Ronaldo i Fred (©Reuters)
Ronaldo i Fred (©Reuters)

Fred, čuvar vatre i Ronaldov zaštitnik: Frustriran je jer ne igra i razumem ga, imao sam i ja ispade

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.11.22. | 08:57

“U vestima sam video da je otišao u tunel pre kraja utakmice”, dodaje Brazilac

Za svako čudo tri dana dosta. Stišala se bura na Old Trafordu. Ali, na Ostrvu se lako ne izaboravlja ispad Kristijana Ronalda. I dalje aktuelna tema, iako je prežvakana. Iako su Kristijano Ronaldo i Erik ten Hag zakopali ratne sekire i pružili jedan drugome ruku pomirenja.

Dežurni brbljivci podsećaju na gaf Portugalca i pokušavaju da rasplamsaju vatru koja nikada do kraja neće biti ugašena, a Fred je dobio ulogu vatrogasca na Teatru snova. Gasi sve požare, postao je zadužen za stišavanje tenzija. Nedavno je stao u odbranu sunarodnika Antonija, koga je Pol Skols nazvao klovnom čiji trikovi nikome nisu smešni, sada se oglasio i o slučaju “Kristijano Ronaldo”.

Izabrane vesti

Portugalac je bio u izolaciji nakon što je odbio da uđe u igru protiv Totenhema, poslao ga je Erik ten Hag na hlađenje. Dobio je specijalne mere koje su brzopotezno ukinute. Sklopili su primirje i pakt o ne napadanju, vratio je prvu zvezdu u ekipu. Kristijano Ronaldo pogodio je u duelu sa Šerifom, a zatim je namestio gol supertalentovanom Garnaču na Anoeti. 

I kada su na ostrvu počeli da zaboravljaju na Junajtedove turbulencije, pošto su ih prekrile pobede, na krizni period podsetio ih je Fred, strelac protiv Totenhema. Nisu svi igrači ni videli da je došlo do sukoba između holandskog stručnjaka i Portugalca... 

“Bio sam na terenu, fokusirao sam se na utakmicu. Nisam ni video da je otišao u tunel. Ispostavilo se da sam to video kasnije u vestima. Moram priznati, iznenadio sam se, ali to se dešava”, rekao je Fred i dodao: 

“Svako pokušava da reši probleme na svoj način. Teško je. Očigledno da svi žele da budu na terenu, žele da igraju i pomognu timu. Dakle, kada ne igrate, postajete frustrirani”. 

Utrkivali su se mnogi ko će pre razapeti portugalskog asa, Fred je ima razumevanja za postupak Kristijana Ronalda

“Razumem ga, to je normalno. Desilo se njemu, desilo se meni, dešavali su se ispadi i drugima. Mislim da je to deo fudbala.  

Fred nema dilemu, najbitnije je da su Kristijano Ronaldo i Erik ten Hag pronašli zajednički jezik. 

“Razgovarali smo, takođe i on i Ten Hag. Važno je da je sve u redu. Ponovo je postigao gol, što je bitno i za njega i za klub, nasam se da će nastaviti da daje golove i da će imati odličnu sezonu u Junajtedu”, zaključio je Brazilac.



tagovi

Mančester JunajtedKristijano RonaldoFredErik ten Hag

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara