"Uspešna saradnja: Kačar i Labadija"
"Uspešna saradnja: Kačar i Labadija"

HSV gledao kako da se reši Srba, a oni ga spasili ispadanja: Kačar je ponovo bio najbolji, Rajković kao Zeler (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.05.15. | 21:37

Dolaskom Bruna Labadije stvari su se promenile za 180 stepeni

Uspešna saradnja: Kačar i LabadijaHamburger je u poslednjem kolu uspeo da pobedi Šalke (2:0) i izbori baraž za opstanak u Bundesligi, a najveće zasluge idu Gojku Kačaru i Slobodanu Rajkoviću. Nemački mediji prenose da je Kačar ponovo bio najbolji igrač na terenu, dok je Rajković protiv Rudara postigao drugi gol u stilu legende Uve Zelera.

Nekoliko meseci ranije Hamburger se pomirio sa sudbinom da je prošao još jedan prelazni rok u kojem nisu uspeli da se reše srpskih internacionalaca koji su imali visoka primanja. I ne samo zbog toga. Kačar i Rajković su prethodnih godina imali dosta problema sa povredama, ovaj drugi i sa disciplinom gde se potukao sa saigračem Heung-Min Sonom zbog čega se našao u nemilosti tadašnjeg trenera.  

Izabrane vesti

Stvari su nedavno promenile za 180 stepeni. Pre svega kada se na klupu HSV vratio Bruno Labadija. Nemački stručnjak oslonio se na Srbe i oni su to ukazano poverenje vratili na pravi način. A tek se očekuje da opravdaju to što ih je vratio u život. Ostaje da se vidi da li protiv Karlsruera ili Kajzerslauterna.
„Ponosan sam na saigrače što su u najvažnijem trenutku u našim karijerama pokazali kvalitet. Nemamo vremena za slavlje. Moramo da zadržimo ovaj momentum“, rekao je Kačar.

U slučaju povoljnog ishoda kada je u pitanju baraž mečevi za ostanak u Bundesligi Hamburger će možda ponuditi Kačaru produžetak ugovora. Kako to sada neverovatno zvuči...

Borac: Rajković

Labadija, takođe, spušta trenutnu euforiju.    
„Činjenica da smo izbegli selidbu u niži rang je senzacionalno. Moramo da budemo srećni zbog toga. Priznajem da sam se nadao da ću sezonu okončati sa dve prijateljske utakmice, međutim, očekuju nas dva meča u baražu što nas čini nervoznim“, rekao je Labadija.

(FOTO: Action images)


tagovi

Slobodan RajkovićNemackaHamburgerGojko KačarEvropaBruno Labadija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara