Komentari na vest

Fjorentina može u Evropu! Roma ugašena posle istorijskog rezultata (VIDEO)

К

Ко је данас царе крив?

pre oko 2 godine

Слика говори хиљаду речи. Ова иста слика још од другог мандата у Челсију, значи већ добрих 7-8 година. Само се грб на тренерци мења, али је слика иста. Жао ми Роме јер заслужују бољу управу и дефинитивно бољег тренера од овог преваранта
T

The Special One

pre oko 2 godine

Danas je kriva mrznja koju osecas prema Murinju. Da si gledao utakmicu ili slusao komentatora, znao bi da je ovo 5. utakmica Rome u poslednjih 15 dana. A Roma nije Real ili Siti koji imaju adekvatne zamene za prvotimce, vec Roma jedva skrpi prvih 11 da lice na nesto (a mnogi od njih su upitnog kvaliteta), dok od rezervnih igraca skoro da nema vajde. I ovo je prosto zamor materijala, tj. onih koji su izneli te utakmice. Navijaci Rome ga obozavaju, samo nasi "strucnjaci" ovde ne mogu da ga se napljuju...
D

Dejani

pre oko 2 godine

Nikad uzbudljivija Serie A čini mi se. Počevši od borbe za skudeto, zatim mjesta za Evropu i onda za opstanak. Mislim da će Roma uzeti konferenciju, tako da im je svejedno. Više će doći navijača u Tiranu, nije im toliko daleko. Vjerujem da će imati bolju podršku.
N

Neverovatno stvarno

pre oko 2 godine

Ja ne pamtim da su sudije u jednoj sezoni urnisale neki klub kao što to rade sa Romom ove godine. Penal sramotan. Iz prvog i trećeg ugla se možda i čini da je bilo kontakta, na drugom uglu kamere se potpuno jasno vidi da ni k od kontakta nije bilo nego se čovek bacio u prazno. Da se razumemo nije Roma tim za titulu, niti Ligu Šampiona (to ne možeš sa ovako preskromnim sastavom za koji čak nemaš ni adekvatne izmene) ali koliko su ih sudije osakatile i koliko su im svojim grešakama bodova uzeli, mogli su komotno biti peti sa relativno malom razlikom u odnosu na četvrto mesto.
@

@951357

pre oko 2 godine

Nije nego imaju propalog i pročitanog trenera koju fura tu priču. A, ti broju od komentatora, lezi ispred tv-a idući put, možda uhvatiš bolji ugao od VAR-a
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

skroman sastav? :O
@

@Gost999

pre oko 2 godine

Dzaba menjas nik, znamo da si ti. Zaljubio se, ne moze da zaboravi na brojcanika i to ti je. Iako ga nema mesecima vec, on ga i dalje doziva... A sto se Murinja tice, njemu ceo Rim klice, a vi strucnjaci mozete samo da mu pljunete pod prozor. Kako bih voleo da osvoji LK, da vidim tad sta cete reci...
G

Gost999

pre oko 2 godine

Varas se brojilo, nisam ja.. Ja ne pisem rijeci sa ovim kvacicama gore, tako da zaista nisam ja.. I ja koristim 2-3 tacke izmedju recenica, procitaj bilo koji moj komentar i vidjeces.. Nisam ni kriv sto su svi skontali ko si i da samo mijenjas nikove :)
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Sem toga da Rendžers mora osvojiti LE ako bi Roma osvojila LK a u svojoj ligi ispala iz top 6 jel onda Partizan ne bi išao u 4 kolo kvalifikacija i bio nosilac tu? Onda je bolje da Fajenord osvoji LK jer je u Holandiji zakucan na trećem mestu i ne može ni pasti ni napredovati.
G

Gost©

pre oko 2 godine

Mislim da Romin rezultat u finalu LK i njihov plasman na tabeli u Italiji nemaju veze sa drugoplasiranim iz naše lige u kvalifikacijama za LE u avgustu. Samo je bitan Rendžers, ako pobedi u finalu LE naš predstavnik ide u plej of, ako izgubi od Ajntrahta onda se kreće u trećem kolu kvalifikacija.

portsmut

pre oko 2 godine

Jedini put u evropu za sl godine nama koji volimo ovaj klub je pobeda u finalu lk
Z

Zeljeznik

pre oko 2 godine

Znači ako Roma ispadne iz top 6 u svojoj ligi i osvoji LK Partizan ne ide u 4 kolo kvalifikacija za LE gde bi bio nosilac? Pošto vidim da je Fajenord u Holandiji treći i ne može ni pasti ni napredovati pa bi onda bilo bolje da on osvoji LK. Naravno i da Rendžers osvoji LE.
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

najlaksi raspored ima Roma, jedino sto je premali razmak izmedju utakmice sa Torinom i finala LK. bice zanimljivo do kraja.