Gordan Petrić (©Starsport)
Gordan Petrić (©Starsport)

Gordan Petrić se vraća na klupu Čukaričkog

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.01.24. | 12:46

Posle rastanka sa Igorem Matićem, Brđani pronašli novog šefa

Sezonu je počeo sa Dušanom Kerkezom na klupi, u grupnoj fazi Lige konferencije ekipu je predvodio Igor Matić, a Čukarički će u prolećni deo sezone ući sa Gordanom Petrićem na mestu šefa stručnog štaba.

Vest je prvi objavio portal Telegraf, a i Mozzart Sportu je potvrđeno da se bivši trener Partizana vraća na Banovo brdo. Tamo je radio 2016. godine, ali je potrajao samo tri meseca. Zatim je vodio Rad, AEL, Goricu i prošle sezone Partizan s kojim je prošao i grupnu fazu Lige Evrope, ali je podneo ostavku posle teškog poraza od novosadske Mladosti u Humskoj (0:4) i remija sa kragujevačkim Radničkim.

Izabrane vesti

Sada opet Čuka, sve je već utanačeno, Petrić će u utorak biti promovisan u novog trenera, a odmah će izvršiti i prvu prozivku i početi pripreme za prolećni deo sezone. Cilj je jasan: novi izlazak na evropsku scenu, uz već tradicionalnu promociju mladih igrača čijim će prodajama klub puniti kasu.

Čukarički je prvi deo sezone u Mozzart Bet Superligi završio na četvrtom mestu, osam koraka iza trećeplasiranog TSC-a, ali bodovno poravnat sa Novim Pazarom, i samo stepenik iznad Voždovca i Vojvodine, a svi bi oni naravno u Evropu.

S tim da za razliku od jesenjeg dela, Čuka na proleće neće morati da razmišlja i o Ligi konferencije, ona joj je ipak bila preveliki zalogaj. 



tagovi

Gordan PetrićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara