Dejan Stanković (Star Sport)
Dejan Stanković (Star Sport)

Eho iz Italije: Stankoviću ponuđen ugovor 1+1 i bonusi ako sačuva Sampdoriju u Seriji A

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.10.22. | 22:29

Čeka se odgovor sprskog stručnjaka

Najavio je Đanluka di Marcio sastanak predstavnika Sampdorije i Dejana Stankovića, a iako se najveći italijanski transfer guru još ne oglašava povodom onoga što se prilikom tog susreta zbilo, nekolicina italijanskih medija donosi nove detalje. Eho sa Čizme je sledeći - doskorašnjem treneru Crvene zvezde je ponuđen ugovor do kraja sezone uz opciju produžetka na još godinu dana, a pojedini mediji tvrde da je na talonu i ozbiljan novčani bonus ukoliko Stanković sačuva Samp u Seriji A.

Dok se čekaju nove informacije, ali i da trenutne budu zvanično potvrđene, jedno je sigurno - Stanković je "gospodin izabrani". Par sati nakon što je Di Marcio najavio sastanak perspektivnog stratega i uprave kluba iz Đenove, ponovo se oglasio rečima da Stankovićeve šanse da preuzme klupu na Luiđi Ferarisu rapidno rastu. Ima Di Marcio običaj da se javi u "pet do ponoć" i ispali neku svoju karakterističnu ekskluzivu, te nije isključeno da se to dogodi i večeras.

Izabrane vesti

Ako se nekadašnji fudbaler Intera prihvati posla u Liguriji, biće to njegov prvi trenerski angažman u Italiji i pred sebe će postaviti izuzetno težak izazov. Da sačuva tim zakucan za dno tabele u italijanskoj eliti. Doduše imaće pred sobom 30 utakmica da to učini, odnosno 90 bodova u opticaju.

Ali da Sampdorija odavno nije izgledala ovako nemoćno govore i samo dva od moguća 24 boda na startu sezone. Pritom, reč je o najporoznijoj odbrani Serije A koja je kapitulirala u 16 navrata, odnosno timu koji još nikoga nije pobedio.

Dok Stanković ne bude dao odgovor, poslu na Ferarisu najviše se nada legenda Rome Danijele De Rosi, odnosno Aurelio Andreacoli. Njih dvojica su u fokusu Sampa, ali za sada samo kao alternative.


tagovi

SampdorijaDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara