i Rodic nisu mogli sastaviti od premora i to kada su nam najvise trebali. Momci imali dve nedelje odmora izmedju sve sezone. Pa gde je to normalno?!
Z

Zvezdasnbgd

pre preko 1 godinu

Stanić ne pravi razliku u Spartaku druže moj
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Najuriš Ohija dovedeš Kulibalija, Gobelja ti jedini desni bek, o čemu uopšte pričamo?
R

Realno.

pre preko 1 godinu

Iskreno ma koliko ga cenio i voleo ali Borjan je postao OCAJ ZIVI na golu u poslednje vreme,tako da za njega itekako imamo alternativu jer svi ovi rezervni golmani koje imamo trenutno bolje brane od njega! A o balvanu Pesicu ne treba trositi reci,bez premca i ubedljivo najgori spic koji je dosao u klub u zadnjih 20.god,covek gola moze dati iskljucivo ako golmana potera u WC pa ode i ostavi gol prazan,jedino tako i nikako drugacije,a videli smo sad da ni obican penal ne moze da pogodi,uzass od napadaca da nemam reci!
T

Tako je

pre preko 1 godinu

Pesic od 35.god je najgori spic koji je ikada igrao u FKCZ,sto pre ode iz kluba to bolje za nas!
Z

Zvezdas onaj stari

pre preko 1 godinu

U LE necemo proci a ako budemo kiksali u ovoj jadnoj domacoj ligi najvise se zahvaliti Terzicu i Mrkeli. Rasturili su roster a najavili LŠ sto je necuveno. Guranje Srnica i Gobeljica na ustrb dece bruka. Pojacanja u spicu bruka. Tako da sve se zna!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Od svih pravih i jedinih navijaca Zvezde apsolutna podrska za Terzu i ovu upravu! 5 titula,sad ce i 6-ta,2 LS i 5 LE,to niko drugi ne bi mogao da ostvari na celu Zvezde za samo 6 godina!
M

Mop

pre preko 1 godinu

Zašto dečko lepo ne napraviš svoj nik pa kao čovek komentarišeš. Šta ti ovo znači. Koristiš tudji i lupetaš. I ne radiš to samo njemu. Jadno. Simpatično ili šta već. Ni najmanje.
B

Bojo

pre preko 1 godinu

Možda i najveći problem je što Uprava nije u stanju (ili neće) da izdejstvuje u FSS da se broj bonusa poveća na 3 ili čak 4 igrača). Imamo desetak supertalenata u timu i u Grafičaru, generacije 2002-2005 koji igraju seniorsku Prvu ligu i pokazuju da bi bez problema mogli da igraju u Zvezdi. Prošle godine Zvezda je isforsirala samo jednog Erakovića, jer je on dobijao više prilika kao jedini bonus, i sada je reprezentativac i najskuplji igrač Zvezde. Sa 3 ili 4 bonusa imali bi smo za godinu dve još 3-4 reprezentativca od ovih klinica koji sada ne dobijaju minute, jer treneri jure titulu. Zvezda ima tri najbolja štopera u Ligi, i trebala bi da igra sistem 3-5-2 ( kao reprezentacija) ... Ako Rodić igra levog spoljnog onda desni treba da bude Bukari ili možda Mitrović ( kao Živković ili Radonjić)... Moj predlog: Borjan- Eraković, Milunović,Dragović- Mitrović(Mustafa), Kanga, Kangva( Sanogo), Ivanić,Rodić- Katai(Bukari) i Pešić.
d

dejanera

pre preko 1 godinu

Moze i 22 bonusa.....ali u omladinskoj ligi! Ovo je profesionalni sport, u kom se okrecu ogromne pare, da bi se, tek tako, deca igrala fudbala! Treba ukinuti sva ogranicenja a ne donositi nova! Ako je Arsenal najlepse igrao pod Vengerom (a jeste) kad nije imao ni jednog Engleza ili Murinjov Inter koji osvoji trostruku krunu sa par Italijana zasto je problem da i kod nas bude tako? Neka igraju najbolji koje klub ima pa makar sve do jednog bili stranci! A "nasa deca" su i oni sto igraju u Surdulici ili Lucanima isto kao u Zvezdi ili Partizanu!
e

esex

pre preko 1 godinu

Meni se npr svidja mustafa i mislim da bi eksplodirao kad bi igrao u kontinuitetu..mladi stankovic sigurno zasluzuje sansu i prosto ne verujem da na 2 0 protiv mladosti ubacuje srnica a ne njega ili motiku ili nekog treceg klinca.sta je sa tim skupo placenim motikom?? Zasto ulaze penzosi kad ubedljivo vodimo? Ko je ovde lud i sta se radi u zvezdi majko mila..pa eno i gvardiola ubacuje decu kad vode ubedljivo samo ovi nasi filozofiraju. Zasto je tu mijatovic kad ben ulazi sa klupe a ne on? Zasto nije onda ostavljen u graficaru gde je kidao..ima li koga da nam odgovori na ova pitanja?? Ima li zvezda buducnost,kako se izgradjuju buduce projektovane zamene za npr kataia,ivanica?? Sedenjem na klupi ili tribinama!?!?! Ja sam izgleda lud sto se nerviram..
D

Delija istok

pre preko 1 godinu

Mirko se vratio u formu i to će da dokaže koliko vec protiv Ferenca. Katai se vraća fizički a pored Mirka eto i golova i sansi. Kanga na prosloj odlican,drzi sredinu ..duga je sezona,trebaju svi da igraju
I

Igokea since 2007

pre preko 1 godinu

Само овим редоследом: Шпиц: Пешић, Кулибали, Бен Лево напред: Иванић, Митровић, Катаи Средина напред: Бен, Катаи, Кангва Десно напред: Букари, Митровић, могу и Катаи и Бен. Дакле, на свакој позицији у нападу може да игра три играча - сасвим довољно да сви играју и да нико никада не буде уморан, само ако се паметно ротирају. Плус Ибрахим може да се користи на више позиција.
N

Nb

pre preko 1 godinu

Sto se tiče nas sa ovolikim parama i igranjem evrope u poslednjih 6 godina u odlučujućoj sezoni kad imaš mogućnost da 2 godine igraš ligu šampona ti napraviš najgori mogući sastav umesto da smo jači mi obrnuto tako da koliko sam sebe hvalio Tereza nije on dorastao ovom nivo fudbalu da se ne lažemo treba ga smeniti i njega i upravu jer ako se povampiri Partizan i bude malo gurke sa strane ode nama titula i LS jer sa ovim sastavom smo realno prošek igrači igraju toplo hladno jer nemamo kvalitet!!!
6

6-ta u nizu...

pre preko 1 godinu

Ima jos zimski i letnji prelazni rok to je skoro godinu dana da se skocka dobar tim za LS tako da ne tupi bezveze o nekim stvarima koje ne znas! Da nije tog istog Terze sad bi Zvezda sa konobarom iz amerike Den Tanom kao predsednikom na celu kluba igrala Beogradsku ligu a jsdovci imali jedno 10 titula prednosti,cisto da te podsetim!
N

Nb

pre preko 1 godinu

Uradio je sta je uradio nije Zvezda njegovo vlasnistvo da se tako ponaša da opet kažem u istoriskoj sezoni posle Barija ti prokockao šansu za ulazak u LS sa osrednjim Makabijem i ulaziš u sezonu sa prosečnim igračima o kom neznaju ti pričaš druze jer pratiš ti fudbal uopste on ide napred a ne Nazad i sta je sve Tereza uradio ti sto je uradi svaka čast ali nemora sad da nas vrati 10 godine unazad i plus sto se menja format lige Samipina i pitanje dali ćemo da igramo da igramo i plus kada se Rusi vrate,velika je šansa ogromna prokockana tako boje ti pre nego sta kažeš budi objektivan i realan u ovom trenutku pusto prošlost odnje se ne živi a ekipa nam je prosek sa tolikim ulaganjem i bačenim parama.
ф

фк цз

pre preko 1 godinu

може се набрајати од 1 до 11 али да да доведеш овог Кулибалија а отераш Охија, то је стварно криминално....не кажем да је Охи топ играч али за овог кошаркаша измислио фудбал....и ништа лошији од Пешића.....
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Pa naravno i cemu ovaj tekst? Svi ovo znamo , nismo ludi. Svako od nas ovde moze da nabroji 10 igraca i to minimum , kojima mozemo odmah da se zahvalimo i pokazemo vrata. Sto je najgore , ima nekih koji i igraju stalno bez obzira na neke katastrofalne utakmice. Npr . Borjan koji je direktan krivac za desetak golova u odlucujucim mecevima u Evropi. I prosle i ove godine primao je golove sa 30,35 metara. Poslednji je ovaj protiv Makabija jer ne prati decko igru nego skace pored stative okrenut ka Severu , slavi odbranjen penal , a oni imaju loptu u posedu .. I znamo koji tandem je kriv sto nema pojacanja na bekovskim pozicijama evo 6 godina. Znamo ko je kriv i za najdebilniji potez na planeti zemlji , prodati poslednjeg dana prelaznog roka Pavkova i onakvog napadaca Ohija , da bi se uzela neka sica . I dovesti ovog tipa koji je batalio fudbal davno. Obrukali se za Ada samo tako , trazili mangupi da plate dva miliona na nekoliko rata. A ovamo busanje u grudi koliko imamo itd. Pa hajde pokazite petlju vi novinari , izvadite glavu iz peska i postavite prava pitanja. Ako imate petlju naravno. Sto do sada bas i niste pokazali.
M

Mister bokser

pre preko 1 godinu

Da se 'mister' nije potukao sa Ohijem u svlacionici Rendzersa i nakon toga trazio od uprave da ga odmah prodaju i uklone iz kluba,Ohi bi i dalje bio tu! Tako da zahvali se 'misteru' sto je Ohi morao da bude izbacen iz kluba zbog sukoba njih dvojice sto je potvrdio i onaj Italijan pomocni trener u izjavi za Italijanske medije!
E

Ej bre

pre preko 1 godinu

Pomocni trener italijan nije potvrdio nigde to si izmislio i to je jedna laz vasa, Grobarski botu
D

Domaćin

pre preko 1 godinu

Izgurati nekako ovu polusezonu, a na zimu dovesti Badamosija iz Čuke. Pozdraviti se s Kulibalijem nije on kriv što je zalutao u Zvezdu već skauting služba. Badamosi bi sigurno bio prva opcija u odnosu na Pešića a pritom još može da napreduje i da se proda. Uz Badamosija, pokušati na zimu vratiti Joveljića ( verovatno nemoguća misija) ili Ohija (posle lošeg iskustva u Zvezdi pitanje da li bi želeo da se vrati) ili Pavkova (ako se ne snađe u Arabiji) i u tom slučaju se zahvaliti Pešiću. Badamosi i bar jedan od pomenute trojice (Joveljić, Pavkov ili Ohi) bi garantovali golove. Ukoliko ništa od toga nije moguće pokušati dovesti nekog proverenog stranog napadača na pozajmicu s pravom otkupa narednog leta i uz njega gurnuti u vatru nekog omladinca (ne može biti gori od Kulibalija) u domaćem prvenstvu, jer proleće u Evropi verovatno nećemo dočekati ove sezone.
B

Bozic NS

pre preko 1 godinu

Zasto ne probati Mitrovica kao spica a malog Stankovica kao beka
1

1/1

pre preko 1 godinu

A Srnic nista, a?
S

Sejduba Ljuma

pre preko 1 godinu

jedan tim igra a drugi je tu da prima platu i tali se. a onda kazu Cokna odlazi. pa nije Cokna madjionicar da pravi pite.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Sve je to rezultat visokoumne transfer politike nase "presposobne" uprave i sve u tesnoj saradnji sa krezubim i polupismenim ultra kopovcima....Ne sekirajmo se, mogu oni i mnogo gore od ovoga do sada...
d

dalabu

pre preko 1 godinu

Interesantno je da se ne vidi nikakva razlika u Milojevicu i Stankoviću, kao da i nije promjenen trener. Ista formacija, iste izmjene, guranje istih igrača da igraju, bukvalno sve isto. Nikakva razlika u filozofiji
P

Pravi jole

pre preko 1 godinu

Pa Cokna je i bio pomocnik dekiju, sta si ocekivao, u ostalom tema su promasena pojacanja, koja su tu da se prima plata i tali se, krsta, ben, kurya murta igeaci koji nisu za profesionalni fudbal a imaju najveca primanja.. Zasto..pitajte terzu magiju...
P

P. Dragan

pre preko 1 godinu

Gospodo novinari treba biti malo hrabar pa na konferencijama pitate trenera a posebno Terzića i Mrkelu šta u Zvezdi rade i zašto i koliko su plaćeni Srnić , Krstičić , Gobeljić , Kulibali . Kome oni mogu da budu alternativa , šta se dešava sa malim Stamkovićem skupo plaćenim Motikom što je Lučić poslat na pozajmicu što Kangva igra sve manje a gura se Terzin pulen Nikolć koji nije za Grafičar što Borjan nesme da se skloni sa gola zadnje tri sezone direktan krivac što neigramo L Š ima još mnogo toga ali mislim da je ovo sasvim dovoljno .
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Ako nema rezervi da se ubace, onda treba skratiti spisak igraca. Pre svega Krsticic, a za njim i Srnic, godine su ucinile svoje i oni vise nisu za ozbiljniji fudbal. Prodati su Pavkov i Ohi, a dovedeni Pesic i Kulibali kao losiji par napadaca. Da Zvezda sad ima Ohija, davao bi po dva gola na svakom mecu. Kanga je katastrofa za tim. On je kao krava koja daje mleko, a onda s ena kraju ritne i prospe kofu. Njegove greske su direktno izbacile Zvezde pre nekoliko godina protiv Ludogoreca, a ove protiv Makabija. Imas vodjstvo od 2:0, golman odbranio penal, kraj poluvremena, protivnik psihicki pao i onda se desi Kanga koji preokrene utakmicu. Vladan Milojevic ga se jedva resio i odmah je Zvezda sledece dve godine igrala LS. Alternativa za njega je Kangva, kao mladji, bolji i usavrseniji model. Ali, on igra u grcu, strahu da ne pogresi i ispadne iz tima. Glavni igrac ovde je Ivanic, a ne Katai. Njegovim povratkom Zvezda daje vise golova, Katai je jos daleko od forme. Ben takodje vise ne treba da igra, i on je u godinama. Ako se menja Bukari, onda tu treba da udje Mustafa. Forsirati malo Motiku umesto Kataija, dok se Katai ne povrati. Azarov je napravio jednu gresku i vise ne igra. Dajte ga protiv slabijih ekipa, da se malo uigra. Zasto ne probati Stankovica na desnom beku? I svi mogu da se zamene, nije to problem, problem je centarfora. Pesic nije zasluzio vise da igra posle onog promasenog penala i one sanse kad je sam ispred gola. Medjutim, koga da ubacis? Kulibalija koji tek nema pojma. Vidi se da se covek trudi, pokusava, ali cela njegova karijera se vrti oko toga da da otprilike dva gola po sezoni.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Kad bi se pustio poneki igrac da igra mozda bi imali alternative. Druga stvar, nba ritam i slicne price... Ljudi ne igraju opstinsku ligu nego su profesionalni fudbaleri valjda?
G

G

pre preko 1 godinu

Ne smete da napišete da je sramota da se ne dovede desni i levi bek... nego ove uvijene vesti ko kao nema alternativu...
D

Dijego

pre preko 1 godinu

Jel moguce da nema mesta za malog Motiku? Bar u ligi moze da odigra 20-ak min po mecu... Mustafa isto treba da ima vecu minutazu... Pesica istrpeti do polusezone i da se tad dovede krsteni spic. Kulibalija vratiti odakle je i dosao!
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Bez alternative za Borjana? Nemoj da nas zajebavaš rođače, pa Popović, Vasiljević, Gordić mali kad se vrati sa pozajmice. Šta pišeš kao da mu je neko zacementirao mesto.
d

delija02

pre preko 1 godinu

Vasiljevic je bio jedan od boljih golmana prosle sezone.i ladno moze da brani domaće prvenstvo.ali Borjan posto ima 2.000 eura bonus po utakmici za nepromenjen gol ne daje nikom da brani ni protiv srpskoligasa.i svi golmani u CZ ce pripasti pored njega naredne 4 godine
R

Renato

pre preko 1 godinu

Mustafa je alternativa za Kataija,a mozda i adut za prvu postavu pre njega
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Mustafu bi ja na spica umesto Pesica a Kataija neka tu gde jeste... Ben, Krsticic, Gobeljic, Srnic,Kulibali hvala vam za sve ali vreme je da se rastajemo...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Sve je lepo napisano osim za : Kulibali : "još uvek ima problema sa adaptacijom" ?????????!!????!!??? KULIBALI NEMA NIKAKVIH PROBLEMA SA "ADAPTACIJOM". KULIBALI JE POKAZAO SVOJ MAKSIMUM U VREMENU KOJE JE PROVEO NA TERENU. KULIBALI NIJE NI DOVEDEN DA IGRA FUDBAL, JER ONAJ KOJI GA JE DOVEO JE ZNAO DA ON O FUDBALU POJMA NEMA , ON JE DOVEDEN KAO ZAMENA ZA RIŠAIRA I DIONIJA,,,, SAMO ŠTO JE ON NEUPOREDIVO GORI ČAK I OD NJIH DVOJICE. KULIBALI JE JEDAN OD TRI NAJGORA "IGRAČA" U ISTORIJI SRPSKOG FUDBALA.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Kakvi ste vi kraljevi sa ovim za Backi Jarak.. uvijek oplacem kad vidim🤣ne znam zasto, ali cim to procitam odmah se ismijem🤣
e

eh

pre preko 1 godinu

Uporedite ovu sezonu i onu u kojoj prvi put ulazimo u LŠ. Nebo i zemlja. Nekad smo igrali sa Krstičićem, Jovančićem i Bakulom u vezi, sad ne možeš sa Sanogom i Kangom. Krila Ben i Srnić, bekova smo imali na izvoz. Sad imamo tri. Pa tad smo imali tri tima, zezali smo se sa ligom i imali smo dobre zamene. Sad nismo ni za kriv kurc.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Jedan Lester je izgurao celu sezonu i osvoji PL sa bukvalno 14 igraca, a nasi kao da igraju NBA ritam pa ne mogu da izdrze, pritom po kvalitetu peske treba da osvojimo nasu ligu. Veci je problem sto Milos ocito nema nikakav autoritet u svlacionici. Sukob Kange i Bukarija, ajde da kazemo da to svakome moze da se desi, ali da vidimo sta ce biti sa Pesicem. Juce je nakon sebicluka i odbijanja da posalje loptu Mitrovicu prilikom kontre, onako sav smotan se zakucao u protivnika i nakon prigovora Mitrovica, Pesic mu psuje majku.
P

Promasaj pesic

pre preko 1 godinu

Tako je Bravo za kom!👍 Pesica izbaciti iz kluba sto je pre moguce,najveci Promasaj od spiceva u istoriji Zvezde,totalno beskoristan u napadu do te mere da cak i jedan obican penal ne moze da pogodi! Sto pre ode iz kluba to bolje za nas! Kulibali i Ben da budu prvi spicevi do zime,a Pesic na klupu odmah i vise ni minuta da ne ulazi u igru!
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Neka ih da Zvezda na primer Vojvodini a ne da ih Partizan siba sa pola snage 4 lagana gola.
E

Emperador

pre preko 1 godinu

A zasto da ih daju vojvodini kada su oni rekli da ce biti sampioni i da ce igrati ligu sampiona
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Kako da imaju alternativu kad se do groba uknjiženi na svojim pozicijama. Borjan već godinama opada. Sama stomačina sve govori. Direktan krivac za oba gola protiv Šerifa i 3 od 5 protiv Makabija. Katai penzioner. Nisam siguran da li je veći blam što nije okačio kopačke ili što ga mentoli podržavaju radi 3/4 ševe godišnje protiv grobara. Da ne tupim dalje kad su nam udarne igle same već tupe.