Humanitarni tiket u podne: Ilija Abutović tipuje za Sigurnu kuću Beograd

Vreme čitanja: 3min | sub. 04.02.23. | 11:49

Perjanica odbrane Orlova tipije na prelaze Zvezde i PSŽ-a

Slobodni smo da kažemo da je Ilija Abutović, komandant odbrane Orlova. Klasa od rukometnog reprezentativca, svakako jedan od najboljih defanzivaca planete danas s Mozzart kladionicom tipuje za Sigurnu kuću u Beogradu.

Čak i površna, da ne kažemo provizorna bet analiza tiketa ukazuje na to da je kvota 9,40 realna u potpunosti, mada se među tipovima nalazi i posve koketnan prelaz Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Abutulović međutim kreće od jedinice s meča DORTMUND – FRAJBURG. Oba tima imaju po 34 boda, što znači da Frajburgu ni na kraj pameti nije izlazak na teren s podignutim rukama u vis. Inače, Borusija je poslednji meč para dobila sa 1:3, a međusobni susreti obično donose obilje golova, uz GG opciju četiri puta uzastopno.

Sledi prelaz 1-1 s meča CRVENA ZVEZDA – VOJVODINA. Fudbaleri Crvene zvezde počinju prolećni deo sezone utakmicom koja nosi dodatnu simboliku, s obzirom na to da je posvećena Siniši Mihajloviću. Ulaz na meč sa Vojvodinom je besplatan, a Nemanja Milunović je izjavio da očekuje pobedu. Zvezda je dugačkom nizu pobeda nad Novosađanima, koji su poslednji meč para izgubili sa 0:2.

Identičan prelaz stiže i sa meča PSŽ – TULUZ. Zna se ko je gazda na Parku prinčeva, pa Tuluz može da se nada da neće biti ponižem, s obzirom da igra solidno, bez poraza na prethodnih pet utamica. Inače, PSŽ je poslednji meč para dobio sa 0:3. Taj meč odigran je u avgustu prošle godine.

Idemo na jedinicu sa utakmice ATL. MADRID – HETAFE. Stvar je jasna, Atl. Madrid ima čist put ka pobedi. Fenjeraš će se u gostima braniti, na šta dodajemo da je poslednji meč para okončan sa 0:3 za Atletiko Madrid.

Abutulović tipovanje završava 3+ igom sa meča SASUOLO – ATALANTA. Bogina ima visoke ambicije, a u sklopu njih svakako se nalazi i želja za pobedom nad Sasuolom. Inače, Atalanta je poslednji meč para dobila sa 2:1, što je kompatibilno s igrom koju bira naš današnji gost.

Inače, stameni odbrambeni igrač Srbije najjači je kada rival napada na postavljenu defanzivu, gde dominiraju Ilija AbutovićDragan Pešmalbek i Mijajlo Marsenić. Bio je na visini zadatka na Svetskom prvenstvu, tako da je definitivna ocena da je Abutulović neko na koga će Đerona ozbiljno računati i u narednim takmičarskim ciklusima.

Inače, Ilija Abutović od naredne sezone će igrati u Francuskoj. Bio je član šampionske generacije ekipe Vardara s kojom je 2017. godine osvojio titulu prvaka Evrope. Abutović je u svojoj karijeri nastupao za Spartak iz Subotice, Partizan, Slovan iz Ljubljane, Vardar i Rajn Nektar, odakle i dolazi u Šartr.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ilija Abutović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja žena "ARTA" iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,40 a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara