(©Reuters)
(©Reuters)

Grci traže lokaciju za finale kupa: Opcija Beograd, iz Tirane stiglo “da”

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.05.23. | 16:22

Glavni grad Albanije najrealnija varijanta

Imaju Grci i dalje probleme sa sopstvenim fudbalom. Strane sudije i dalje vode najvažnije utakmice, a sada su u potrazi za lokacijom van zemlje na kojoj će se igrati finale kupa.

Prva opcija je bila da PAOK i AEK odmere snage na bratskom Kipru, međutim, na iznenađenje, policija te zemlje je odgovorila na zahtev sa – ne.

Izabrane vesti

Zato su Grci krenuli da traže novu lokaciju. Sada se pominju tri opcije: Beograd, Bukurešt i – Tirana. Finale Kupa Grčke je zakazano za 24. maj, kada bi trebalo da se igra i u Srbiji, samo što je pitanje gde će biti poprište našeg meča. Plan je bio da to bude Loznica, ako se odrade svi potrebni radovi na novom stadionu.

Samim tim, manje je realno da se PAOK i AEK nađu u Beogradu, a zanimljivo je da je odgovor “da” već stigao iz Tirane! Fudbalski savez Albanije je odgovorio da će sa zadovoljstvom ugostiti dva kluba na stadionu “Air Albanija”, na kojem se igralo prošle sezone finale Lige konferencije između Rome i Fajenorda.

Čeka se i odgovor iz Bukurešta, a pošteno je reći da i Rumunija i Albanija imaju nove stadione po svim kriterijumima UEFA, dok sa Srbijom to nije slučaj.


tagovi

PAOKAEKGrčka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara