Ander Erera (©Reuters)
Ander Erera (©Reuters)

Erera oprašta veliki deo novca od premija i umanjuje kompenzaciju samo da se vrati kući

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.08.22. | 03:27

Bask na dobrom putu da potpiše za klub iz rodnog grada

Ne kaže se uzalud da nigde nije lepše nego kod kuće i da “svuda pođi – kući dođi“. To verovatno najbolje u ovom trenutku zna Ander Erera koji posle osam godina boravka u Mančesteru i Parizu radi sve kako bi se vratio u svoj Bilbao.

Koliko je španski vezista ozbiljan u svojim namerama potvrđuju saznanja madridske Marke koja tvrdi da je spreman na izuzetne finansijske ustupke, samo kako bi dobio čiste papire. Naime, Erera je spreman da se odrekne čak 40 odsto novca od garantovanih premija za individualne i timske uspehe dogovorene kada je dolazio u klub, a osim toga spreman je i da značajno spusti visinu kompenzacije za sporazumni raskid, odnosno ne traži da mu se isplate kompletne dve godine ugovora koliko još ima sa PSŽ, već samo deo.

Izabrane vesti

Ponedeljak, 20.00: (4,00) Kadiz (3,20) Atletik Bilbao (2,15)

Erera se već obećao Bilbau, koji ga raširenih ruku čeka. Kako bi ispunio veliku želju nema nameru da opterećuje finansijski svoj klub, što će reći da ne traži status najplaćenijeg igrača u timu iako to po nekim parametrima apsolutno može da izvuče.

U Francuskoj tvrde da je Erera već napustio Pariz i samo čeka signal od PSŽ da je konačni dogovor postignut kako bi mogao da se pridruži Ernestu Valverdeu i novim saigračima u klubu iz rodnog grada. Tamo ga čeka kapiten Iker Muniain sa kojim je delio dobro i zlo još u prvom boravku u Bilbau.

Erera ove sezone nije dobio ni minut kod Galtijea, a od ranije je na listi za odstrel na kojoj se između ostalih nalazi Leandro Paredes... On će sa Bilbaom najverovatnije potpisati ugovor na dve godine, uz opciju automatskog produžetka na još jednu.


tagovi

Ander EreraPari Sen ŽermenAtletik BilbaoBilbaoLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara