Komentari na vest

Ifet Đakovac: Koga god da izvučemo u kvalifikacijama, oni će biti favoriti

S

Spa

pre 10 meseci

Daj Bože da grešim, ali ovakav TSC protiv ovih GROMADA u 2 utakmice... Kakve bre pripreme i Sremska Mitrovica.... 🤣 Igracete protiv PSV ili Brage na 2 meča. Pa doslovno ce vam dati 10 komada u oba... Ccc kakav neprofesionalizam.... Doveli ste igrace koji nisu kali ra tog što otišli, znaci slabiji ste. Igrate s prejakim ekipama za mnoge jače timove od vas... Znaci ispadate lagano i idete u LE gde mozda jednu neresenu ako izvučete da slavite. Bruka i sramota koliko neozbiljno i neambiciozno!
d

d. g.

pre 10 meseci

I autsajderi ste u bilo kojoj grupi le. Tako su šefovi hteli. Bitno je da su uzeli pare. Pojačanja na kašičicu.
L

LazzZzaR

pre 10 meseci

Samo cvrsta odbrana prijatelji i nada da Pantovic-Milovanovic nesto urade u napadu, srecno!
E

Esex

pre 10 meseci

Mislis jovanovic...
J

Jova1245

pre 10 meseci

Tako je! Tako se postaje sampion! Samo treba vera u sebe! :) :) :) I posle sto nikad nista ne napravimo. Pa zadovoljavamo se prosekom nekad cak i ispod proseka, jer smo luzeri i generalno mnogo glup narod. Samo Albanci imaju manji IQ od nas! Ali ipak pametnije rade od nas!
K

Kumovi Vrbas

pre 10 meseci

TSC je trenutno slabiji od Cukarickog i Partizana. TSC su potrebne utakmice da razigra ekipu, liga kasni, veliko je pitanje da li ce uopste poceti 29 jula, ili ce mozda u avgustu.
V

V.P.O.S.

pre 10 meseci

Primiće 12 komada od bilo koga,osećam ozbiljnu bruku u najavi.Slabiji su nego prošle sezone a svi smo očekivali da će se pojačati.