Nikola Topić (©MN Press)
Nikola Topić (©MN Press)

Bogdanovi Hoksi imaju prvog pika na draftu

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.05.24. | 02:41

San Antonio ima dva izbora u prvih osam, mogao bi jedan od njih da bude Nikola Topić, odlučila NBA lutrija

Atlanta je ove sezone bila deseta u ligaškom delu sezone na Istoku, nije uspela da se dokopa plej-ofa, ali je imala sreću u NBA lutriji. Hoksi, za koje već tri sezone igra srpski as Bogdan Bogdanović, 26. juna će birati s prvog mesta i imaju šansu da preokrenu franšizu koja stagnira dugo.

S druge pozicije biraće Vašington Vizardsi, a slede Hjuston Roketsi, a četvti pik ide u Teksas u San Antonio, a to bi mogao da bude nada Crvene zvezde Nikola Topić, koga Ameri vide visoko na drafu, čak i do petog mesta, a navodno je siguran u Top 10.

Izabrane vesti

Topić iza sebe ima izuzetno dobru sezonu u ABA ligi u dresu Mege. Nažalost to nije uspeo da nastavi i u Crvenoj zvezdi jer je već početkom godine doživeo povredu kolena koja ga je odvojila od terena na nekoliko meseci i tek se skoro vratio i biće adut Crvene zvezde u finalu ABA lige sa ljutm rivalom, a finalne serija počinje večeras u Pioniru.

20.30: (1,60) Crvena zvezda (16,0) Partizan Mozzart Bet (2,65)

Crvenlo-beli su se oglasila po pitanju mogućnosti da Topić ode u SAD pre kraja sezone.

"Crvena zvezda u cilju istinitog informisanja javnosti obaveštava da je igrač našeg kluba Nikola Topić ima višegodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda i neće napuštati ni privremeno naš klub, ni po jednom osnovu, dok mu ne prođu sve obaveze koje ima kao igrač našeg kluba“, pojasnii su na Malom Kalemgedanu.

Mamuze Grega Popovića imali su najviše sreće u lutriji jer biraju i sa osmog mesta.

Na ovogodišnjem draftu će se naći i Nikola Đurišić iz Mege, ali se veruje da bi on mogao da bude izabran u drugoj rundi ili možda i krajem prve.

Prvih 30 rukija izabraće se prvog dana 26. juna u Bruklinu, a dan kasnije narednih 30.

------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

NBA draftNikola TopićNikola ĐurišićAtlanta HoksNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara