Komentari na vest

Ekip tvrdi: Miloš Luković u Čelsijevoj filijali za 5.000.000 evra

C

Cadikovski

pre 4 meseca

Ovaj mali za 5 m svaka cast. A “nas” Mijatovic za 5 m iz Zvezde? Toliko izlapeli nismo! Vec se radi o prodaji oko 10,12 m. Ostale pare privatni dzepovi. Koliki je dug Zvezde,zamislite i Partizana. Videcete da ce te da je Partizan blizi tituli nego Zvezda samo iz jednog razloga. Mnogo duguju a samim ulaskom u ls direktno obezbedice novac koji drzava ne moze i nece trenutno da im pokrije za dugovanja unazad ovih 6,7 titula. Partizan nije bio nigde.. A Zvezda je zaradjuvala novac u privatluk negde preko..
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

To što je moglo u IMT, ne može nigde drugde!
K

Korekt

pre 4 meseca

Upravo tako! Naredio gazda da svaka lopta mora njemu,da može da šutrira i sa pola terena ako mu dune...dao 10 golova i promašio preko 20 mrtvih šansi.Da je pola dao IMT bi bio u prvih 5.
M

Mile88

pre 4 meseca

@korekt Ako je pored 10 datih golova promasio jos i 20 sansi kako kazes, to je znak da stvarno ima potencijala jer u osrednjem klubu cesto dolazi u sanse, sto nije lako. Napadac mora da ulazi u sanse za pocetak.
K

Korekt

pre 4 meseca

@Mile Pročitaj šta sam napisao,svi su igrali za njega,svaka lopta mora njemu,ostavljali ga samog 1na1 i iz tih pozicija je dosta promašio...niko ne kaže da je loš igrač,ali kakva crna francuska liga,kakvih 5mil...uostalom videćemo.
?

??

pre 4 meseca

@korekt pa nista to nije strano da se sve igra na jednog igraca, pogotovo ako je napadac u pitanju. Lik je napunio tek 18 god, a ti ga osudjujes sto je promasio 20 zicera. Pogledaj na yt kristijano i mesi sta su sve masili kao iskusni igraci. Bice lukovic dobar samo da nastavi da grize na trenzima. Mozda mu je ova liga dobra jer se igra cvrsto, ako tu odigra solidno u ovim godinama moze gde posle
K

Korekt

pre 4 meseca

Ne vredi da se raspravlja...gledao sam svaku utakmicu Imt-a,gazda Rade je NAREDIO da MORA na njega sve,da on ne da loptu nikom,da radi šta hoće...jednostvano nije loš,mlad je ali nema kvalitet za nešto više! Uostalom da sačekamo pa da vidimo ko je bio u pravu! Hahaha Mesi i Ronaldo...nemoj brate više,dosta je.
?

??

pre 4 meseca

Nikad necu zaboraviti kako nam je strazbur dao gol u poslednjim minutima i ne prodjemo grupu u kup uefa tadasnjem
M

Monteroo

pre 4 meseca

Mislis 16 -to godisnji kevin gameiro,vratio se kuci i opet daje golove u zadnjim minutama. Niko iz te zvezdine generacije vise ne moze da se popne na drugi sprat...a on reseta.
?

??

pre 4 meseca

Bas to, onaj najnizi igrac na terenu daje gol glavom, klinac bio, usao sa klupe
G

GOST 510

pre 4 meseca

Mislim da je odlazak u FRA greška. "Poješće" ga crnci tamo. Ipak velika lova je u pitanju i to se prvo gleda. Ako slučajno tamo uspe moći će gde hoće a ako bude zakovan za klupu opet će mu naći novi klub jer su puno uložili u njega.
G

Gostbio

pre 4 meseca

I ja mislim da srbi ne uspevaju u Francuskoj,mozda nekad neki stoper/bek ali napadači jedan u 30god
S

SezonskaJakarta

pre 4 meseca

Na stranu to što je ovakav transfer dobra zarada za klub koji je stigao iz nižeg ranga, a i prilika za talentovanog igrača da ostvari ozbiljnu karijeru, depresivno je svedočanstvo o kvalitetu naše lige, finansijskom stanju društva i mogućnostima struke da pruži mladima potrebni razvoj. Niko ne greši što pozdravlja odluku kluba i želi sreću mladom fudbaleru koji ima svega polusezonu u najvišem rangu takmičenja. Sve je zdravije nego verovati u zablude o zemlji meda, mleka i "Autobahn" reminiscencija na Nemačku tridesetih. Neka postane svetski mega car, a mi da barem ne budemo slepi pred pogrešnim uglom gledanja odurnih likova koji rukovode našom ligom, a i šire. Nije zdravo pohvaliti se odlascima kvalitetnih, a dolascima mediokriteta, ispostava firmi i turista u potrazi za 24/7 alkohola, opijata i polugolih žena na plus-minus pet stepeni. To je bolest zvana propadanje. Zdravo je da odavde odlaze najgori, a da dolaze kvalitetni, da mi u drugim zemljama otvaramo ispostave naših uspešnih firmi, kako bi gde imali da rade Italijani, Japanci, Turci, Nemci. I da, kada nas posećuju, čine to da bi videli mesta gde su rođeni svetski velikani, čiste, mirne gradove, uređenu prirodu, lepšu od sela pod Alpima, mestašca u Irskoj. Da se na licu mesta uvere koliko smo napravili nešto značajno i za nas i za sve ljude. To je uspeh, koji smo, ponekad, u dalekoj istoriji i postizali, a kakvom je prirodno da se teži. U ovom trenutku, ovde i ovako, više liči na utopiju, nego na mogućnost.
k

kako da ne

pre 4 meseca

lukovic kad ode iz Imt nema ga nigde. cela ekipa je namestena da igra za njega,ko mu ne odigra ide napolje. njega nema nigde kad ode odatle,forsiranje na max godinama. Mijatu moze kopacke da cisti isto tako i Sremcevicu zivi bili pa videli. jedno je igrati u zvezdi gde se svi dokazuju ,a jedno u imt. a sremcevic je jos i mladji kao i cvetkovic mali
M

Monteroo

pre 4 meseca

Velika greska ,jedna prejaka fizicka liga u kojoj se igra u meso,malo samo ispod PL a ,ako tamo prodjes mozes gde hoces...za koliko hoces .. Dobar je lukovic brz,talenat ali u ovoj fazi bi legle dve godine utrehta herenvena briza....u ligi 1 pucaju kosti. Birmancevica su popravili ali nije mogao, sada najbolji u ceskoj sa tom nadogradnjom.
k

kolodin

pre 4 meseca

To je to,igrač u našoj ligi mora da igra standardno sa 17 godina ako ima potencijal za nešto više, i sa plafon 19 godina da ide u inostranstvo sa 50 utakmica u nogama. Ako ima kvalitet potvrdiće ga i u inostranstvu.Mijatović ako ne ode iz Zvezde na leto ići će samo silaznom putanjom
n

nick kerr

pre 4 meseca

Рапид је европски великан у рангу ОФК Београда. Није баш превелик.
D

Deno

pre 4 meseca

Dečko treba kod nas da ostane još dva godine da potpuno sazre kao igrač, da postane još moćniji .Odlazak za njega je sad poguban .Alavost menadžera, kluba.Nadam se da ću se prevariti ,ali prateći kroz godine odlazak naših mladih igrača rano u inostranstvo ništa dobro doneo nije.
R

Ratatui

pre 4 meseca

Koji mi? Ti ovo zoves ligom? Sto kod nas da ostane i da trune u ovoj mafijaskoj ligi? Prava odluka, svi beze iz ove lige, a i zemlje. U sklanjalica ligi ne moze da napreduje.
V

Veljko9

pre 4 meseca

Super! Samo ne u Rusiju. Ako se pokazes u Francuskoj ides u PL, samo gazi Miloše🇷🇸💪
T

Tuneki

pre 4 meseca

Nikako u filijale, niko se nije tako snasao
b

bravo

pre 4 meseca

Rvanje sa Afrikancima.
B

Burek

pre 4 meseca

Realno, bolje Francuska nego Rusija
r

ragazzi di belgrado!

pre 4 meseca

Sudeci po statistici ovaj momak je vec sad ozbiljan igrac, verujem znatno bolji od Serifa ... Nekako mi deluje da Terza iz nekog kompleksa nece da plati nase igrace u ligi , pa nam tako ode i ovaj momak, prethodno je to bio Ratkov... Steta...
Z

Zalfija

pre 4 meseca

Ratkov je igrao u ozbjiljnom i uredjenom klubu u nasoj ligi, pre nego sto je otisao.
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

ko koga ovde laze ?? Burmaz ode za 400 000 a ovog ce da prodaju za 5 miliona !! a dali isto golova !! Burmaz ima 22 godine sto nije prematoro vec u jako dobrim godinama za dalju prodaju sta drugo je razlika da bi ovaj bio 5 i vise puta placen ??
A

Angleinho

pre 4 meseca

Sam si rekao razlog, godine. Nije isto 18 i 22, jer je on vec sa 18 na nivou ako ne i vecem od ovog koji ima 22. Burmaz je dobar igrac i u to necu da zalazim ali kko cene i potencijala je to razlog. Da Burmaz ima 18 godina i igra sada kako ifea prodao bii se za vise
B

Burek

pre 4 meseca

Ali Luković je nekoliko godina mlađi
K

Klošari IMT

pre 4 meseca

Pa jesi li gledao burmaza a jesi li gledao lukovića burmaz ni izbliza pokretan kao luković pritom je 4 godine stariji i luković spada u najtalentovanije napadače u svom godištu u evropi ozbiljne pare za tako mali klub mogli bi da ulože u stadion pa da lepo igraju na svom stadionu u svom kraju u paviljonima bez njih ovaj klub ne bi ni postojao sve ove godine
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Prosto. Burmaz će se za evro kupove voditi kao igrač iz kluba jer je došao sa 18, a to ima cenu.
B

Bumbashir

pre 4 meseca

I pre svega, Burmazu skorije istice ugovor..
@

@клошариимт

pre 4 meseca

Имт није у Павиљонима :D
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Mislio sam ovaj klinac ne Burmaz. Burmaz da je dobar ne bi otišao u Rumuniju sa 22 godine.
a

aj ne dipr

pre 4 meseca

@ klosari imt...da u pravu si vreme je da naprave stadion da sva ta masa ima gde da sedne haha idi begaj. Tih 5 miliona bi otislo na valjanje znas vec cega, znas ko njih vodi
V

Visente Del Boske

pre 4 meseca

A letos je zvezda mogla lagano da ga dovede za milion a sad bi nama nudili te pare sledece leto i duplo vise ali ne mi puknemo na ono drvo 5 miliona a sad ga ne mozemo uvaljati ni za 500k.
А

Ајслфм

pre 4 meseca

Није извесни РД будала да га пусти за милион евра Терзићу да се овај опари на малом. Дечка су форсирали максимално, од 15те године игра за први тим, са 17 му дали капитенску траку и играо је сваки меч практично по 90 минута, изводио пенале итд, дакле максимално су га гурнули у излог. С друге стране дечко је стварно талентован, делује да је успео да премости тај нимало наиван прелазак у сениорски фудбал јер је увек ризик са тим клинцима који физички доминирају у млађим категоријама како ће да се снађу кад наиђу на физички себи равне/јаче. Делује да би могао да направи лепу каријеру.
m

madmix

pre 4 meseca

ne bi nudili jer ne bi ni igrao kod nas pored drveta i mijata tako da ništa
R

Rotkvica

pre 4 meseca

Pa nije on decko trenirao fudbal da bi zavrsio u krs ekipama poput Zvezde i Partizana.