Komentari na vest

Hejlund "Makeda momentom" kupio vreme Ten Hagu, ali su u Retklifovim rukama i nož i pogača

F

Falični Tom 1989

pre 5 meseci

Njukasl je sad u krizi sa mnogo manje povređenih igrača nego Junajted. Siti bez KDB i Rodrija nije pola ekipe. Jedino Junajted koji ne može da veže dva dana bez povređenih igrača trpi konstantne kritike sa Ten Hagom na čelu. Nije ni Klop sa Liverpulom u prvoj sezoni čudo napravio, trebalo je vreme. Pep sa Sitijem posle 6 godina i milijardu uloženu osvaja LŠ. Arteta posle dve godine sastavio tim i igra. Mora se pogledati činjenica da je Ten Hag nasledio igrače koji mu ne odgovaraju i koje realno nema kome da proda jer su krš, da je sa Sančom probao kao sa čovekom da radi(mesec dana sklonjen od medijskog pritiska da može da smiri glavu) i kad se vratio šta on radi? Izograva primadonu. Nije ni po meni najveći ikada Ser Aleks Ferguson u pevoj sezoni osvojio nešto već se čekalo 7 sezona na trofej. Treba mu dati vremena jer je Junajted nažalost jedna olupina trenutno.
2

24.04.1902.

pre 5 meseci

GGMU!
B

Burazengija

pre 5 meseci

Dobar trener ali ne za Junajted, njima treba neka cvrsca ruka i novi igrači. Ovo što sad imaju su plaćenici.
P

Pazzala

pre 5 meseci

Where is penald0? Where is penald0? Kako kaze onaj saudijac? Xaxaxaxaxa
a

abrakadabra

pre 5 meseci

Najveca greska je dati otkaz ETH, sta da uradi ove godine covek, kad konstantno mu se povrede bitni igraci? Povredio se Shaw, Malacia i dovedena njihova zamena Regiulion, onda Casemiro pa pojacanje Mount, pa Eriksen, pa Varane, onaj Maguiere taman uhvatio neku formu bio igrac meseca op povreda. Pa trener nije imao istih 11 na terenu nijednom ove godine, prosle godine je imao nekih svojih 11 osvojio je jedan kup, top 4 sta treba vise za prvu sezonu? Dajte mu 2-3 godine pa onda pricajte.
F

Fkto

pre 5 meseci

Nije imao problema sa ofanzivcima, pa ne mogu da daju gol ove sezone. ETH je imao generalno gledano dobre rezultate prošle godine, ali i neke baš sramne poraze.
h

havjesno

pre 5 meseci

momcino, ako je toliko igraca povrijedjeno, neko mora odgovarat, ili mediconski tim ili sektor lale
a

abrakadabra

pre 5 meseci

@fkto Pa fudbal je timska igra i u moderan i kompleksan fudbal sve pocinje od golmana i zavrsava sa napada, evo jedan primer Man City bez Rodri ne moze da pobedi nikoga, jednostavno je nezamenljiv u taj sistem. Za sistem treba vreme i to se jednom treneru mora dati.
7

777

pre 5 meseci

Za veliki klub i strucnog trenera ne postoje opravdanja ovakvog tipa.Jedan Real od starta sezone do kraja iste ostao bez prvog golmana,a zna se sta on predstavlja na golu za Real,bez Militaa,standardnog defanzivca,na polovini sezone ostao i bez Alabe,koji se prethodno oporavio od povrede,do kraja sezone ga nema.Povreda Karvahala,standardnog desnog beka,povreda Kamavinge,Čuamenija koji se nedavno oporavio,povreda Vinisijusa,a zna se sta predstavlja njegovo prisustvo u napadu za Real.Ostali odlaskom Benzeme bez standardnog golgetera.I epilog,prvi u svojoj grupi lige šampiona,prvi u la ligi,samo jedan poraz u sezoni od atletika.Ali tako je to kad imas strucnjaka na klupi,Anćelotija,a ne nekog ten haga...
R

Realno88

pre 5 meseci

Eriku Ten Hagu da dotakne nove lestvice blamantnog mandata na Old Trafordu- lik uzeo prošle godine TROFEJ, igrao finale FA kupa i bio 3 u prvenstvu!! Što redakcija ne napiše da Kazemiro ne igra 3 meseca, da je Maunt povređen mesecima... Ali dobro prošle godine kad se raspada Liverpul takvih tekstova nije bilo.. Ž
G

Gostica

pre 5 meseci

Pa klasika navikli smo na ovakve tekstove od njih, nece da napisu nista pa ni da je EtH procentualno pobedama najuspesniji menadzer Junajteda. Gomila navijaca Arsenala i Liverpula sedi u redakciji ali kazem ti, nista neobicno za njih.
4

46

pre 5 meseci

Inače Mejson Maunt je takva igračina da bi sigurno napravio razliku da nije povređen, za 8 utakmica ima celih 0 golova i 0 asistencija, tuga... Za ostalo se slažem.
K

Karlach

pre 5 meseci

Realno, istina je negde u sredini kao i obično. Ne verujem da je Ten Hag taj koji može da vrati United stazama slave, ali sa druge strane, nema šanse da je toliko loš kao što ga svi pljuju, mnogo ovde faktora i uticaja ima da bi se tako usko gledalo i reklo da je samo trener kriv ovde.