Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Perišić tipuje za SOS Dečje selo iz Kraljeva

Vreme čitanja: 5min | čet. 19.07.18. | 12:00

Stend-ap komičar, čistim fiks partijama cilja MOZZART kvotu 18,47, tipujući na parove kvalifikacija za Ligu Evrope

Nije Aleksandar Perišić s nama zbog šale, iako ih onako s nogu zbija s neosetnom lakoćom. Gosta sa zvanjem profesionalnog „stend-ap“ komičara, tačno u podne postavili smo na mesto glavnog i odgovornog kladioca za tipovanje u „Humanitarnom tiketu“ kompanije MOZZART. Zadatak jasan, a on ukratko nosi poruku, odnosno želju da uvećamo našu do sada ukupno doniranu sumu od 7.549.760, 00 dinara.

Pa da raspakujemo kladilački arsenal, gospodine Perišiću
Za početak, na MOZZART kvoti smo 18,47, odnosno na potencijalnoj dobitnoj sumi od 184.700 dinara. Naš gost je misiju dostizanja ovog koeficijeta rešio s pet parova, jureći po kvalifikacionim terenima Lige Evrope. I da se zna, tiketom dominiraju igre na čiste ishode, a eventualni dobitak ćemo proslediti Dečjem selu iz Kraljeva.

Izabrane vesti

Krenimo od prvog para, odnosno utakmice IRTIŠ PAVLODAR – TRAKAI. Prva utakmica okončana je s X ishodom, a golova nije bilo. Treba znati da tim iz Kazahstana nije slavio na protekle četiri utakmice u svim takmičenjima, a da Litvanci nisu poraženi na ukupno tri poslednja meča. Na prvom susretu bilo je puno udaraca na gol, a čak i po njima beše nerešeno, budući da je statistika izbrojala 14:14. Da, to su bili šutevi, a o jalovosti napada i jednih i drugih, govore udarci u sam okvir, kojih je izbrojeno 2:3, u korist tima iz Pavlodara. Irtiš je uz to za samo dva procenta imao veći posed lopte od današnjeg rivala.

“Igram jedinicu na Irtiš”, konstatuje Aleksandar Perišić, i ide dalje…

Već smo na terenu uz susret LAČI – ANTROZIS. Kiprani su dobili prvu utakmicu sa 2:1, a kladilački standard na ovaj tim na poslednje četiri utakmice, raspisane su GG igrama. Isti tip, uz dodatnu 3+ partiju, došao je na četiri od minulih pet utakmica Lačija. Antrozis će pokušati da overi povoljan rezultat iz prve utakmice, a deluje da šanse za slavlje gostujućih fudbalera u Albaniji nisu male.

„Ovoga puta, dvojka na Antrozis“, kaže komičar.

Sledeći par, prelama ishod meča SLAVIJA  SOFIJA – ILVES. Bugari imaju minimalac iz prve utakmice u malom džepu, a sada im je potrebno da sve overe na domaćem terenu. Finci će pokušati to da osujete, što obećava uzbudljiv meč, budući da je Ilves u prvom susretu ima čak 16 šuteva ka golu, od kojih je pet bilo usmereno u okvir.

„Moj tip, odnosno kladilači osećaj odlazi na adresu, zapravo na željenu pobedu Slavije“.

Idemo u Makedoniju, gde se sastaju VARDAR i PJUNIK. Jermeni su bili bolji u prvoj utakmici, pa sa rezultatom od 1:0 putuju na revanš u Skoplje. Makedonski tim zaista ne igra naročito u poslednje vreme, o čemu svedoče svega dve pobede sa ukupno 10 poslednjih utakmica koje je odigrao Vardar. Kod kuće, ova ekipa ima samo jednu pobedu, naspram četiri poraza sa proteklih pet utakmica, Na tim mečevima, čak tri puta je prošlo GG4+ tipovanje.

„Jedinica na Vardar koji igra na stadiuonu Filip II, izgleda mi kao veoma dobar izbor za osvajanje kvote 1,70“.

Poslednji par u dana, dovodi nas do bet analizze susreta MAKABI TEL AVIV – FERENCVAROŠ. Ovde su karte još uvek sve na stolu, budući da je prvi susret okončan sa 1:1. Makabi je kao domaćin svakako favorit, a ne treba zaboraviti ni činjenicu da Ferencvaroš nije dobio protekle četiri utakmice, od kojih je čak četiri rešio s X ishodom, uz kladionički bitnu informaciju da je na tri meča prošla i GG igra.

„Jedinica na Makabi, s kojom zaključujem današnji tiket, nadam se da me vodi do željenog dobitka“, zaključio je naš gost na kraju tipovanja u našem današnjem izdanju plemenitog tiketa.

Ako već niste upoznati, Aleksandar Perišić je prvi pobednik “Otvorenog mikrofona” u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stend-up scene kod nas. Za sedam godina rada, obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regionu, nastupajući na svim festivalima stend-up komedije u regionu. Koristeći se engleskom jezikom, videle su ga i scene u Mađarskoj i Bugarskoj. Sa kolegom Srđanom Dinčićem već tri godine nastupa u okviru “Večeri improvizacije”, a uz komičarku iz Hrvatske, Marinu Orsag, od 2014. godine nastupa u stend-up šou programu „Kaj bre”. Učesnik je emisije „Stand up & more“. Jedan je od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i učesnik “Večeri improvizacije” na TV Prva. Sa kolegom Nikolom Silićem izvodi stend-up šou „Istinita fantastika“.

Pre kraja današnje rubrike, u samo par rečenica, premotaćemo film MOZZARTOVIH plemenitih projekata, koje su ujedno postale i zaštitni znak brenda koji pored igre promoviše i sprtom nadahnut način života. Naravno, sistemom slobodnih asocijacija, iz mesta vam na pamet padaju akcije “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Nastavljamo ih, pa ako već nismo, nemojte se iznenaditi ukoliko koliko sutra ugledate u MOZZARTOVIM dresovima odeven tim iz vašeg kraja, ili umveno igralište u komšiluku. Nastavićemo da pomažemo brojne fondacije i pojedince.

Ako ste se bar nekad zapitali kakav je osećaj kad vas startuje patrola, odnda znajte da osećaj nije ni malo loš, i to sve pod jednim uslovom. Bitno je da vas ne staruje bilo koja, već MOZZART patrola. Dobro pripremljene detektivke obučene za specijalne taktike privođenja u bojama MOZZARTA prošetale su najfrekventnijim destinacijama i obišle veliki broj popularnih kafića i Mozzart uplatnih mesta  širom Srbije, pa ko bi im drage volje pobegao…

Zato smo tu i da vas podsetimo na činjenicu da MOZZART nije samo mesto dobre igre, već i vrhunske zabave i druženja, pošto već sigurno znate da je vaše omiljeno uplatno mesto preraslo i u najbolji kafić u kraju…

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Aleksandra Perišića, dobitak će biti doniran i za  Dom za starija lica Prijedor u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 17:00 6511 LE K Laci - Anorthosis ki 2 2,00
Čet 17:00 6509 LE K Irtysh Pavlodar - Trakai ki 1 1,60
Čet 18:00 6513 LE K Slavia Sofia - Ilves ki 1 1,75
Čet 19:00 6523 LE K Maccabi T.A. - Ferencvaros ki 1 1,65
Čet 19:00 6519 LE K Vardar - Pyunik ki 1 1,55
Ukupna kvota14,32

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara