Leandro Paredes (©Reuters)
Leandro Paredes (©Reuters)

Murinju zamena za Vajnalduma možda stigne iz PSŽ: Paredes između Juventusa i Rome

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.08.22. | 02:59

Vučica takođe radi sve kako bi završila i dolazak Andree Belotija

Šok za šokom potresaju Rim. Roma je prvo izgubila Žoržinja Vajnalduma verovatno do kraja godine, nedugo zatim je potvrđeno da će Nikolo Zaniolo odsustvovati oko mesec dana, zbog čega je Žoze Murinjo podigao na noge sportski sektor kako bi dobio adekvatna pojačanja. Pre svega - zamenu za Vajnalduma.

Sada već tradicionalno u kasne večernje sate oglasio se transfer guru Đanluka di Marcio sa informacijom da bi Leandro Paredes mogao da se vrati u Romu posle pet godina. Vučica sada traži još jednog vezistu koji bi zamenio Vajnalduma, a Paredes bi mogao da bude jedno od rešenja.

Izabrane vesti

Argentinac je u statusu nepoželjnog u Parizu i on već neko vreme trenira odvojeno od prvog tima zajedno sa još nekoliko fudbalera koji su na listi otpisanih kod Kristofa Galtijea. Njegovo ime se prvo dovodilo u vezu sa Mančester junajtedom koji se potom okrenuo drugim rešenjima, potom se pominjao Juventus koji je i dalje aktuelan, dok je sada u igri i Roma. Juventus pokušava da se dogovori sa francuskim šampionom oko pozajmice Paredesa uz obavezan otkup s tim što prvo mora da raščisti gužvu u veznom redu pre nego što posegne za novim angažmanima. Situaciju je zakomplikovao Adrijen Rabio kome je majka pokvarila transfer u Mančester junajted zbog neslaganja u pregovorima oko visine plate. Juve se nije rešio ni njega, ni Artura, dok je Pol Pogba izabrao da izbegne operaciju i višemesečni izostanak sa terena kako bi mogao da ide na Mundijal.

Subota, 18.30: (2,35) Juventus (3,30) Roma (3,35)

Tu upravo leži šansa za Romu kojoj je sada još jedan vezista preko potreban. Paredes odlično poznaje klub u kojem je nastupao tri godine, u periodu od 2014. do 2017. pre nego što je otišao u Zenit za 23.000.000 evra. Sada je sve na Paredesu i njegovim željama. Juventus je i dalje zainteresovan, ali mu Roma garantuje minute.

Dok se još traži rešenje za Argentinca, Roma takođe pokušava da zatvori i dolazak Andree Belotija. Isti izvor navodi da Romu i italijanskog reprezentativca od potpisa dele 2.000.000 evra i da se zato užurbano radi na prodaji Feliksa Afene Đana u Kremoneze kako bi se dobila finansijska injekcija za dovođenje popularnog Petla. Doduše, Roma i Kremoneze se još cenjkaju pošto je razlika između onoga što se traži i nudi takođe oko dva miliona evra...

Žoze Murinjo se nada da će i pre 31. avgusta na raspolaganju imati novog vezistu i centarfora...


tagovi

Leandro ParedesLetnji prelazni rok 2022Pari Sen ŽermenRomaJuventusAndrea Beloti

Obaveštavaj me

PSŽ
Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara