Humanitarni tiket u podne: Sonja Petrović tipuje za Dom za nezbrinutu decu “Vera Radivojević” iz Bele Crkve

Vreme čitanja: 5min | pon. 15.04.19. | 12:00

Vicešampionka Evrolige očekuje trijumf Arsenala!

Današnja gošća Humanitarnog tiketa u podne Sonja Petrović jedna je od najboljih srpskih košarkašica svih vremena. Potajno smo se nadali da će sinoć sa Dinamom još jednom osvojiti Evroligu, ali je poražena u finalu od Jekaterinburga sa 91:67. Ipak, birana je za najbolju mladu košarkašicu Evrope, a karijeru je gradila u Zvezdi, Barseloni, Spartaku, Čikagu, Pragu, Dinamu…Sa reprezentacijom Srbije stigla je do zlata na Evropskom šampionatu 2015. godine i sa Anom Dabović ušla u idelnu petorku šampionata. Na OI u Riju okitila se bronzanom medaljom. Evroligu je osvajala 2009. 2010. i 2015. godine. Sa puno uspeha nastupala je u WNBA ligi.  Ćerka je poznatog sudije Rada Petrovića.

Pored Sonje naši gosti u plemenitom listiću u narednim danima biće: Ljubiša Stojanovć, Svetislav Kari Pešić, Anto Drobnjak, Ljuba Vidačić, Nikola Drinčić, Safet Sušić, Slobodan Goračinov…

Izabrane vesti

Krećemo sa današnjim dobrotvornim listićem i to od Ostrva, VOTFORD – ARSENAL. Tobdžije su u trci za najviši plasman i novi bodovi bi puno značili. U seriji pozitivnih rezultata Votford je izgubio od Liverpula i oba Mančestera. Arsenal igra dobro, na poslednjih deset utakmica izgubio je samo dva meča, od Rena i Evertona. Međusobni skor je na strani gostujućeg sastava, 3:0:9, uz najubedljiviju pobedu Arsenala od 4:0.

“Neće biti lako, ali igram dvojku”.

Sa Ostrva prelazimo na Pirineje, LEGANES – REAL. Madriđani imaju bolji skor, 2:0:9, a najubedljivija pobeda je od 3:0. Kraljevski klub je dobio četiri od pet poslednjih utakmica, poraz mu je nanela samo Valensija. Đirona je dobila večerašnjeg domaćina koji je potom dobio tri utakmice u nizu, a poslednju je remizirao. Leganes je sa 1:0 savlado Real u poslednjem okršaju. Ako želi da ugrozi Jorgandžije na drugoj poziciji bodovi moraju da odu na konto Reala.

“Prelaz iz dva u dva”.

Treći duel po izboru naše gošće dolazi iz Serije “A”, ATALANTA – EMPOLI. Gosti su u crvenoj zoni, a klub iz Bergama još uvek može da izbori visok plasman. U poslednjih sedam utakmica Atalanta nije doživela poraz, u Milanu je odigrala bez golova sa Interom. Empoli je nizao poraze i pobede, poslednji neuspeh imao je u Udinama. U međusobnim susretima najviše je remija, osam, ukupno gledano, 6:8:5 sa najubedljivijom pobedom Atalante od 4:1.

“Igram na golove, četiri plus”.

Ostajemo na Apeninima, Serija “B”, LIVORNO – BREŠA. Gosti su glavni kandidati za povratak u elitnu ligu dok domaći vode grčevitu borbu za opstanak u ovom rangu takmičenja. Breša je tri puta slavila i dva puta remizirala u poslednjih pet duela. Livorno je u seriji od tri poraza. Kad se gledaju poslednji međusobni susreti pet puta je slavio tim Livorna, a poslednji duel dobila je Breša. Istorijski posmatrano Livorno ima bolji skor, 10:5:2.

“Neka bude tri plus”, konstatovala je košarkašica Sonja Petrović , a kad smo kod košarke selektor košarkaške reprezentacije Indije Zoran Višića postao je MOZZART – ov 166. dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Zoran je sjajno prognozirao ishode sve četiri utakmice Lige Evrope i ostvario fantastičan dobitak od 129.000, 00  dinara koje je usmerio ka Savezu udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom.

Ako sad podvučemo crtu naša kompanija je samo u ovoj akciji donirala  11.915.690,00 dinara!

Sve plemenite kladioce upoznajemo  sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije MOZZART.

U javnosti veliki odjek izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Očekujemo lepo vreme za nastavak akcije.

Ne sme se zaboraviti ni akcija “Novi dresovi za nove šampione u kojoj MOZZART donira sportsku opremu klubovima iz cele Srbije, BiH…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane. Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ako sad podvučemo crtu naša kompanija je samo u ovoj akciji donirala  11.915.690,00 dinara! Donacije su otišle su na veliki broj adresa u Srbiji, a ne smemo zaboraviti ni pomoć koja je upućena u Republiku Srpsku.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković i Zoran Višić. Dakle, 36 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Veoma važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Sonje Petrović dobitak će biti doniran i za Ustanovu socijalne zaštite Dom za starija lica “Zlatno doba”, Lopare. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 21:00 1040 ITA 2 Livorno - Brescia ug 3+ 1,80
Pon 20:30 1018 ITA 1 Atalanta - Empoli ug 4+ 2,00
Pon 21:00 4015 ŠPA 1 Leganes - Real Madrid pk 2-2 2,40
Pon 21:00 2015 ENG 1 Watford - Arsenal ki 2 2,15
Ukupna kvota18,58

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara