Mladenović i Rafinja (© Reuters)
Mladenović i Rafinja (© Reuters)

Filip Mladenović: Nije to loše izgledalo...

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.11.22. | 22:49

„Da smo uzeli malo više poseda“, žali levi spoljni našeg tima

Teški trenuci za Srbiju. U redu, nije bas Brazil pregazio, ali nije nam dao ni šansu da se nadamo iznenađenju kakvo su od početka Mundijala priredili Saudijska Arabija nad Argentinom i Japan protiv Nemačke.

U svlačionici našeg tima primetno je razočaranje, ne i gubutak vere.

Izabrane vesti

Težak protivnik. Znali smo šta nas očekuje, jer je Brazil najatraktivniji u grupi. Dobro smo parirali u prvom poluvremenu. Nedostajao nam je pokušaj da uzmemo malo više posed lopte, ono što nas je krasilo ranije. Bilo je situacija gde smo mogli to da učinimo, budemo konkretniji“, sleže ramenima Filip Mladenović.

Levi spoljni nije želeo da se „vadi“ na sudije, već se posvetio analizi sopstvene i timske igre.

„Svima je izazov biti na ovom nivou. Moraš da budeš koncentrisan non–stop. Nije to loše izgledalo. Da smo uzeli posed možda bismo više napravili“, dodao je fudbaler Legije, ističući da Orlove nije sputao strah. „Ne verujem da može neko ga se boji kad ovo čekaš ceo život. Nismo bili impresionirani njima. Trudili smo se, nekad ide, nekad ne. Mislim da smo smo dražali sve dobro u prvom delu, tad sam se dobro osećao, mislio da potezom možemo da rešimo meš u našu korist“.

Drugo poluvreme – druga slika.

Pali smo. Počeli smo našom greškom i posle toga se nismo digli. Ostale su još dve utakmice. Ako mene pitate, sve je otvoreno, jer ne pravmo razliku između Kameruna i Brazila, isto su nam važne. Samo glava da bude gore“, dodao je Filip Mladenović.



tagovi

Svetsko prvenstvo 2022MundijalKatar2022fudbalska reprezentacija SrbijeFilip MladenovićOrloviOrlovi 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara