Komentari na vest

Glas Roberta Prosinečkog: Nemoj da se pravimo pametni, Gvardioline ekipe i dalje igraju najbolje

G

Gostaaaaaa

pre gotovo 2 godine

Siti psz nikad nece imati ono sto real ima karakter i da ti ne kazem sto jos los cojones. a to sto igra siti najljepse je stvar ukusa pojedinca.
B

Boris iz Beograda

pre gotovo 2 godine

Igranje najbolje i najlepše ne znači nužno ponedu i osvajanje trofeja, a to je ono što se pamti. Niko više ni ne priča, niti igde piše da je Etoo igrao beka protiv Barcelone kada je Inter osvojio. Pamti se i piše da su osvojili
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

i svaki put samo to promaši
R

Red Star Belgrade

pre gotovo 2 godine

Ma sta ti Robi znas ko je najbolji trener kada neki Marko,Pera itd iz Srbije kaze da Gvardiola nema pojma i Klop je najbolji.Klop ima 6 trofeja za 17 godina,a Gvardiola ima 30 trofeja za 15 godina.Ispade 6 je vece od 30 navijacima Luzerpula.
M

Malo realnosti

pre gotovo 2 godine

Porediš Barselonu, Bajern i Siti sa jedne strane sa Liverpulom (okej), Dortmundom i... Majncom?! Izvini, ali ako je to tebi normalno, onda svaka čast. Pritom, čovek ima samo jednu Ligu šampiona više od Klopa, a od kraja maja možda budu izjednačeni.
G

Gost1312

pre gotovo 2 godine

Ee moj ti, al je tebi dobro. Klopp je tata svog zanata, a ti u svojoj autoprojekciji nazva šestostrukog, a potencijalno i sedmostrukog šampiona Evrope luzerom... Smešnoo 🤭
R

Red Star Belgrade

pre gotovo 2 godine

@Malo Realnosti Gvardiola je osvojio Segundu sa Barselonom B,a onda je presao u Barselonu A i uzeo je sve sto se moze,a onda u Bayern (a Bayern ne uzima trenere koji nemaju pojma),a onda u prosecni City (jeste da je uzeo tri premier lige za 9 godina),a sa Gvardiolom uzimaju sada najverovatnije 4 premier lige u 6 godina i vi kazete nema pojma. S druge strane Klop je vodio Majnc koji je 10 puta jaci od Barselone B,a onda Dortmund koji je jedan medju najvecim timovima u Nemackoj (uzeo dve lige tu za 6 godina),a onda Liverpul za 6 godina uzeo manje trofeja opet od Gvardiole koji je uzeo City godinu dana kasnije od njega (Osvojio 1 LS,1 Premier Ligu) i on je bolji od Gvardiole ?
М

Митт

pre gotovo 2 godine

Ајде дај Гвардиоли рецимо бека из Хала и везни ред нивоа Евертона и рок од 3 године да нешто направи. Па не би групу у ЛШ прошао, а камоли трофеј узео.
G

Gosto

pre gotovo 2 godine

Videli smo sinoc i godinama unazad kad je o Ligi sampiona rec. Dve u Barseloni i to je to... A ti Robi, sto se trenerskog autoriteta tice, bolje nemoj, nemas nikakve rezultate.
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Konacno neko iz struke koji zna sve o fudbalu da kaze onako kako jeste.. Nema sta, od rijeci do rijeci tacno. Ovi Klopoljubci nisu normalni, hoce da ubijede ljude da on nije potrosio Bogaoca. A kad je dosao docekala ga vesela druzina Kirgiakos, Lazar Markovic, Jonjo Shelvey, onaj Enrike i slicni.. Tek kad je pukao rekorde na golmana i stopera, vjecito povredjene Keitu i Chamberlaina platio po 40miliona.. Ali eto on nije trosio i ispadao nikada..
G

Gost1312

pre gotovo 2 godine

A jel prodao Klop nekoga, ili je samo kupovao? Koja je razlika u prihodima i rashodima? Koliku je Klop razliku napravio u Liverpulu, pa makar i triput više potrošio od Gvardiole?? Šta je LFC bio kad je Klop došao, vidim da si upućen i da to znaš. A isto tako znaš i šta je Liverpul sada, i to te iz nekog razloga jaaaako žulja 😉🤫
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Prodao Kutinja za ozbiljne pare, ostalo slicno slicne cifre kao npr sto je City prodao igrace poput malog Ilica i onog Angelina Leipzigu.. da ne govorim sto su Feran Tores i Sane utjerali 100miliona u kasu Citya.. Ali nebitno, nije ni u tome poenta. Kao da bi Klopp odbio da mh vlasnici daju jos novca. Smucila mi se prica da je Klop naslijedio invalide, a Pep neke galaktikose.. Gvardioli bekove tad igrali Zabaleta, Sagna, Clichy i Kolarov.. zajedno 160 godina imali, na golu Hart kiksara. Istrosen i isluzen Yaya Toure, rekreativac Nasri i slicno.. Znaci isto tim zreo za rekonstrukciju. I sad Pep potrosi na renoviranje uuaaa on je placenik, City sampion bio u prije.. Klop potrosi bogaoca, genije, revolucionar i sl. 5 godina se nadmecu, Gvardiola 4 titule, Klop jednu. A eto reci, kojeg je to igraca City doveo, a da Lpool s svojim finansijskim mogucnostima nije mogao? Postoji li takav?
R

Red Star Belgrade

pre gotovo 2 godine

@Gost312 Prodavao je i Gvardiola i kupovao isto.Hoces da Klop nije trosio ? oni su kupili 3 igraca za 240 m,a Gvardiola je kupio 6 igraca za te pare.Sem Grlisa niko nije placen vise od 40 m,a Klop je 5 puta isao preko te linije.To govori nesto kakav je ovaj trener,a kakav je Klop trener,a najbolji klubovi zele najbolje trenere i najbolji treneri imaju velike budzete.Zasto Stankovic ili Stanojevic ne mogu da uzmu Rela,Barselonu,City kada Gvardiola nema pojma,a ovi su "trenercine"
M

Mop

pre gotovo 2 godine

@Red Star.... Šta pišeš ti? Pola milijarde pukao na odbranu a opet im čovek da gol glavom od 170cm u polufinalu LŠ. Vrlo malo grešaka ima Klop za njegov sistem od Gvardiole.
R

Red Star Belgrade

pre gotovo 2 godine

@Mor Osim Koutinja koga je Klop prodao ? Prodao ga za 140 m,a doveo Alisona 60 m,Van Dijk 80 m,Chemberlend 50 m,Fabinjo 40 m,Keita 40m itd. Gvardiola prodao Feran Toresa za 55 m,Sane 45 m,Anhelinjo 30 m itd. Jeste Gvardiola trosio,ali je trosio i Klop,Murinjo,Solsker,Zidan itd
M

Mop

pre gotovo 2 godine

@Red Star i uzeo LŠ. Možda će ponovo. Ovom to nešto teško ide posle Barse. Svaka čast za to ali ne može da sa svakom ekipom pokušava isto da igra kad nema takve igrače. Mislim da je ozbiljno tvrdoglav a to mu se posle Barse nije baš isplatilo. Svaka njemu čast ali nije nešto specijalno unapredio Siti. Titule u Engleskoj ok, ali mislim da je doveden da uzme LŠ. Klop jeste, Tuhel jeste, on nije.
1

149

pre gotovo 2 godine

Klop za ono što je napravio u Borusiji odnos novac-rezultati. Gvardiola za 1000 godina života ne bi uspeo
P

Pjer

pre gotovo 2 godine

Posle Stankovica , Prosineckog za trenera...I lepa igra I rezultati...veliki Covek I legenda nasa.
M

Mesina

pre gotovo 2 godine

Pa dok vam je on bio trener samo je pisso jadna saopštenja.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Robert Prosinecki nije nekadasnji ljubimac delija, on je nas Robi za sva vremena!!! Jedan jedini neponovljivi, car u svakom smislu...
P

Partymaler

pre gotovo 2 godine

Šta vredi najlepši fudbal kada su rezultati shodno ulaganjima zanemarljivi. Realno sa tim uslovima koje on ima, verujem da bi i "manji" treneri toliko uradili ako ne i više. Real je na "muda" prošao City, sreća prati hrabre
g

ghost11

pre gotovo 2 godine

Kakvo će kidanje da bude Real - Liverpul
E

El Capo

pre gotovo 2 godine

Ej robi 6 godina porrosena milijarda na svako mestu u timu po dva vrhunska igeaca i opet nista.. Realno gledano los je trener nista nije uraido za 6 godina pre toga sa bajernom isto nista
S

Srbine

pre gotovo 2 godine

3 Bundeslige, 3 Premier Lige, 2 kupa Nemacke, 1 Kup Engleske, 5 liga kup Engleske, 2 Komunity Shield(Super kup Engleske)…Praktično ništa…..
I

Isto

pre gotovo 2 godine

I Manchester United je potrosio milijardu, nijedan trofej nisu videli kao ni Arsenal
G

Gostim

pre gotovo 2 godine

videli smo sve sinoc