Pjer Gabrijel u duelu sa Embapeom (Reuters)
Pjer Gabrijel u duelu sa Embapeom (Reuters)

Hajdukovi kiksevi ohrabrili Dinamo: Stižu pojačanja iz Francuske i Ukrajine

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.02.24. | 13:23

Zagrebački klub pojačava odbranu

Iza zagrebačkog Dinama je za sada traumatičan prelazni rok u kojem mu je planirani kapitalac Josip Brekalo otišao u tabor najvećeg rivala Hajduka, a neophodni desni bek Kofi Kuao iz Meca nije prošao lekarske preglede.

Mirisalo je na fijasko od zimske pijace ali su kiksevi Hajduka na početku drugog dela sezone vratili Modre u trku za titulu pa će Dinamo ipak pokušati da se pojača s obzirom da prelazni rok u Hrvatskoj traje do 15. februara. Prema saznanijma Germanijaka, u Maksimir stižu pojačanja iz Francuske i Ukrajine.

Izabrane vesti

Bivši mladi reprezentativac Francuske i trenutno Nantov desni bek Pjer Ronael Gabrijel (25) je na pragu potpisa za Dinamo. Od parafa ga dele samo lekarski pregledi. Nešto dalje ali dovoljno bizu potpisa je i ukrajinski štoper Arsenij Batagov (21) iz Zorije. Reč je o mladom rerezentativcu Ukrajine i jednom od najtaletovanijih tamošnih fudbalera. Dok se očekuje da Gabrijel dođe bez obeštećenja, za Ukarjinca će Dinamo verovatno morati da plati obeštećenje pošto mu je vrednost oko 2.000.000 evra.

Dinamo je u dosadašnjem delu zimskog prelaznog roka kupio albansko krilo Arbera Hodžu iz Slavena za 1.000.000 evra i pozajmio japanskog levog beka Takuju Ogivaru iz Urave. Prodao je vezistu Roberta Ljubičića u AEK za 4.000.000 evra i rešio se još nekih rezervista i promašaja.


tagovi

Letnji prelazni rok 2024Dinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara