Komentari na vest

Gordan Petrić o uzrocima debakla od Mladosti: Partizanovi igrači treniraju privatno, trebalo bi da obrate pažnju

a

abrakadabra

pre oko 1 godinu

Pretrenirali se ili ti drugi majstori ne znaju svoj posao. 😂😂 Ko koga ovde

Mile

pre oko 1 godinu

Ovaj čovek čak ni ne želi da bude trener. Energija i motiv - nula.
d

d.g.

pre oko 1 godinu

Eto, i to doživesmo. Igrači su loši jer previše treniraju.Petrića kao čoveka gotivim ali je odvalio tešku glupost.
G

Grobar....

pre oko 1 godinu

Kakvi smo mi to smo videli, ali kakav je serif kad je kvota na keca 3,20? Da stavimo neki dinar, da se na vreme uplati letovanje?
B

Bojkot

pre oko 1 godinu

Cist amaterizam od uprave pa do trenera niti ima igrace na klupi nego igra po principu bitno je da ima ih jedanest nije bitno sto su prezuveni lakocemo sa njima
L

LOSE SE KLUB VODI ,AMATERSKI

pre oko 1 godinu

STA POPUJES. IZGLEDA TI SI TU DA UCIS TRENERSKI ZANAT. A UPRAVA PUNA DUNSTERA CUTI JER JE NESPOSOBNA.
S

Sta reci

pre oko 1 godinu

Pazi ti koji oni alibi pravi sebi...cccc
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Kada je Grujic otisao iz Zvezde direktno u Liverpul, on je doziveo sok KOLIKO SE TAMO TRENIRA. Kod nas je bio gradjen kao Nikolic, a tamo je kao Sanogo. E zato Liverpul vrsi presing 90 minuta, a nasi su na izdisaju oko 60, trenira se muski.
R

Retrogradni lemur

pre oko 1 godinu

A ko te pitao za Grujica? Kad si ga vec pomenuo, iste je konstitucije kao sto je i bio.
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Ma šta da je mislio pod pojmom privatni treninzi vidi se da Petrić ne vlada situacijom,da se pogubio i da postoji realna mogućnost da se svlačionica okrenula protiv njega što znači da mu je autoritet potpuno narušen.Protiv Mladosti je tim baš tako izgledao,bez motivacije,odgovornosti u igri i bez poštovanja prema dresu i grbu.Sad je sa ovim tankim timom problem i igranje Evrope jer će se osetiti umor kod prve sledeće utakmice u prvenstvu sto može dovesti u pitanje i drugo mesto.Sve u svemu biće čudo ako Petrić dočeka kraj sezone na klupi Partizana.Potrošila je ova uprava Savu,Baticu i da ne nabrajam dalje,potrošile i Petrića.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

kad ti igraci rade privatno onda zamisli kakvi su ti treninzi .
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Druze, ti si protiv Mladosti izveo tim bez krila. I izgubio 4:0. Na svom terenu. Sjedi, jedan. Da imas imalo obraza, dao bi otkaz isti dan, ali si bar sad pokazao svoje pravo lice – jos jedan najobicniji poltron koji zivi na grbaci Partizana.
G

Gostina

pre oko 1 godinu

bla, bla, truć! Prazne price u krug a rezultati nula već godinama...
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Pusti ti Petricu vrane i pirinac nego nam reci jesi li nas prodao za ciniju pilava ili za 30 Judinih srebrnjaka ili za gradjevinsku dozvolu?!
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Da li je realno da niko nije skontao o čemu čovek priča? Kakvi privatni treneri, pobogu? Čovek priča o treniranju na splavovima i slično.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Bolje da prica o tome sto je na teren izveo tim bez krila, tj. tim koji nikad nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu u tom sastavu. O cemu Petric stvarno prica i na sta aludira, o tome se moze polemisati, ali prvo treba poci od te nakaradne postave koju je izveo na teren u subotu, pa tek onda sve ostalo.
G

Gost381j

pre oko 1 godinu

Aplauz za Andru
G

Gostinakdu

pre oko 1 godinu

Nije ovo nimalo naivno rečeno. Reprezentacija je imala isti problem u Kataru. Završe trening i onda po sobama rade individualno i sutradan pola igrača imale upale od čučnjeva. I Piksi je rekao ako se sećate, da je fizička priprema problem. Na to je mislio. A ako dublje zadrete, videćete da 90% njih rade sa jednim, dobro poznatim , kondicioni trenerom. Koji ubija lovu i briga ga za timove u kojima treniraju i njihov mikrociklus treninga.
i

ihihihihi

pre oko 1 godinu

Dobar covek nema sta.Kriv je dva dana on a za ostale dane u nedjelji igraci pa tako od utakmice do utakmice.Nego da li je spakovao dugacke gace za put u Moldaviju.
M

Mop

pre oko 1 godinu

Ma daj. Ona postava protiv Mladosti je suluda. Nit' veznog reda niti nekog da po krilu probije. Treniraju privatno. Pa šta je tu loše ako udju u bolju kondiniciju. Ti valjda taktiku kao trener postavljaš. Mada ono protiv Maltežana sa posedom ispod 30% je upalilo 🤦‍♂️. Možda i sad prodje ali koliko mi se svidjao kao motivator na početku sad mi se je i to palo u vodu.
t

tviter.navijac

pre oko 1 godinu

Ti i sin, dominirate na internetu, sa prozivkama svakog ko nije iz Partizana. Ti si mozda i procitao neku knjigu, sto nisi sina naucio da cita, nego je neskolovan glavatan?
t

tviter.navijac

pre oko 1 godinu

Za pocetak da odes makar jednom na stadion.
N

Novalis

pre oko 1 godinu

Šta je loše?Očigledno je da se ne razumeš u problem.To je otprilike kao kad bi u bure sipao i rakiju i vino i pivo samo da bi ga napunio alkoholom.Fizička sprema se postiže tačno određenim planom a ne kako se kome dopada .Pa bi malo ovako a malo onako.
S

Sveta šteta

pre oko 1 godinu

A sta trenira Sveta Markovic? Za koliko primljenih golova je kriv ove i ranijih sezona kad se vracao u Partizan posto niko drugi nece da trpi njegove kikseve i neznanje?
D

Dragan Z.

pre oko 1 godinu

Kakva gomila praznih reči... gde nestadoše one duhovitosti od onomad, ono kad pred utakmicu kaže da ga najviše brine da li će ga ugrejati duge gaće... Treninzi koje Petrić vodi su toliko jaki i utegnuti da pojedini igrači uzimaju dodatne trenere???? Da te trenere slučajno Terzić ne plaća? Tako igramo da mi je to prvo palo na pamet
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Sad kao tek kad se izgubilo, primetilo se da nesto ne valja. Protiv Napretka se Partizan nije video, oni stvorili nekoliko bas dobrih sansi, nisu dali gol. Dijabate dao tako sto se odbila lopta od igraca Napretka i promenila putanju. I onda bili napisi kako je Dijabate u formi, jos se ceka da proradi Rikardo i Andrade. Niti sansi niti golova, niti igre.
d

dejanera

pre oko 1 godinu

Ama ljudi Partizan je ispusena mustikla! Para nema. Pojacanja nema. Petric je dosao kad niko drugi nije hteo. Prvih 11 i koje kako ali ostali blaga katastrofa. Navijaci u ko zna koliko frakcija. Uprava komedija (ili je ipak pre tragedija). Na pripremama samo Ahmat pobedili od ko zna koliko utakmica. Igraju se neke cudne utakmice (dve u istom danu) sto bi imalo smisla da jednu odigraju oni koji se planiraju za prvih 11 +nekoliko izmena a da protiv onih drugih igraju ostali. Ali oni izmesali sastave u obadve utakmice?!? I oba puta tako! Prvo kolo protiv Napretka svi kukaju na zaledjen teren....pa u pola Evrope je zaledjen pa se igra. I niko ne cvili zbog toga. Uostalom kako njima tako i Napretku. Jos na sve to kukanje Petric zameni samo 2 igraca?! Pa ako je tako grdno bilo, i pucale te glave, sto ne napravi svih 5? Ili makar 4 ako se bojao da se neko ne povredi pred kraj. I onda se desi gol Dijabatea i sakriju se iza njega svi. Eto bilo je grdno ali to je zbog terena, hladnoce, vrana letela naopako, pingvin pio antifriz....ali mi smo opet pobedili! Videcete kako mi to pljeskamo na domacem terenu (koji isto nema grejace pa da se to prvo kolo igralo u Humskoj isto bi bio zaledjen teren!) I onda dodje ekipa koja mora da grebe za svaki bod....i otkrije sve! Ali umesto da sednu i sami kazu u kakvim su sve problemima, da prezivljavaju tako sto im drzava godinama unazad placa licencu da bi uzeli koji dinar u Evropi, da neko pita tu upravu da li oni imaju kakav plan (ne navijaci i ulica nego neka skupstina ili sta vec) pa ako imaju neka kazu kako misle da izguraju ovu krizu, u kojim rokovima i da podnesu ostavke ako to do tada ne uspeju! A ako nemaju plan jednostavno dodju i kazu da oni nisu sposobni da izvuku Partizan i lepo ostavka. Ovi sledeci odmah da pozovu neke strane revizore, advokate, pa cak i vise nezavisnih o istom pitanju i da izadju u javnost sta se i kako radilo. Pa ako ima kakvih dokaza da VVV lepo namirise bajbok! A i od tih ocekivati isto. Kad, sta i kako ce da urade.
G

GostNezvani

pre oko 1 godinu

Ahaaa, pretrenirali.....logično. Znao sam da postoji realno objašnjenje. Odmori ih, čoveče, ne daj da skapaju. Kakav reset je ovde potreban, od nuke, od omladinaca da se krene i svi napolje: uprava. treneri, igrači, svi!
Z

ZZ Crew

pre oko 1 godinu

Profesionalni fudbaleri Partizana treniraju sa privatnim trenerima a ne u Zemunelu ili na Teleoptiku i to kaze trener Partizana? Gasi internet i motaj kablove...
s

slina.boj

pre oko 1 godinu

Zaposlite me u opstinu!
G

Gost123454321

pre oko 1 godinu

Gordane, pa da li je moguce da si ovo izjavio!? Igraci u nasem PARTIZAN-u deluju toliko sporo i bez snage da je zalosno gledati ih kako se vuku i muce... ne svi (Dijabate, Daca Pantic, Vujacic, mali Bazdar i mozda jos dva, tri igraca) ali veci deo... pogotovo Natko sa svojim fizikalijama, koji se non stop krije iza igraca kod svakog naseg auta, kod svakog iznosenja lopte na protivnicku polovinu, kasni u defanzivi (ako se i moze reci da je igra) iako je za korak, dva ispred protivnickog igraca ali tu nam je da se "odgega" da izvede neki prekid i non stop sa nekim prigovorima kod sudija pa je kao u centru paznje... inace IGRAC MANJE... ako on igra, moramo da imamo starog Rikarda (koji ne igra nista vec mesecima),tri Dijabatea i tri Milosa Jojica da trce za njega a on da im prosledi jedan od pet pasova i da ih spoji sa golom... i onda mu ovi nasi poznavaoci sa zapada i istoka klicu "doktore Natko", a nasa najgora uprava mu produzava ugovor!? NE ZNAM DA LI IMAM VECU ODBOJNOST PREMA NASOJ UPRAVI ILI NASEM LAZNOM DOKTORU SA KOJIMA NECEMO VIDETI TITULU JOS NAREDNIH DESET GODINA!!!???VOLIM PARTIZAN
D

Dragan Z.

pre oko 1 godinu

Jojić je tako dobar fudbaler da i ti, koji nam jedini ispireš mozak sa njim, ne znaš klub za koji je Jojić potpisao...
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Dovoljno je samo da procitam sta si napisao za Zeku milionera i ofmah znam koliko znas o fudbalu.
G

Grobarski Buldog

pre oko 1 godinu

Partizan je okupiran klub u toj meri, da npr neki Grobar iz Surdulice to ne moze da shvati. Za tribinu je izlisno i govoriti, bar 500 pravih Grobara vise ne sme da udje na stadion, a gradovi po unutrasnjosti se polako gube.Beograd se jos koliko toliko drzi, pre svega Dorcol, Karaburma, Borca i skela.
D

Dragan Z.

pre oko 1 godinu

Ako ćemo da kompletiramo i budemo realni i Medaković, Jerković i Kumodraž
N

News

pre oko 1 godinu

Koji navijaci ,jedva bude po 1000k nekad
G

Grobarski Buldog

pre oko 1 godinu

Jerkovic i Novi Beograd pola pola, ako cemo posteno.
V

Varela

pre oko 1 godinu

Unutrasnjost se drzi i dalje bar manja mesta problem su veci gradovi Novi Sad,Nis,Kragujevac,Subotica gde veliki broj grobara ide u 100 manjih grupacija
L

Ludiloza

pre oko 1 godinu

Sad je Gordan Četrić.
S

Stojko Fudbalerski

pre oko 1 godinu

Mogao bi postati i PETIC!!! 😉😉😉
U

Ub Ub Ub

pre oko 1 godinu

Gsp. ako oni posle Treninga imaju joas snage da treniraju idividualno kod nekog privatnog Trenere,pa sta vi trenirate,sta igrate Klikere,Boling,Sah,sta trenirate onda preko nedelje,Ispijate Kafice,nerazumem? Em sto ekipa takticki izgleda u najmanju ruku bledo a i fizicki,molim da neko objasni sta trenirate?
I

I taakoooo....

pre oko 1 godinu

Po njemu,oni su trenirali previše,ušli umorni u utakmicu i doživjeli debakl.Realno,da su ikako trenirali,dali bi bar jedan gol.

Delija

pre oko 1 godinu

Šta znači MLADOST možeš 4 puta za 90 minuta. 👏👏👏👏
Č

Čačak

pre oko 1 godinu

Jos bolje ide Čačansko kolo 5 puta u 90 minuta👏👏
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Delija Ko zna jos koliko ce takvih poraza da dozive do kraja sezone jos u Plej Ofu kad bude krenuo od aprila meseca.
T

Trinki vinki

pre oko 1 godinu

Nije dugo trebalo da se nađu drugi krivci... Sad kad prođu Šerif, opet ćete ih dizati u nebesa kao najbolji tim u svemiru... Prosečan tim, prosečan trener i ispodprosečna uprava.
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Trinki Vinki Pitanje je da li ce da prodju Serif posle ovog poraza.
M

Mjv

pre oko 1 godinu

Ljudi iz partizana su uvek bili neverovatni. Prvo je rekao da je kriv on zato sto je dusa od coveka i mnogo je dobar, a sad su ipak krivi igraci jer su trenirali. Inace su to najbolji igraci na svetu i on je najbolji trener na svetu, samo ih ne vole.
J

JSD

pre oko 1 godinu

0:4 ahahahah ahahahah. 6 godina bez titule ahahahah ahahahah.
R

Relja Basaraaa1

pre oko 1 godinu

Kupi se i beži iz svetinje
Ž

Željko Pantić

pre oko 1 godinu

E moja neznalico, krivično ćeš odgovarati ja ti garantujem
i

inžinjer Milenko Janjić

pre oko 1 godinu

KAKVE SU OVO ŠIFRE RECI ŠTA JE TAČNO TU BILO I BIĆEŠ POŠTOVAN OD GROBARA
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Moze biti postovan samo od budala. To kao prvo. A kao drugo, jel ne vidis koliki je covjek beskicmenjak? Sta on da ti kaze? Najobicnija marioneta. Radi sta mu se kaze, a o fudbalu ocigledno da nema puno pojma. Dok je samo cutao, izgledao je daleko pametnije. U zadnje vrijeme sta god da kaze, samo se vise i vise vidi koliko je ogranicen.