Humanitarni tiket u podne: Bilja Krstić potencijalni dobitak namenjuje Sneški Jandrlić

Vreme čitanja: 4min | ned. 24.10.21. | 11:19

Naša umetnica očekuje dobrotvorni dobitak od 112.800 dinara!

Poznata srpska umetnica koja se, na početku karijere, oprobala u grupama “Suncokret” i “Rani mraz” prihvatila je poziv kompanije MOZZART da uzme učešće u našoj dobrotvornoj akciji “Humanitarni tiket u podne”. Tim pre jer želi da još pomogne koleginici Snežani Jandrlić koja se susreće sa životnim nedaćama. Prema našim saznanjima, novac za prvu dozu leka, iz Švajcarske, je prikupljen, ali potrebno je sakupiti sredstva za drugu turu terapije. 

Pevačica koja je izdala i četiri pop albuma uredno je prikupljala zapise izvorne muzike. Sa “Bistrikom” je izdala više albuma i dobitnica je sijaset prestižnih priznanja. Danas je Bilja Krstić sastavila dobrotvorni listić, evo i kako:

Izabrane vesti

Prva utakmica startuje u 16.45. Reč je o velikom derbiju Holandije, AJAKS – PSV. Gosti prilično oslabljeni ulaze u duel. Kopljanici imaju bod više i ovo će zaista biti pravi derbi kola. Poslednje dve utakmice Ajaks je trijumfovao, a da nije primio gol, 6:0. PSV je dobijao sa 4:1;3:1 i 2:1 da bi poslednji meč izgubio od Monaka. Utakmica Super kupa okončana je trijumfom PSV – a sa 4:0.

“TGG GG”. 

Prelazimo u Francusku gde od 17.00 sati gore pomenuti MONAKO dočekuje MONPELJE. Domaći imaju bod više, poslednji trijumf dok je poslednji okršaj dva tima završen rezultatom 3:2 za domaće. Iz dve utakmice u francuskom prvenstvu Monpelje je izvukao četiri boda.

“Tri plus”.  

Pola sata kasnije (17.30) MANČESTER JUNAJTED  igra sa LIVERPULOM. Rivale deli četiri boda uz napomenu da je Liverpul dobio poslednje dve utakmice, a da se ne pamti kada je izgubio. Ranjivost Đavola dokazali su Vila i Lester. U Ligi šampiona Junajted je dobio Atalantu. Poslednji okršaj okončan je pobedom Liverpula sa 4:2, a pre toga Mančester je slavio sa 3:2. Golovi bi svakako ulepšali praznik fudbala u Mančesteru.

“UG 3+”. 

Pirineji kao naredna odrednica, BETIS – VALJEKANO. Klub iz Sevilje ima bod manje i ima priliku da pretekne rivala. Betis je remizirao sa Bajerom, a dobio je Alaves. Rajo je dobio četiri od poslednjih pet utakmica. Jedino je bodove prepustio Osasuni. Poslednja dva okršaja okončana su rezultatom 1:1.

“UG 3+”.

Vraćamo se u Francusku gde se igra još jedan derbi. U 20.45 MARSELJ će ugostiti PSŽ. Olimpik ima 10 bodova manje od Parižana. U domaćem prvenstvu dobio je poslednju utakmicu, a sa Lacijom je odigrao bez golova. PSŽ ima dva trijumfa kao što je upisao šest poena iz poslednja dva duela sa Olimpikom. Gosti nastupaju bez dvojice igrača.

“Kakav je to derbi bez golova, tri plus”, zaključuje tipovanje Bilja Krstić koju podsećamo Top of ForBottom of Fda je kompanija MOZZART, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala 22.019.457 dinara. Poslednji dobitnik je legendarni muzičar, frontmen Riblje čorbe, Bora Đorđević. Sastavio je dobrotvorni tiket sa dobitkom od 56.400 dinara. I Bilja poziva sve dobre ljude, koji su u prilici, da pomognu našoj Sneški Jandrlić koja se bori sa ostacima zdravlja.

“Skupljamo novac za lek iz Švajcarske. Račun je kod Eurobanke 250 -1350040841500 – 26, Snežana Momčilović”.

MOZZART, u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovio i svečano otvorio tačno 90. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Bobana Petrovića, Raška Katića i Ivana Paunića. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali legendarni Dušan Duda Ivković i Dragan Kićanović, Željko Obradović… U Bileći je otvoren teren posvećen Tijani Bošković.

Još nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju.

Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo sponzori KK Borac i ponovo smo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Vojvodina, OK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Top of FormBottom of FormTu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, TREBINJE, Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara