Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Partizanovih 17 poena sa centra i Jagovo ‘kratko pamćenje’

R

Rocky1986

pre 25 dana

Vidim da se broje ovde stranci pa ajmo opet... C zvezda, bolomboy, hanga, yago, tobi, giedraitis, tomkins, gilespi, smart i bio je nejpir, to je ukupno 9 stranaca. PARTIZAN... Panter, naneli,ledej,smit,ponitka,kaminski,caboklo,douzer ukupno 9 znaci C zvezda 9-9 Partizan a vi nazivate partizan legiom stranaca uvek ste bili majstori spina ali jbg neprolazi uvek kao npr to da je Partizan drzavni projekat za 3god od drzave c zvezdi 33miliona a partizanu 27 ali cinjenica da partizanu jos nisu uplacena 3 miliona znaci trenutno c zvezda 33miliona Partizan 24 cao zdravo.
S

Svi u Pionir

pre 25 dana

ODIGRALI SMO OCAJNO SINOC,AKO HOCEMO 2-0 MORAMO U DRUGOM MECU OSTAVITI SRCE NA TERENU I POGADJATI TROJKE I SL.BACANJA!
S

SUNĐER BOB

pre 26 dana

A što im ne igra Anđušić?
M

Mile led

pre 26 dana

Čuvaju ga za NBA.
p

podesen

pre 25 dana

Andjusic nema pojma,bolje da ne igra u opste ni on,ni Kaminski ni Avramovic,sva trojica su igraci za Cibonu a ne za prtizan!
Z

Zoran 91

pre 26 dana

Ja se nadam da zvezda nemože odigrati šuterski lošije nego sinoć. Nedovic i Rokas su bili samo navijači najplaceniji u hali, to su igrači koji odigraju dobro nevažnu utakmicu i onda ih sledećih 10 nigde nema.

Sakur

pre 26 dana

Ne brini sudije ce da odrade svoj posao kao i u prvoj utakmici.Izmislice jedno 10 faulova i to je to.
J

Johnny Mnemonic

pre 26 dana

Ljudi, pola dana je proslo, a jos nema saopstenja iz zeleznika i titograda?? Zar je moguce da takvi borci za regionalnu kosarku nemaju komentar na jucerasnju oruzanu pljacku?? Ili njihovi "eksperti" i sudski "analiticari" misle da je sudjenje juce bilo dobro??? I aba iiga cuti, valjda im sad niko nece pretiti vise, sve je regularno.
e

e

pre 26 dana

Jadni vi,od osnivanja do danas niko vas nije pobedio, a da vas nije opljackao.Pre samo par dana ste opljackali Buducnost i nije te sramota da nesto komentarises.
T

Tomy

pre 26 dana

Zvezda srčana i agresivna u oba pravca, Partizan bez energije posebno u odbrani i bez samopouzdanja i agresivnosti u napadu. Zaslužena pobeda Zvezde samo na voljni momenat. Žoc je očigledno razočaran svojom ekipom i nema način da ih voljno pokrene. Nije uspeo da im usadi rutinu i promišljenost u napadu na dovoljno visokom nivou da mogu da igraju kao mašina a sa druge strane im je ubio emociju da na energiju i volju prelome utakmicu. Kako se odnosi prema Avramoviću, to je skandalozno a dečko je motor celog tima. S druge strane Sferopulos uz gomilu hendikepa uspeva da od igrača izvuče energiju i volju pa čak i kada nisu u formi oni grizu, kidišu i parališu protivnika. To je glavna prednost ovog tima i ono što ih može odvesti ka tituli. Samo je pitanje umora i povreda u kom pravcu će se sreća okrenuti.
B

BCCc

pre 26 dana

Nemas pojma, Partizan odigrao odlicnu utakmicu sto pokazuje i statistika, ali neki drugi faktori su umesali prste inace bi bila lagana pobeda Partizana. Kad bi pogledao statistiku bez konacnog rez i bez stavke slobodnih bacanja, svako bi pomislio da je Partizan pobedio najmanje 10ak razlike.
s

samo

pre 26 dana

Jos kad bi ti znao da devet asistencija razlike, predstavlja izmedju 18 i 27 poena razlike u zavisnosti za sta su bili sutevi.Pa ti gledaj statistiku i dalje.Mozes da imas 50skokova i da ne das nijedan poen,kao recimo Mitrovic dva puta na obrucu,a asistencija se pise samo kada je postignut kos.

Sakur

pre 26 dana

Tako se sada zove kradja ahahahahahahaha srcana zvezda ahahahahahahahahahh
N

NN ja

pre 26 dana

Realno ovaj Nedovic je trenutno najgori igrač u Zvezdi,što manje bude na parketu vece su šanse da se meč dobije.Zreo je za Vojvodinu ili Spartak,možda mu je i to veliki zalogaj
O

Ok

pre 25 dana

Ma opusteno nabosce vas bar dve od preostalih cetiri. Znas kolko ga zabole za tvoj pokusaj omalovazavanja. Bice vec danaa dtrojka.
G

Gorostase

pre 26 dana

Našem ti na televizoru u sredu.
K

Klasičan.Versaći

pre 26 dana

Četiri pobede za redom. Ide ⛽.
D

Don Vito Corleone'

pre 26 dana

Šta je muke, 4 puta ste rutinirani u nizu ahahaha ahahaha ahahaha plači mala plači ahahaha ahahaha.
m

mesina

pre 26 dana

Pretite sudijama da neće živi napustiti dvoranu ako ne pobedite,i takvoj pobedi se radujete.Nije ni čudo sto brišu sa vama beton gde god odete na gostovanje.
s

samo

pre 26 dana

Mi imamo vise pobeda od vas u gostima,samo ti niko nije javio.
D

Don Vito Corleone'

pre 26 dana

@Mesina. Kaže to navijač kluba koji upadaju na poluvremenu sudijama u svlačionicu. Ko je držao vrata, zna li se šta???
n

nerazuri kv

pre 26 dana

analiza u kojoj centralna tema nije broj slobodnih bacanja za fmp i broj faulova sviran najmeksoj ekipi evrolige, je za umesto toalet papira
M

Mauro Tasoti

pre 26 dana

Od svih igrača Partizana koji su sinoć bili na terenu jedino je Aleksa pokazao maksimum što se tiče voljnog momenta,energije i poštovanja grba i dresa koji nosi.Naneli je dao najveći doprinos što se tiče staristike i učinka čime je donekle zamaskirao vrlo lošu igru Ledeja i Dožera kao i nedovoljan doprinos Kabokla,Kaminskog i Ponitke.Razliku su napravili domaći igrači Zvezde.Kod 14,7 do kraja na mrtvoj lopti su Ledej i Davidovac,ko je uzme skoro sigurno pobeđuje,Davidovac skače za loptu a onda kao strela stiže i uzima je kod aut linije a posle toga bez problema dva puta pogađa dno mrežice iz slobodnih bacana.U tih nekoliko sekundi kao i u onih pet sekundi kada je u prošlom derbiju Jago prošao od koša do koša i poentirao za pobedu se vidi sva razlika i svi razlozi poraza Partizana.Željko bi morao da se zapita kako je moguće da sa ovim igračima i buđžetom od preko 20 miliona evra kako je rekao Ostoja,gubi četri derbija zaredom i da nešto promeni u igri i pristupu inače nam sledeće godine ne gine Evrokup.
@

@

pre 25 dana

Vi jeste skup dobro placenih igraca ali niste tim. To je razlika. Kvalitetniji niste. Kad pricas o Davidovcu valjda komentarises igraca koji igra El desetak sezona, polivalentan igrac kojih je i na tom nivou malo. Samo on i Beli su igrali sve od jedinice do petice. Ne pominjes razliku izmedju teznje ka zaradi i ljubavi prema klubu. Vasa ljubav prema klubu sedi na klupi ovi izgaraju za pare. Naredne sezone ce ta ljubav prema klubu u Zvezdi biti izrazenija. Cast je poturiti se za ljubav prema njoj. To vam pokazuje Teo majstor a hteli ste preko stampe da mu rasturite dom. Imamo drugacije motive.
C

Caks

pre 26 dana

. Da li je onaj pekinrzer zadovoljan sudjenjem sramota
Г

Горан Гоги

pre 26 dana

Јбш ти и кошарку и спорт ако са трибина одјекују само убреде....

bebs

pre 26 dana

kome je sad do košarke
č

čeka se

pre 26 dana

Ekspertiza sudjenje ili toga nema sad?
S

Sima Arauho

pre 26 dana

Sta kazu u Stjepana Supanca?!Jesu li zadovolnji sudjenjem?!Nemaju zamerku na poene i lopte koje su im sudije dodelile kao socijalnu pomoć?!Pobedili su za jedan posed koji je ukraden "faulom" nad Jagom,košem i dodatnim istog igrača,dva auta su ukradena ali važno da je FMP 2 zadovoljan.

bebs

pre 26 dana

sine lesor prosle god 21 slobodno bacanje za 3/4, daj cuti ne brukaj se
G

Gogara

pre 26 dana

Sudjenje je korektno bilo.To sto vi ne mozete da prihvatite poraz to je nesto drugo
M

Mile led

pre 26 dana

Bar ne ulazimo u sudijsku svlačionicu na poluvremenu.
h

hhh

pre 26 dana

Koje marke,fica i stojadin?
P

Posao

pre 26 dana

Deco prepucavajte se negde drugo. Ozbiljna analiza, jak meč. Sekunde odlučivale, publika i atmosfera korektnije od očekivane. Daleko od korektnog, ali podnošljivo. Meč neizvestan, mnogo promašaja otvorenih šuteva. Ledej i Nemanje nemogu lošije. Davidovac spasio stvar je na kraju i to je odlika igrača. Teod dobar, jago isto, Tomkins šta reći? Korektni Bolom oj i Luka. Ja sam mislim da Je Naneli iznad svih već odavno, IGračina kakve nema. Kaboklo može bolje gubi se jednostavno. Aleksa dobar, aliuvek nešto fali. Panter dobar, veliki je pritisak odbrane na njemu. Smit pozitivan skroz. Kaminski može mnogo bolje ofanzivno i to se očekuje u nastavku. Sve u svemu igrati će se još. Mada je si nošnja pobeda velika i psihički i fizički. Samo neka igraju, pa neka pobedi bolji.
K

Klinci

pre 26 dana

Frustrirani navijači oba kluba - organizujte susret na nekoj poljani van grada i filtrirajte svoj bes.
M

MArkedjanIA

pre 26 dana

Dakle, kako su samo AVANGARDNI. Državni projekat, tim 100% na budžetu države, direktno zavisni od dobre volje vlasti. Novac nemiliice potrošen, lako ga je tako trošiti kada nije zarađen, uspeha nema. Već treća godina tako, uz obećanje za naredne dve. Država da im plati trenera i igrače, da bi se nekolicina navijača olobodila frustracija i negativne energije arlaukajući na utakmicama evrolige. Avangarda kakve nigde nema. Koje to igrače je stvorio Željko u ovih 3 godine, šta ima Srbija od njegovih utrošenih miliona? Kakva je korist?
p

pppp

pre 26 dana

A zi znaš da smo mi državni projekat?Kad je tako što Obradović proziva Vučića.Ajte ga vi prozovite ako smete!
R

Ruglo ste

pre 26 dana

"Arlaukajuci" Hahaha Ima li kod vas barem jedan pismen?
@

@pppp

pre 26 dana

Obradovic proziva Vucica?! 🤣 Kad i gde? Ajd, uhvati cas Zeksa za pertle, izvuci ga iz rektuma tog sto si ga imenovao, pa ga pitaj, da nam objasni, posto ti izgleda imas problem sa percepcijom realnosti. 🤣
G

Gogsi

pre 26 dana

Partizan ekipa legija stranaca,nema tu uspeha u ovakvim utakmicama.Zvezdi uvek iskoci neki domaci igrac sa doprinosom i to ce napraviti razliku na kraju i Zvezda ce osvojiti trofej
B

Best wishes

pre 26 dana

Ovaj nas deda Zoc trebalo bi da zna da je uvek bilo barem u 80%slucajeva da derbi odlucuju domaci igraci. Za ove tri godine od svih pojacanja sto je doveo izgleda da je on sam najgore.
I

Idiokratija

pre 26 dana

Tako je. U Zvezdi ogroman doprinos 6 domaćih igrača (Teodosić, Mitrović, Nedović, Lazić, Davidovac i Topić) u svim segmentima igre. Bio bi i veći da nije bilo povrede malog Topića. U partizanu samo Avramović i pomalo Smailagić. Apsurdno je da su najostrašćeniji protiv Zvezde, uvek američki igrači, Naneli, Doužer, Panter i Ledej.
З

Занимљиво...

pre 26 dana

... Партизан у овој сезони у ЕЛ има мање победа и лошији пласман него Звезда у прошлој. За Звезду нико није говорио да је имала сјајну прошлу сезону.
p

pitanje

pre 25 dana

Ko je u Partizanu rekao da ima sjajnu sezonu? I da li si od nekog navijača Partizana čuo da je zadovoljan dosadašnjim učinkom u sezoni? Komentarisao si samo da bi komentarisao....
Љ

Љубиша

pre 25 dana

Али је зато комшиница ове сезоне покидала! Да је сезона још мало потрајала освојили би сте високо 17.место.
R

Reb

pre 26 dana

Evo kratke analize: Fmp najvise bacanja u 17 utakmica Eurolige 31, a u finalu ABA 42… Ali Bodiroga gleda, samo nastavite lopovi
@

@reb

pre 26 dana

cim nema boltauzera i hordova vi se opasno unervozite, jel gledao bodiroga kad onomad lesor sam sutnu 21
G

Gost9

pre 26 dana

Moze samo da gleda.
K

Kolaps

pre 26 dana

Da li b92 prenosi sutra jer na prograu pise da ne prenosi ?
e

e

pre 26 dana

prenosi
D

Dinamo

pre 26 dana

Ne pisete o saopstenju pred utakmicu,o negarancijama za bezbednost? Vama je normalno da klub kaze sudijama ako ne budemo zadovoljni sudjenjem ne garantujemo bezbednost???????
P

PsdczKM

pre 26 dana

Naravno da je to normalno za njih, takva smo gologuzija od drzave...
I

Izvrćeš teze

pre 26 dana

Lijepo su rekli, samo ukoliko budu krali kao protiv Budućnosti! :)
R

Realno samo

pre 26 dana

Onog trenutka kada Lazic i Davidovac pogode vise trojki od Pantera, tog trenutka treba svima biti jasno da nema pobede. Partizan 80% sezone igra bez pomoci najboljeg kosarkasa i zbog toga su rezultati takvi kakvi jesu. Covek se ne moze sabrati cele sezone. Ako u sledece 2,3 utakmice ne ubaci svojih 20 poena, Partizan ima 0% sanse da dobije.
P

Pst

pre 25 dana

To je problem sto taj nije najbolji. U Zvezdi cak ni Teo ne tvrdi da je najbolji. Nemate hemiju, niste tim. Stranci vam nisu hteli da se pozdrave sa igracima Zvezde. Sta vam to govori. Jos nesto, vi morate. Ubice vas to i ono drugo ako samim tim sto samo stranci igraju mislite da ste kvakitetniji. Varate se.
S

Srce na teren

pre 26 dana

Kao Đoković i smeč, tako će i naš Branko Lazić otići u penziju ali neće riješiti problem ulaza pod koš! :)
7

7u7

pre 26 dana

Sta je sa Smartom ? i zasto ne igra ? Sta se desilo sa Kaboklom i njegovom dominacijom ? Sta se desava sa sutem Nemanje Nedovica i Gedraitisa ? Gde je Andjusic sigurno nije gori od Pantera ?
S

Sta je sa mozgom

pre 26 dana

Andjusic nije gori od Pantera?
r

rajaram

pre 26 dana

Smart i Tobi nijesu igrali odlukom trenera, mislim da ce Smart sada biti tu umjesto Topica...Mnogo ce faliti i Hanga, ubise nas povrede, treba biti realan, ova ekipa je mogla dosta vise, ali evo...
S

Svilar

pre 26 dana

sta kaze Dozier jel iskoristio godine protiv Tea
G

Gost Gri Bar

pre 26 dana

Sramotan potez Obradovića da na sinoćnoj utakmici na terenu vidimo samo jednog Srbina (Trifunović i Anđušić su čitav meč presedeli na klupi) i legiju indolentnih (sa izuzetkom Nanelija) stranaca. I što posebno para oči Željko sav bes iskaljuje na Avramoviću, a prema strancima pokazuje servilnost!
2

2305

pre 26 dana

drzavni projekat bez nasih drzavljana
L

Limula

pre 26 dana

Zato sto mrzi SRBE
G

Guh

pre 26 dana

sad je veme za Javora tesku artiljeriju rumenog
f

figaro

pre 26 dana

Igokei ni sudije ne pomazu
4

42!??

pre 26 dana

Druže 42 slobodna bacanja!!! Sudije?
M

Mile led

pre 26 dana

državni projekat igokea2 ne moze da pobedi kada je posteno sudjenje
D

Djomla Bg

pre 26 dana

Posteno kao sto si i ti posten
U

Uzrok

pre 26 dana

Prvo i osnovno Partizan igra sa najlosijom Zvezdom igracki zadnjih deset godina i nece pobediti,onda se vidi koliko je on tek los sa legijom stranaca glavnih igraca. Kad Jago glavni stranac u Zvezdi ,a projektovan da igra po pet minuta na pocetku sezone sve jasno. Bolomboj,Gedraitis donekle solidni, vidi se Hanga fali ovim derbijima, ostali ne daj boze od Gilespija, Smarta,Tobija,Tompkinsa, plus drva koja sede Ilic,Lazarevic,da se ne pominje promasaj sa Nejpirom,Simonovicem,Bjelicom,Kuzmicem,Znaci gubi se od 30%ntne Zvezde sa pocetka sezone.Ali domaci igraci vec deceniju su ti koji vode Zvezdu ka titulama evo i sada 54 kosa dali,Partizanova dvojica 14. Partizan deset godina nema domaceg igraca iole vrednog sem sada Avramovica. Svi propadaju,pa jedan Vukcevic i Andjusic bi u Zvezdi bili 7,8mi igraci sa minimum 10 poena po tekmi. Ali sistem Obradovica daj mi 7-8 amera pokazao se los.cak i vreme pre njega jos u Cipi,Fiba kupa Partizan je bazirao igru na strancima, Mekintajera, Tomasa, Page,Renfro,Mike,Lendejl,Mozli bili su tu i kad se kukalo,a nimalo naivni igraci,dok domaci su bili periferni igraci. Davidovac,Teodosic,Mitrovic,Lazic,Nedovic veterani dobijaju Partizana,onda sta dalje reci i tako godinama. Uostalom reprezentaciju i cine 10 zadnjih godina Zvezdini igraci,koji odu,pa se vrate,dok kod Partizana nema povratka. Lucic otisao pre 12 godina,Marinkovic pre 8 godina,Bogdanovic pre 12 isto,Macvan pre 8,Milutinov pre 9 godina i nigde ikog da se pojavi i najavljuju se poneki povratka njihov ruku na srce isluzenih igraca i ne mnogo bitnih.
O

O cemu ti pises

pre 26 dana

Avramovic, Bogdanovic, Milutinov? Ko je bitan od njihovih bivsih igraca i povratnika osim Kalinica i (Stefana) Jovica?!
O

Oovomepricam

pre 26 dana

@ Ocemu... Momak, Davidovac je smrt Vama kad igra, vratio se on iz CSKA, vratio se Mitrovic, vratio se Kalinic,pa opet otiisao,pa se opet vraca, Kuzmic se vratio iz Reala, vratice se Dobric,Jovic,i uvek su tu jos 5 domacih koji vas ubijaju. Plavsic je tu sad isto domaci. Pa prati malo statistiku i svih ovih godina koseve domacih,stranih na utakmicama oba tima,pa izvedi zakljucak. I slag vratio se Vilijams dva puta , Dzenkins tri puta, Cirbes 3 puta ,Rocesti i Volters dva puta. jel dosta. A vama duplo golo NIKO.
O

O cemu ti pises

pre 26 dana

"Uostalom reprezentaciju i cine 10 zadnjih godina Zvezdini igraci,koji odu,pa se vrate,dok kod Partizana nema povratka. Lucic otisao pre 12 godina,Marinkovic pre 8 godina,Bogdanovic pre 12 isto,Macvan pre 8,Milutinov pre 9 godina i nigde ikog da se pojavi i najavljuju se poneki povratka njihov ruku na srce isluzenih igraca i ne mnogo bitnih." O ovome pisem ja, a ti veze nemas, ne znas cak ni sta si ti sam napisao. I nemoj da persiras jer se to ne koristi u tom licu.
z

zorge

pre 26 dana

Partizanovi igraci se ne vracaju jer su na ceni zbog kvaliteta, dok se CZ igraci vracaju jer ih niko nece.
O

OmojZorge

pre 26 dana

@zorge Navedi mi jednog partizanovog prodatog zadnjih deset godina. Pa Kuglica zvezda kad prodala Realu,vredeo kao lučić i marinković. O Marjanoviću, Kalinicu, Jovicu, Guduricu, Petrusevu, Dobricu, Simonoviću matorom, Mitrovicu, Davidovcu, tek necemo. Nedovicu ili Teu tek ili Topicu sada glupo i pricati koliko vredeli gde igrali. Momak dodji sebi na vreme.
U

UPDP

pre 26 dana

I dalje ni slova o sudjenju, da li je moguce ovo? Strasno...
m

mrss

pre 26 dana

ma strasno 😭😭
G

Gost1818

pre 26 dana

A gde je analiza 42 slobodna bacanja.
g

gost1991

pre 26 dana

Sto nisi trazio tu analizu zadnjih pitaj boga koliko derbija posto ste uvek vi imali vise slobodnih bacanja! Kad ste uzeli titulu prosle godine onda ste bili sila niste se setili sudija…Sad narici kao i u drugim sportovima sto radite i navikavajte se.
A

AnalizaAnalize

pre 26 dana

Vama malo 5 NBA igraca sto imate,je li analizo. Pa vi cete kukati uvek i na poraze prethodna tri bilo kukumavke. Dogodine 11 Amera Zoc hoce.
m

mudra breskva

pre 26 dana

pa nije je bilo ni prosle godine kad je bilo 38 bacanja za Partizan a od toga 21 za Lesora...
B

Brine

pre 26 dana

Sada pišete o slobodnim bacanjima ,a kada pogledaš svi faulovi su bili ali zato prošlu godinu ne spominjete a tamo je bilo bar 10 izmišnjenih faulova
n

neko…

pre 26 dana

A prosle godine samo Lesor izveo 24 slobodna bacanja? Prijatelju, o cemu ti pricas??
P

Perinco

pre 26 dana

Bilo je jos nekih koji su ,,izmisljali"!
M

Milojko Arsenić

pre 26 dana

Grobari pazite šta pišete, svirace faul...
D

Da pitamo

pre 26 dana

Budućnos kako se sudi i prolazi u finale?
K

Kakvo je bilo sudjenje u PG

pre 26 dana

A kako se to sudi, topse?