Humanitarni tiket u podne: Goran Ivančić tipuje za Udruženje građana za borbu protiv retkih bolesti dece „Život“

Vreme čitanja: 3min | sub. 17.10.20. | 10:23

Selektor futsalera Srbije siguran u dvojku na Liverpul

Ponosili smo se i ponosićemo se futsal selekcijom Srbije! Znamo da je naš nacionalni tim sposoban za velike rezultate. Za plasman na na SP pred njma je pala Ukrajina, zatim i Francuska, a mi se nadamo da će pred selektorom Orlova sa parketa, Gorana Ivančića oružje položiti četiri para, s kojima dolazimo do ukupne kvote 12,25. Želja našeg današnjeg gosta je za nas zapovest, pa potencijalni dobitak po eventualnom prolasku listića prosleđujemo Udruženju građana za borbu protiv retkih bolesti dece „Život“.

Krećemo iz Engleske, od utakmice EVERTON – LIVERPUL. Anćelotijeva ekipa je u neverovatnoj formi. U seriji je od osam uzastopnih pobeda, a samo na prethodnih šest mečeva postigla je čak 23 gola. Liverpul je niz od pet vezanih pobeda prekinuo porazom od Arsenala u Liga kupu, i nastavio totalnim poniženjem koje im je priredila Aston Vila (7:2). Tradicija je u potpunosti na strani Liverpula koji je od 2010. izgubio samo jednom od Evertona, a njihova poslednja tri duela na Gudison Parku završena su bez golova. Ovog puta trebalo bi da ih bude i to na obe strane.

Izabrane vesti

„Dvojka na Liverpul“, procena je stručnog oka selektora, koji ovim parom zaposeda kvotu 1,92, nadajući se da će s njom u krajnjem skoru podići ukupan skor MOZZART akcije koja je zaključno s današnjim, 1.590. tiketom plemenitosti prosledila tačno 16.713.894,00 dinara.

Sledi meč SELTIK – RENDŽERS. Derbi 11. kola biće uzbudljiv. Naime, Rendžers za ima svega bod prednosti, a zanimljivoje da Seltik barata sa gol razlikom od 25:5, dok gosti po istom osnovu beleže 24:3. Znači, biće ovo sudar dva jaka napada, s jednako jakim odbranama, gde favorita nema, što znači da aktuelni šampion od gostujućeg tima može da očekuje žestok tretman.

„Ovde vredi odigrati 3+“...

Prelazimo na utakmicu SELTA – ATL. MADRID. Atletiko je u apsolutnoj fudbalskoj prednosti, ali i u obavezi namicanja bodova nakon dva vezana X ishoda u utakmicama sa Ueskom i Viljarealom. Selta za sobom ima poraze od Barse i Osasune što kvari utisak o igri tima s početka sezone. Uzgred domaćin je opterećen i povredama četiri prvotimca, pa će Madriđani pokušati da prekinu maleričnu seriju koja beleži dva vezana remija sa međusobnih okršaja.

„Dvojka na Atletiko Madrid“, rekao je seletor naših futsalera, pa prešao na poslednje tipovanje u seriji.

Bavimo se utakmicom ČELSI – SAUTEMPTON. Domaći Čelsi je posle problema sa Totenhemom u EFL kupu, u utakmici okončanoj na penale savladao Kristal Palas sa 4:0. Sautempton je nakon dva uvodna dva poraza savladao Barnli i VBA, ali Čelsi će za njih biti preveliki zalogaj. Domaćin im sprema osvetu za poraz iz decembra prošle godine.

„U ovoj prilici, GG3+“, zaključio je naš današnji lovac na plemeniti dobitak koji će uz nešto povoljnih fudbalskih vetrova pomoći udruženje roditelja mališana kojima je svaka pomoć u borbi sa retkim, a opakim bolestima neophodna.

Inače, Goran Ivančić je, kako bi vam dočarali svu širinu njegovog sportskog duha po preuzimanju kormila reprezentacije pre četiri godine izjavio kako je ponosan zato što je baš on dobio poverenje da bude naslednik Ace Kovačevića. Poručio da će učiniti sve da nastavi tamo gde je njegov prethodnik stao, a možda i napravi korak dalje. Mi znamo da jeste, a želimo mu da i u budućnosti nastavi da niže takmičarske pobede.

Ipak, ne pozdravljamo se s Goranom Ivančićem pre kratkog izleta preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Goran Ivančić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu  Udruženja porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, Zvornik. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,25, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizahumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara