Humanitarni tiket u podne: Jovan Mitrović tipuje za pomoć teško ranjenima u Malom Orašju

Vreme čitanja: 3min | sub. 17.02.24. | 11:51

Fudbaler Inđije koji je iz plemenitih pobuda, trčao 96 kilometara do manastira Tumane, odvaja na stranu kvotu 8,27

Fudbaler Inđije, Jovan Mitrović već se deklarisao kao veliki humanitarac, pošto je iz plemenitih pobuda istčao čak 96 kilometara od Malog Orašja do manastira Tumane kod Golupca. Tragedija koja se desila u selima Dubona i Malo Orašje, duboko ga je ganula, a kako i ne bi, kada Jovan on brat Petra i Marka Mitrovića, nastradadalih u zločinu koji je potresao celu Srbiju.

Jovan Mitrović će iz pomenutog razloga tipovati za ranjene u ovom zločinu, a mi ćemo još reći da je prilikom svog hodočasničkog puta u Tumane prikupio pozamašnu svotu novca.

Izabrane vesti

Krećemo od jedinice s meča NAPOLI – ĐENOVA. Ne može se reći da je Napoli ubojit u poslednje vreme. Svakako neće mu biti lako nakon poraza od Milana da se suoči sa Đenovom koja u odnosu na domaćina ima šest bodova manje. Inače, na poslednjem meču para u septembru prošle godine bilo je 2:2.

Tip 2&3+ imamo na meču BARNLI – ARSENAL. I, šta reći sem da je kanonada Artetinih Tobdžija, čekićarima u mrežu smestila šest golova. Kada je već tako, fenjeraški nastrojeni Barnli osuđen je na propast. Uostalom, tako je bilo i u novembru kada je Arsenal slavio sa 3:1.

Sledi dvojka sa meča VERONA – JUVENTUS. Stara dama je u poslednja tri kola uzela samo bod. Ta serija mora da se popravi, kako joj Milan ne bi preoteo drugo mesto. Protiv Verone, igraće na sva tri boda. Ne bi to trebalo da bude težak zadatak s obzirom na poziciju domaćina koji se bori za opstanak u Seriji A.

Za kraj, tu je kombinacija 1&3+ na meču RB LAJPCIG – M’GLADBAH. Poslednji je čas za RB Lajpcig da popravi utisak, budući da je u poslednjih pet kola imao čak tri uzastopna poraza. Menhengladbah ima po dva poraza, isto toliko remija i jednu pobedu sa poslednjih pet mečeva. Inače, domaćin je dobio poslednja dva meča para, pa se nada da Borusija neće biti previše navalentna na gostujućoj travi.

Zahvaljujemo se na velikom trudu Jovanu Mitroviću koji je do sada u svojoj karijeri igrap za Mihajlovac, Zemun i mladi tim Smedereva. Možda i bitnije od toga u ovom momentu, jeste da je naš današnji gost svestan teškog položaja u kom se nalaze porodice ranjenih i visokih troškova lečenja, rehabilitacije i oporavka, objavio i žiro račun nedelju dana pre nego što je krenuo na hodočašće trčanjem do manastira.

Humanitarna akcija je uspešna, pa je skupljeno oko četiri i po miliona dinara koji su podeljeni porodicama ranjenih. Procenjuje se da je bilo preko hiljadu donatora.

To je sve od Jovana Mitrovića uz koga želimo da proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 31.044.009 dinara. Našem današnjem gostu od sveg srca želimo puno uspeha, kako u klupskom, tako i u dresu Jermenije.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara