Komentari na vest

Gordan Petrić se vraća na klupu Čukaričkog

L

LMFAO

pre 4 meseca

Znam jednog koji posle isto takvog poraza + još nekoliko teških nije podneo ostavku i začudo tribina mu kliče. Neverica.
N

NeceKaoSale

pre 4 meseca

Valjda neće kao Sale Ilić da traži crveni za svog štopera kada bude igrao protiv svojih crnih:))))

Lalat

pre 4 meseca

Lepo se setite koga je sve posteni Lalatovic trenirao i pustao Zvezdu za razliku od Saleta Ilica ,i ovoga mu krsta rekao da ce progovoriti o svom kriminalu ali ga je verovatno veliki vodja lepo zamolio da to ne radi ipak je njegov najodaniji covek.
?

??

pre 4 meseca

Petric nije los trener. Jedino sto je cuka pokazala koliko je neozbiljan klub
:

:) :)

pre 4 meseca

Pričaš da je Čuka neozbiljna a prva 2 kluba u ligi duguju po 100 miliona, Čuka u plusu….prva 2 kluba ne plaćaju porez, struju i sve ostale obaveze a Čuka izmiruje na vreme… prva 2 kluba duguju plate domaćim igračima a Čuka plaća unapred…. Moraš dobro da razmisliš šta je neozbiljno!!!
g

gostttttt

pre 4 meseca

:) pa zato su tako i prošli u Evropi generalno, ipak su ozbiljan tim, ali do 5 tog minuta im je sve uspevalo.
?

??

pre 4 meseca

evo dobro sam razmislio. Cuka je neozbiljan klub sa malim ambicijama
S

Supervisor

pre 4 meseca

Ispravite tekst, prosao je grupu Lige Konferrncija, a ne Lige Evrope Hvala
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Baš se trude da od kluba naprave ozbiljan, ali ozbiljan, cirkus! ADHOK cirkus!
k

kendisport

pre 4 meseca

On ce od njegovog kluba da pravi sta god hoce, bar je njegovo i nije na drzavnim jaslama ne znam dokle vise ovakvi komentari.
6

666999

pre 4 meseca

Isti vasko zabata
V

Vranješ: Slećem

pre 4 meseca

Bravo ljubavi moja!
н

на њен снимак

pre 4 meseca

је Калина реаговао својим снимком...звездина ревија....
O

Ostrvski fudbal

pre 4 meseca

Ja sam hocu da kazem samo ovo ovi Cigici bolje da se ne javljaju jer je njihov Supermen Aka Juneca glava od profesionalnog fudbala video mocni Arandjelovac dok je Petric u karijeri igrao u Scottish Premier League protiv Celtic i Rangers!!!
p

postic

pre 4 meseca

Kakve to ime veze sa trenerskim poslom koje gde igrao i kako je igrao,ako hoces Milojevic je igrao LS sa Panathinaikosom
I

Idemo po titulu

pre 4 meseca

BravoDžordane!
b

banemce

pre 4 meseca

Najebace ljudi iz cistog mira...covek nezna
g

gost 015

pre 4 meseca

A ni ti izgleda :)
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Jel mu prošlo kurje oko?!
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Odlično,Čukarički ispada iz borbe za drugo mesto,ostaje samo TSC ako im ne ode Lazetić.
Z

Zet

pre 4 meseca

Ozdravio!
B

Brdjo usa

pre 4 meseca

Gordan PFC. Doso da uzme bod ili 3 Miloju.
h

hmmh

pre 4 meseca

Cipi pogresio si kao retko kad. Ako si ti uopste birao. ako nisi jos gore.
f

fontana98

pre 4 meseca

cirkus liga
Z

Zvezda padalica

pre 4 meseca

Sad će Vranješ da mu sredi mladež.
В

Врањеш ,велики

pre 4 meseca

звездаш из Босне,који је молио да игра за Партизан????
B

Bata Djora

pre 4 meseca

Ima tu jos boljih, perspektivnih i mladih trenera poput Okuke, Bekvalca, Kosanovica, Filipovica..Steta je njima ne pruziti sansu.
9

999666

pre 4 meseca

Moze se razimsliti i o Dostanicu
G

Gleni

pre 4 meseca

Zar nije rekao da se vise nece baviti tim poslom? Pobegao iz Partizana glavom bez obzira
L

LFCC

pre 4 meseca

Zabraniti Cuarickom da trosi Srbiji mesto u evropi. Za sve ove godine nikad nam nista nisu doneli. Klub bez tradicije, navijaca, ambicije. Ako hoce da posluju ko do sad da im jedini cilj postjanja bude da prodaju po kojeg mladog igraca i napune gazdi dzepove, nije problem al mesto u evropi nek ide drugima.
Z

Zahumlje

pre 4 meseca

Dobro, i sta ce onda Lucani d auradi u EU? Ili gde ce da igra KG? U BG pred 100 navijaca umesot u KG pred 15k? Sta je resenje? Ali priznajem, i meni se ogadio FKC zbog svega toga.
N

Neće biti

pre 4 meseca

da nisu ništa doprineli. Da te malo podsetim pošto patiš od amnezije na spisak uspeha. Pobede dve protiv St Koloma iz Andore, dve protiv Domžale, dve protiv Banants Jermenija, dve Rasing Luksemburg, po jedna pobeda protiv Gredig Austrija, Fehervara, Sumgait Jermenija, Ordabaši Kazahstan, Gabala Moldavija i Hamarbija, uz tri remija Ordabaši, Sumgait i Molde. To je u zadnjih 10-ak godina od kada je Čuka počeo da igra evro takmičenja više bodova nego svi ostali timovi iz Srbije zajedno bez večitih naravno. Zato sledeći put bolje razmisli pre nego što napišeš neku glupost.
?

??

pre 4 meseca

Slazem se sa tobom i meni su se zgadili. Problem je sto je nasa drzava uradila stadione na pogresnim mestima. Sad bi kg i nis ili ns imali moderne stadione i tezili da izadju u evropu. Ovako nema koristi ni od njih kad ne mogu da igraju u svojim gradovima. Igrali bi u bg i niko ih ne bi gledao. Najgluplja moguca stvar je bila da prvo dobiju stadione treceligasi, to sam pricao od samog pocetka svi su mi lupali minuse uz izgovor "igra se fudbal i u tim mestima", "zasto loznica da ne dobije stadion" i ostale gluposti. Za pare koje su dali na ta 3 stadiona mogli su da naprave dva vrhunska u kg i nisu, vec bi bili gotovi. Onda novi sad i subotica, pa tek onda loznica, leskovac, zajecar. Na sve to loznici, zajecaru i leskovcu ne treba veci stadion od onog sto ima tsc. Nikad oni nece izboriti evropu i kad bi kojim slucajem izborili to bi bila lk, a tamo stadion tsca ispunjava uslove (vidimo da moze i u le). Kostali bi manje para i moglo bi da se pravi vise takvih manjih stadiona, koji ustvari opste nisu mali (5000 mesta), za njih dosta, daj boze i to da napune
:

:) :)

pre 4 meseca

Čekaj, a šta je cilj zvezdi i partizanu sa silnim dugovanjima i tužbama????
N

Neće biti

pre 4 meseca

I da te podsetim pošto sam u prethodnom komentatu zaboravio da bez Čukinih bodova (a to možeš i sa izračunati prostom matematikom) Zvezda ove godine ne bi išla direktno u LŠ već bi morala da igra kvalifikacije pošto bi Srbija umesto 11 mesta bila na 15 eventualno 14 jer bi neki drugi timovi možda uspeli da otkinu tek po neki bod jer sumnjam da bi mogli da mogli da pobede Hamarbi, igraju nerešeno sa Moldeom ili da obe utakmice dobiju neke timove iz Azebejdžana (i Partizan je letos jedva prošao), Moldavije, Kazahstana, Slovenije čak i šanse za prolazak bi bile neizvesne. Možeš potražiti spisak na internetu i proveriti od kakvih timova su ispadali srpski timovi i doživeli blamažu a Čuka nijednom nije ispadao od timova koji su slabije rangirani od njega sve su to klubovi koji su višestruko bogatiji. Što je još i pogubnije Čuka protiv sebe ima i domaće navijače (navijača oba tabora večitih) protiv Tventea iz jednog a protiv Olimpijakosa i Ferencvaroša iz drugog koji su čak i vređali igrača Čuke na rasnoj osnovi (N'diaje). Jedna činjenica je da su navijači večitih složni samo kada treba da vređaju Čuku tj njihovog vlasnika i članove rukovodstva jer im smeta uspešan tim koji posluje u plusu.
?

??

pre 4 meseca

@ :) :) smaras na svakom komentaru sa silnim dugovanjima zvezde i partizana. Nismo ih mi zaduzili, sta nas ispitujes?
@

@??

pre 4 meseca

Problem je što svi podržavaju te sa tolikim dugovima koje uzimaju i troše od naroda a pljuju po poštenom klubu…. Mozga bez
G

Gosthost

pre 4 meseca

Ovi ne znaju gde biju...
е

е сад

pre 4 meseca

креће драма