Honda će se voziti kroz Rio

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 15:39

Japanac potpisao za Botafogo, uslišen mu neobičan zahtev

Voziće se Kejsuke Honda kroz Rio de Žaneiro! Japanski veteran najzad se dogovorio sve sa Botafogom i potpisao ugovor koji će važiti do kraja 2020. godine.

Dugo su trajali pregovori dve strane, a Honda je imao jedan potpuno neobičan zahtev koji je izneo čelnicima Botafoga: tražio je da mu se obezbedi blindirani automobil!

Izabrane vesti

Očigledno se Japanac naslušao priča o gradu koji nimalo nije bezbedan, da ima problematične delove grada, da ne sme ni da se stane na pojedinim semaforima. I da bi izbegao te nimalo prijatne situacije, Honda je tražio – blindirani automobil.

Očigledno su mu crno-beli izašli u susret, pošto je ugovor zvanično potpisan danas, a proslavljeni japanski fudbaler se preko društvenih mreža obratio navijačima Botafoga.
Zdravo, kako ste? Ja sam Kejsuke Honda, drago mi je. Igraću za Botafogo i vidimo se kasnije u Rio de Žaneiru. Zdravo, zdravo“, poručio je Honda.

Interesantno je da, po informacijama brazilskih medija, kada je Honda ponuđen Botafogu, niko nije ni obratio pažnju na njega, jedino je predsednik kluba Nelson Mufarež insistirao na njegovom dovođenju.

Najbolje godine karijere Keisuke Honda je proveo u CSKA iz Moskve i Milanu, a kasnije je nosio dres meksičke Pačuke i australijskog Melburn Viktorija.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara