Omri Glazer (©Reuters)
Omri Glazer (©Reuters)

GOTOVO: Glazer nova “jedinica“ Crvene zvezde za 400.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.06.23. | 10:26

Završen posao

Milan Borjan završava zlatni mandat u Crvenoj zvezdi i na njegovo mesto dolazi - Omri Glazer.

Golman na čijem dolasku je insistirao novi trener Barak Bahar završen je i samo se čeka potpis ugovora. Kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, Glazer će na stadionu Rajko Mitić imati platu od 400.000 evra. Dogovoren je ugovor na tri godine, uz još jednu kao opciju (3+1).

Izabrane vesti

Reprezentativac Izraela iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri, proglašen je za najboljeg čuvara mreže u Izraelu i sada želi da se oproba u inostranstvu. Uz Crvenu zvezdu pominjala se Belgija kao moguća destinacija, ali je na kraju Zvezda uspela u nameri da Baharu obezbedi pojačanje po želji i ujedno naslednika Milana Borjana koji je obeležio jednu eru u Ljutice Bogdana.

Glazer je prošle sezone imao neke izvanredne partije tokom sezone, posebno dobro pokazao se upravo protiv Baharovog Makabija, zbog čega je privukao pažnju klubova iz inostranstva. Crvena zvezda je od dolaska izraelskog stručnjaka imala jedan od glavnih zadataka da potpiše 27-godišnjeg čuvara i na kraju se izborila. Kako se može čuti, obeštećenje za Glazera je milion evra.

Omri Glazer je karijeru počeo u Hapoel Ranani gde je postao i prvotimac. Pre sedam godina otišao je u Makabi Haifu, iz koje je bio prosleđen Nes Zioni na pozajmicu, da bi jula 2021. otišao u Ber Ševu kao slobodan igrač.



tagovi

Omri GlazerFK Crvena zvezdaLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara