Mihajlo Ilić protiv Vojvodine (© MN Press)
Mihajlo Ilić protiv Vojvodine (© MN Press)

Evo štopera za crno-bele: Mihajlo Ilić ostaje u prvom timu Partizana

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.02.22. | 16:00

Golman Slavković ide na novu pozajmicu, Petković bez minuta usled oštre konkurencije

Tražio je Partizan osveženje (i) u vidu štopera, gledao ka Atini, nadao se povratku Svetozara Markovića, a kako u aktuelnom prelaznom roku nije mogao da „oslobodi“ člana Olimpijakosa (pokušaće na leto), okrenuo se još jednom svom detetu, te iz podmlatka u prvi tim prekomandovao Mihajla Ilića. Trajno.

Talentovani defanzivac je oduševio crno-bele tokom priprema u Beleku i po povratku u Beograd ostaće deo seniorskog pogona, da uči u društvu Igora Vujačića, Siniše Saničanina, Nemanje Miletića i Bojana Ostojića. Možda im i „ukrade“ koji minut tokom proleća, kao što je jesenas upisao debi na meču sa Vojvodinom, iako je tad silom prilika dejstvovao kao zadnji vezni.

Izabrane vesti

Rođen je 4. juna 2003, a jesenas je u omladincima, kod trenera Nenada Brnovića, skupio 15 utakmica.

Ilić je ostavio dobar utisak. Pokazao je da može da ravnopravno učestvuje i bude deo ove grupe. Dobio je šansu, igrao dobro, pokazao se i na treninzima. Imamo program od četiri meseca individualnog rada za njega i sigurno će ostati sa nama“, pojasnio je Aleksadar Stanojević, šef stručnog štaba Parnog valjka.

Što se tiče ostalih mladih igrača koji su bili na pripremama u Turskoj, izvesno će Samed Baždar ostati uz prvi tim, iako je jesenas u jednom trenutku vraćen među omladince, dok će krilni napadač Mihajlo Petković (17) sačekati neku drugu šansu. Možda baš u omladincima, za koje je jesenas dao tri i namestio još toliko golova.

Petković je imao problem, u vidu velike konkurencije (Jović, Menig, Holender), a među 28 igrača, skoro tri tima, nema prostora za sve. Ne možete da uvedete nekoga, pa da ga izvedete. Nije bilo prostora za njega i zato nije dobio šansu na prijateljskim utakmicama. Talentovan je igrač, zato je i došao, ali u ovom trenutku je jasno da ne može da bude blizu prvog tima. Videćamo na koji će se način razvijati, pričaćemo sa njim i u klubu rešiti“, dodao je Stanojević.

Golman Lazar Slavković će na novu pozajmicu. Jesenas je branio za Zemun.


tagovi

Mihajlo IlićMihajlo PetkovićFK PartizanAleksandar StanojevićLazar Slavković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara