Komentari na vest

Fjorentina ponovo gleda ka Humskoj: Nova meta Samed Baždar

Г

Гробар54

pre preko 1 godinu

То су они,који дају максимум 3 милиона евра!Баждар је велики таленат и треба гледати,да што дуже игра у Партизану.А када дође време,продати га скупо!
I

Italico

pre preko 1 godinu

A zašto vaš sajt ime FIORENTINA, mimo sav svet, stalno piše FJORENTINA? Tako se nigde ne piše i ne izgovara!
s

samo jedno

pre preko 1 godinu

je resenje UPRAVA NAPOLJE...pa kakve su moralne nakaze vucela i vazurica da ih nista ne dotice...mozemo mi skandirati koliko hocemo,ali motke niko ih pomaknuti nece.
s

samedeee

pre preko 1 godinu

Bošnjo naš ❤️
O

Opanak

pre preko 1 godinu

Zalasno je pratiti klub za koji navijas od kad znas za sebe. Sta mu rade ovo je uzasno. Unistava se na svaki moguci nacin.
v

v.v.

pre preko 1 godinu

Ima da uzmu 1.5 milj sebi i partizanu milion. I 5% od sledeće prodaje. I onda sledi BOMBA ; "PARTIZAN VRAĆA ŠĆEPOVIĆA"!! Ali džaba oni su tu evo 7 godina, šta je tu je.. Valjda tako mora.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Trener golmana Partizana kod Stanoja Nesvesnog u Tursku!
R

Racunovodja

pre preko 1 godinu

Da ovaj klub vode malo pamateniji ljudi sklopili bi partnerstvo sa Fiorentinom. Npr. Kod prodaje mladih igraca imaju prednost i bolju cenu a oni nama njihove igrace koji "su za klupu" njima a nama bi bili vrh posebno za Evropu. E sad sto ne bi niko dosao u srpsku ligu to je drugo zato nam treba neka regionalna liga ne mora nuzno sa Hrvatima ali nemoj da se lažemo lige Grcke Bugarske Turske Rumunije su za nas top.
M

Max Alegri

pre preko 1 godinu

5 M + 20%, pa nismo mi Joveljici
@

@max

pre preko 1 godinu

To nije ništa...
G

Gost8887

pre preko 1 godinu

Znaci verovatno je prodat pre jedno sest meseci
M

Mandrda

pre preko 1 godinu

Ne gleda Fiorentina nego ga nudi menadzer. jedan te isti menadzer je tamo udomljavao reom Gulana,Nastasica,Tomovica,Jovetica,Ljajica,Vlahovica,Terzica,Jovica...
U

UGLED KLUBA

pre preko 1 godinu

Da se ja pitam, on, Diabate i Urošević bi jedini i ostali u prvom timu od svih sadašnjih igrača, uz dužno poštovanje prema svima njima. Gde su nam pojačanja? Ko je doveden do početka priprema? Zašto Vučelić i Vazura nakon 5 godina bez titule, 3 bez ijednog trofeja, sramnog ispadanja u kupu i -10 na zimskoj pauzi konačno ne podnesu ostavke?
R

Republic Sanjak

pre preko 1 godinu

Dijete za Bosnu da si igrao Ako ne zelis da te se odreknemo !
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Opismeni se bivsi Srbine... A drugo, ako ti je Bosna draza sto zivis ovde?
D

Dragan Tologlava

pre preko 1 godinu

Da ga se odreknete kao i stare vjere?
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Vidi Vazura pa sto pre prihvati ponudu i prodaj momka... Vrlo si pametno radio prethodnih godina. Daj bre covece napravi konacno dobru ekipu, cuvaj ono sto vredi. A ne one price klub zivi od prodaje mladih igraca. Nisi na toj funkciji da kukas stalno po novinama kako je teska situacija, nego da pronadjes resenje i da stabilizujes taj klub. Da cuvas ono sto vredi i da nadjes novac i nacin da dovedes igrace koji ce da donesu kvalitet. A ne neke polovnjake uglavnom. Ako ne mozes, onda se lepo sklonis. Sta ces nam tu, a godinama nigde pomaka... Ne mozes ni da ofarbas onu rdjavu ogradu pored stadiona, a kamoli da je skines i stavis novu. Bruka i sramota. Kada prodjem uhvati me jeza.
Z

ZVEZDA ALBANIJA

pre preko 1 godinu

A MITILJUKICI NEVERA, MOTIKA BRIZNUO U PLAC
k

kolodin

pre preko 1 godinu

Svaki mlad igrač ako vredi mora standardno da igra u našoj ligi sa 17 godina, i već sa 18 - 19 da ide dalje. Po Baždara je najbolje da predje u Fiorentinu i da odigra sezonu u Primaveri da fizički ojača i da se privikne na fudbal u Italiji, da ide postepeno kao Vlahovic. Pogledajte trenutno reprezentaciju Srbije, koji je to naš igrač u Srbiji igrao do 22 godine? nema verovatno niti jedan, svi su otišli i pre 20 e
G

Grgurr

pre preko 1 godinu

Nadam se da ce transfer mag vazura, prihvatiti prvu ponudu i uzeti milion evra. Vrlo pametan i vispren covek kada su u pitanju sopstveni interesi...
K

Kon

pre preko 1 godinu

Dečko je talenat, veliki potencijal, treba da očvrsne i ojača. Tehniku ima, zna fudbal, lepa je budućnost pred njim. Naravno, treba ga istrpeti, dati mu minute i minimum 5 miliona.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Klasicna kombinacija, sa Ramadanijevim potpisom. Ocigledno je prodat njemu, a onda ga on preprodaje. Sa druge strane, Bazdar je ocigledno veliki talenat, ali je ocigledno i dalje daleko od ozbiljnog fudbala. Trebace i njemu, kao i Vlahovicu, godinu-dve-tri da ga oprave i osposobe, narocito zato sto nema bas ni definisanu poziciju na kojoj igra. Da ne pricam o tome sto njegova prirodna pozicija nestaje iz modernog fudbala.
s

sb

pre preko 1 godinu

Baždar je u Partizanu igrao na svim napadačkim pozicijama iz razloga što takav talenat gde god da baciš on špila. Počeo je kao desno krilo i bio najbolji. Vladimir Ješić trener kadeta(najbolji trener mladjih kategorija koji nažalost nema mesta u Partizanu) daje Baždaru ulogu lažne devetke. Imao je u timu špica, gorostasa od igrača, Veljić se preziva, šalje ga na klupu, koga bi Petrić kao i Stanojević držao 100 minuta na terenu poput sporaća Andrije Pavlovića koji guši svakog koji zna sa loptom. Zbog Marka Milovanovića, a prvenstveno zbog odbijanja bilo kakvog menadžerskog ugovora prebačen je na levu stranu, da ulazi desno poput Filipa Stevanovića. Za svo to vreme imate Petkovića, čiju poziciju Baždar sada igra. Zamislite dragi sportski prijatelji Baždara u poziciji Terzića na derbiju koji je odredio sudbinu Partizana. Apelovao sam na vas da mu se da šansa, da igra od prvog minuta, da lopta mora da se spusti na zemlju, da Rikardo nema šanse u vazduhu sa zvezdinim štoperima. Bilo je onih koji su smatrali da je mlad, da će ga odneti bekovi. Ja to još nisam video.
N

Noke

pre preko 1 godinu

Decko je strasan potencijal. Ne deluje mi da je umisljen kako je sve vec uspeo. Vidi se kod njega da u svakoj utakmici trazi novo dokazivanje. U koliko tako nastavi, ne sumnjam da ce napraviti odlicnu karijeru. Mnogo podseca na Stevana Jovetica, Italija takve voli. Kako god, srecno momce!
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Dajmo im ga za milion a oni neka ga prodaju za 75 miliona.
m

markosa

pre preko 1 godinu

Mi treba da se zovemo Fiorentina B a moze i Benfika B , za njih samo radimo izgleda
M

MILAN GALIĆ

pre preko 1 godinu

I treba da ode .Uzmi lovu i begaj.Partizan ima Jevremović i Stjepanović su mnogo mnogo naj talentovanijih u Srbiji.Ako ih Petrić ne forsira deco pravac Evropa.
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Jos jedan sjajan potez nase nedodirljive uprave! SRAM VAS BILO! VOLIM PARTIZAN
F

Fon Bo

pre preko 1 godinu

Izvikan igračić, Ljaić i pogotovo maestro Jovetić su u njegovim godinama pokazali zavidan nivo i ovaj mali je fantomski igrač o kome se pišu bajke bez trunke pokrića.
d

ds40

pre preko 1 godinu

Dečko je doktor fudbala za Ljajića i Jovetića.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

I Ljajic i Jovetic su u Partizanu dobili sansu da redovno igraju. Joveticu je cak data i kapitenska traka. Dok se Bazdaru iz nekog razloga sansa daje na kascicu. Kad mu se da da igra u kontinuitetu, onda mozemo da komentarisemo da li zna ili ne zna. Do tad... iz aviona se vidi da mali ima potencijal, a da li ce ga ikad ispuniti, kao sto sam vec rekao, prvo mu se mora dati da igra da bi se to saznalo.
K

Klassic

pre preko 1 godinu

stara kombina

Pule

pre preko 1 godinu

Normalno da gleda ,svakog igraca dovedu bukvalno za nikakve pare ,ako se potrudi dobiuu dobrog igraca i unovce ga ,ako ne nisu na nikakvom gubitku ,nece dati 10 m ,nego najvise do 2 m ,zato i kupuju kod nas u Srbiji dto su nam cene i talenatana i starih na najnizem nivou
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Jedino sto je ostalo u nasem PARTIZAN-u a da moze da su "unovci"... takvom talentu (od Aleksandra Mitrovica nije bio veci) ste pruzali sansu na kasicicu da bi igrali pre njega penzioner Natko, saplitanko Menig itd... SRAM VAS BILO!!! VOLIM PARTIZAN
s

sf

pre preko 1 godinu

Sto se nama zalis sto volis partizan
L

Ljumovic 3

pre preko 1 godinu

Ramadani kombinacija. Prodaj odmah i ne mislii na manastire...
g

ghost11

pre preko 1 godinu

Svi sem Gulana su napravili odlične karijere, naravno da treba da ode
T

Taribo West

pre preko 1 godinu

Tražite 20 miliona evra minimum za momka koji je bez sumnje vanserijski talenat. I nema popusta. Znam da imamo dobre odnose sa Fiorentinom, ali manjak je kvalitetnih napadača na svetskom tržištu, nema ni veliki broj talenata. Baždar je veći talenat od Vlahovića koji će, kako stvari stoje, uskoro napraviti još jedan veliki transfer. Treba stati više sa poklanjanjem naših talenata, tj. prodavanjem u bescenje...
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

@Zaribo Bazdar je veci talenat od Vlahovica? Sta si sada reko??
@

@Dzo

pre preko 1 godinu

Naravno da jest, a videćemo ko će napraviti bolju karijeru...