"Slavlje na kraju utakmice"
"Slavlje na kraju utakmice"

Honduras “glumio“ Meksiko i Urugvaj, Orlići slavili sa 2:1

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.04.15. | 16:12

Beko i Ilić strelci za četu Veljka Paunovića, Plavšić povređen

Slavlje na kraju utakmiceUspešna provera U20 reprezentacija Srbije pred okršaje sa Meksikom i Urugvajem na Mundijalitu na Novom Zelandu. Protivnike iz centralne i južne Amerike je na prijateljskom meču u Staroj Pazovi odglumio Honduras, a izabranici Veljka Paunovića su slavili sa 2:1

Napadač Spartaka Stefan Ilić je već u 10. minutu načeo goste, a posle izjednačujućeg pogotka Džejmsa Orenala u 81. (prethodno je Vanja Milinkovića Savića odbranio penal Hedriku, ali su srpski reprezentativci zakasnili na odbitak) gostima je u 86. presudio Stefan Beko iz Zemuna koji je krunisao dobar prodor i centaršut Vošinog Milana Makarića.

Izabrane vesti

Jedina loša vest je povreda prvotimca Spartaka Srđana Plavšića, ali prema prvim informacijama njega čeka samo kraća pauza.
“Prezadovoljan sam proverom, obzirom na kvalitet protivnika i njihov tehničko taktički nivo. Honduras je po fizičkom i mentalnom karakteru sličan protivnicima na Svetskom prvenstvu, Meksiku i Urugvaju. Utakmica je najavila naše mogućnosti pred veliko takmičenje. Ispunili smo cilj, igrajući u alternativnom taktičkom sistemu. Iako smo imali malo vremena za pripreme, zbog redovnog prvenstvenog kola, tako da smo tek u ponedeljek imali sve igrače na treningu. U drugom poluvremenu je došlo do blagog pada u igri, ali su se igrači brzo adaptirali na okolnosti u igri i posle primljenog gola, ostvarili pobedu. To je očekivano, jer je fudbalska inteligencija jedan od kriterijuma za selekciju visokog nivoa. Završili smo pripreme na evropskom kontinentu i nastavljamo sa praćenjem forme kandidata u cilju određivanja konačnog spiska za Novi Zeland“, sumirao je utiske selektor Veljko Paunović.

SRBIJA – HONDURAS 2:1 (1:0)
/Ilić 10, Beko 86 – Orenal 81/Paunovićevih startnih 11

Srbija: Dmitrović (68. V. Milinković Savić), Gajić (81. Pankov), Milošević (68. Rademaher), Stevanović, Babić (55. Antonov), Maraš (81. Stoicev), Zdjelar (60. Cvetković), Janković (46. Makarić), S. Milinković Savić (46. Plavšić, 74 Dražić), Iilić (68. Beko), Mandić (81. Stojković)

Honduras: R. Hosue, Dabirson, Havier (61. Pol), Mareslo, Konan (70. Ismael), Kajber (70. Ivan), Hendrik, H. Alberto (70. Entoni), K. Hosue, Ž. Alberto (61. M. Alberto), A. Hosue (70. Benito).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Veljko PaunovićStefan IlićStefan BekoSrbija U20Srbijareprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara