Komentari na vest

Hrvati kukaju: Nije bio penal

A

Angular

pre preko 1 godinu

Ko od penala zivi, od penala i strada.
k

kme

pre preko 1 godinu

To vam jedino i ostaje,da navijate za japan brazil argentinu maroko...hahahahhaha..Patite
S

Sto volim...

pre preko 1 godinu

BRAVO MESI SRBINE!🇷🇸👍
V

Vmz

pre preko 1 godinu

Argentina je I velemajstorska I djubarska ekioa oduvek 78 su potkupili Peru 86 bozija ruka 90 nasrnuli si na rotlisbergera dok nije iskjucuo sabanadzovica over godine tuzna penal protiv poljke nameran incident protiv holandije prave fault pa sutiraju liptu u klupi Dana's igrac ide kontra od lopte iudara golmana A ondq 2 velemajstorska gola
@

@vmz

pre preko 1 godinu

Druze, ajde sad polako sve to prevedi na srpski?
B

Bugarin 76

pre preko 1 godinu

Ova nije djubretarska, kao ni ona iz 86.Za ostalo se slazem potpuno
T

Takoo jeee

pre preko 1 godinu

Pa trebao je vvrt da mu slomi nogu, da bi bio penal. Šansa 100%-tna, ovaj Mučeni Livakovic mu uleće svom snagom u telo. Ne da je bio penal, nego PENALCINA. Nije trebao da dobije žuti, već DIREKTAN CRVENI. Hrvati kukaju, a imali su perfektno suđenje ceo mundijal, kao i vcrs. Šta bi bilo da su imali suđenje kao što je imala Srbija protiv Brazila od samog starta meča. Pa otišli bi doma kad i mi.. Imali su nevidjenu sreću, nezapamćenu u istoriji mundijala. Nikog nisu dobili osim mučene Kanade. Vcrs su ih Mesi i Gaucosi vratili na fabričko podešavanje. Totalni R E S E T.
p

plavac

pre preko 1 godinu

nemaš pojma o fudbalu,ne sudi se golmanu crveni za kontakt već poslednjem igraču odbrane.penal i žuti kao što je na keca i sudio,savršeno suđenje orsata,nasuprot onom pajacu lahozu,nismo orsata ni videli niti bi čuli za njega da ne plaču sad uje...odrali su ih gaučosi,neka se ljute na savez i selektora što nije ove klince uigravao pre svetskog nego doveo sebe u poziciju da sa splavarima iz domaće lige juri 2:0 u polufinalu svetskog.
T

Takoo jeee

pre preko 1 godinu

Plavac@ naravno da se svira zadnjem igracu, ali u ovom slucaju Livskovic je usao u igraca nenormalno i osim toga poturio mu nogu, jednom recju usao u njega i s namerom ga faulirao svojom nogom a pre toga telom..Sta ako je golman, veze ti nemas, pa po tvom golman nikad crveni ne moze dobiti...Ovo je bila stoprocentna sansa sa ocajnom reakcijom i nesportskim potezom mucenog Livakovica...Vratila se sreca luda u Rusiji, ludacka sreca ovde u Kataru...Vratilo se za Lukakua, Belgiju, nula protiv Maroka, ninjedan sut u gol protiv Japana, ni jedan sut na gol protiv Brazila, dva suta ili jedan u gol veceras kad je Argentina vec dobila par minuta pre kraja...Ovo je poraz anti- fudbala, ova Hrvatska je unistila istinski spektakl koji je trebao vcrs da se odigra izmedju Argentine i Brazila...Veceras je trebalo po sansama i moci Gaucosa biti : Argentina- Hrvatska 7:0 a ne samo 3:0...Imala je Hrvatska jos i srece..
r

realno123

pre preko 1 godinu

Mi ne kukamo, zasluzeno smo izgubili i svjesni smo toga. Penal ili ne, nebitno. Veceras smo bili losi i tocka. Kako god, svaka cast i nasima i Argentincima na fer i koektnoj borbi. U subotu idemo u lov na jos jednu medalju. Steta za finale, ali tamo smo vec bili tako da nemamo za cim previse zaliti. Cestitke Argentincima
S

Skockani

pre preko 1 godinu

Umjesto da slave, obzirom da su došli do polufinala sa jednom pobjedom, odlučili da ponovo glume žrtvu. Odučili ih gaučosi od fudbala!🥴
G

Gost real

pre preko 1 godinu

Da,ali njih zabole PATKA znas zasto pametni? E pa zato pametni sto su oni proslo SP igrali finale a ovo su dosli do polufinala a da li je to sa jednom pobedom koga briga? Oni su tu dosli a sto mi nismo? Zato sto je kod nas bitno da igraju imena pa makar bila i povredjena i totalno nespremna! Dosli su do polufinala zato sto jednostavno ginu na terenu i ostavljaju srce za svoju zemlju za razliku od nasih manekena! Zato sto se bore za svoju reorezentaciju i svoju zemlju,grizu i kidisu! E zato da li su imali jednu pobedu ili kako su dosli oni su to izborili i dosli medju 4 najbolje selekcije sveta na SP a mi NISMO!
K

Kako god

pre preko 1 godinu

Mogao je i da ne svira penal ali eto to je fudbal...
p

plavac

pre preko 1 godinu

tebra ovo se sudi u ragbiju
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Svašta je moglo.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Golman promasi loptu, potkaci igraca = penal kao suza. Da je ima najmanji kontakt sa loptom pre sudara, ne bi bilo penala. Ovako, sve cisto.
c

cirkus

pre preko 1 godinu

Isprva sam pomislio i ja da je prestrogo dosudjeno, ali s obzirom da alvarezov sut nije isao u gol ili golaut i to je to, vec je mogao da nastavi dalje na loptu da je normalno zaobisao golmana, rekao bih da dileme nema.
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Ko od penala zivi od penala i strada! Bravo za fudbalsku naciju Argentinu!
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Druze, moras biti veliki i u porazu..niste izgubili 1:0 golom iz tog penala, oduvali vas 3:0! A i bio je penal, ne moze Orsato pogresiti, da je bila greska, Var bi njega zvao da pogleda..valjda znas pravila ako si sud.expert, ili samo demagog..Cestitaj boljem, budi covek i sportista! Antifudbal i sreca ne mogu uvek proci..Brazil vas pojeo, srecno prosli, nikad slabija Belgija isto bolja bila..Lukaku se ispromasivao..
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Nestvarno čista odluka...golman išao na loptu, promašio je i pokupio Alvareza...penal i žuti karton...Školski od strane Orsata...
p

plavac

pre preko 1 godinu

odsudio je za 10,ne bi ni znali da je bio tamo da nije ovog kukanja posle.
L

Laki92

pre preko 1 godinu

Da je u nekom slučaju Livakovic igrao loptom i vratio je ka terenu, onda me bi bilo penala, ovako je penal očigledan, jer nije se Alvarez zakucao u njega na gol linije, vec na 11-12m od gola, gde je ovaj istrčao da bi mu skratio ugao.
O

Ocekivano

pre preko 1 godinu

Dobro prvo trebao biti korner, nije dao i onda napad i ne znam gdje je golman trebao nestato jednostavno se sudarili…
F

FAN HR

pre preko 1 godinu

Nema tu kuknjave ,Hrvatska se provlačila uz puno sreće.Penal za Argentinu čist ko suza . Argentina bolja bila apsolutno!
P

Pancev

pre preko 1 godinu

Sramota je sto Livakovic nije iskljucen posle ovakog starta!!!
N

News

pre preko 1 godinu

Cist penal trebao je sudija golmanu dati i crveni.
J

Jobo

pre preko 1 godinu

Penal je bio a Livakovic je morao dobiti crveni karton!!!
P

Pasijans

pre preko 1 godinu

Ja sam gledao sudijsku analizu na britanskoj televiziji. Iako je Geri Nevil tvrdio da nema penala, njihov ekspert za sudjenje Piter Volton je potvrdio da je cist penal, jer je Livakovic usao u putanju kretanja Alvareza i sprijecio ga da nastavi. U objasnjenju je to poredio sa situacijom kada napadac proturi loptu pored odbrambenog igraca i ako ga ovaj blokira onda je to faul, sto se u principu desilo i u ovoj situaciji.
z

zivoraddd

pre preko 1 godinu

I ja mislim da nije penal. Ovaj se zabio u njega. Al svakako mi je drago.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Slabo se razumeš u fudbal ako tkao misliš. Pozz
G

Gost10

pre preko 1 godinu

Sta god da je dosudio niko mu ne bi trebao osporiti, jer je situacija bila diskutabilna. Gol jeste okrenuo utakmicu, ali opet Hrvati su djelovali toliko inferiorno, pa cak i da nije sviran penal opet bi Argentina pobjedila
3

3579

pre preko 1 godinu

Ko кућа!
n

nn osoba

pre preko 1 godinu

I po meni, i pored toga sto sam navijao za Argentinu, nije penal! Golman je izasao da skrati ugao, rasirio se i ukopao u mestu. Alvarez nalece na njega i pada. Po tom rezonu i kod drugog gola, Alvarez sutira i u naletu udara Livakovica, mogao je svirati faul u napadu.
P

Polagano

pre preko 1 godinu

Čist penal,plus i onaj kad su horvati igrali ruko.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Prvo, golman skratio uga lopti, a ne sme skracivati ugao kretanja igracu, lopta ga prosla a on faulirao igraca, to kod vas nije faul. Drugo izgleda da nismo gledali istu utakmicu, gde si ti video faul, kod drugog gola Argentine.
G

Gost098764

pre preko 1 godinu

Oni su sreću shvatili kao stvar koja će da bude uvek na njihovoj strani 4 puta prolaze na penale i kao velesila Ono protiv Brazila je tipičan primer kad autsajder izbaci favorita, 1 šut i gol posle penali
O

ORDEN

pre preko 1 godinu

Ustanite pa recite MESI i budite veliki i u porazu bar jednom u zivotu
h

hahahhha

pre preko 1 godinu

Evo ustao sam i rekao MESSI. Zadovoljan? Mi smo izgubili od jedne Argentine i najboljeg u povijesti i nemamo problem s tim, svaka im cast, zasluzeno. I opet igramo u subotu za medalju. A sad ti bajo moj ustani i reci Saciri. Posteno?
@

@hahaha

pre preko 1 godinu

Bas simpaTEtican pokusaj duhovitosti... Moze i Blagoje Jovovic...i on je bio raspucan protiv vas...
G

Gost011

pre preko 1 godinu

Čist penal kao suza 😂😂😂 Ne može stalno da se prolazi na penale. Penaltska, Penaltska, Penaltska..
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

Nisam sudijski ekspert, al sam ovakvih penala video 100 puta. Igrac je iskoristio priliku i jeste inicirao kontakt, do kontakta je doslo i to je penal. Razumem Hrvate, svako bi se zalio.
8

876

pre preko 1 godinu

Penal ko vrata livakic ga oborio
G

Gost09876543

pre preko 1 godinu

OVO JE ČIST PRIMER CRVENOG KARTONA ALI SUDIJA NIJE HTEO DATI JER JE POLUFINALE SP JAKO INTELIGENTNO