Komentari na vest

Igor Duljaj: Preterali smo držanjem lopte u nogama

N

Nejbi

pre oko 2 meseca

Idi Duljaj kaktuse ljuljaj. Koja si ti panjina. 15bodova ce vam Zvezda pobjeci. Duki i Pikai nema gorih.
D

Džak bitumena.

pre oko 2 meseca

Za Duljaja ide ona čuvena Šojićeva "Ovaj dečkić će daleko da dogura"
p

pero7

pre oko 2 meseca

lucani da jos dovedu ubiparipa i neekog brzog veznog od 40 tak godina kao fejsa bili bi prvaci..igore ako volis partizan odlazi i ti i igraci...ne unistavajte i ono malo sto je ostalo od fk i kk..gde je ostoka kao predsednik sportskog drustva?
S

SamoSelfi

pre oko 2 meseca

Ajde sad opet na kosarku,pa onda na odbojku i tu budite neko vreme. Barem mozda radovacete se. Ali mozda.
Z

Zokilii

pre oko 2 meseca

Ma...Zvezda ti napravi 10 zicera,Napredak ne pobedis,Lucane ne pobedis...onda ti kriv ovaj onaj itd...Neznate ni ti ni igraci...a uprava je uzas..
L

Lalegale

pre oko 2 meseca

Radovan Curcic srecno
5

56789

pre oko 2 meseca

TSC OPET DRUGI BRAVO IGORE
C

Cccc

pre oko 2 meseca

A sudije nista.igore igore
S

Soko

pre oko 2 meseca

Svi ovi komentari govore o posledicama a ne o uzrocima. Partizan ne cini tim vec klub a mi nemamo klub. A klub cini uprava navijaci budzet stadion administracija tim mi uglavnom malo tog imamo. Ako uzmemo i drustvene okolnosti tek nam se crno pise.
d

dok se

pre oko 2 meseca

ne zqvrsi espo bicemo unistavani..jadan je klub koji ima vazure i ostoje..bacene mevice da se malo nadamo i onda u nedelju dana surova realnost..katanac u bravu i od beton lige...
P

PUTA MADRE

pre oko 2 meseca

Partizan da napravi nesto veliko??? Samo sra. . veliko moze da napravi. Igore, da se ne ljubimo.
x

x112

pre oko 2 meseca

I ko ce da dodje? Daj predlog
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Partizanov napad je ok. Vidi se da to nije to kad u spicu nemamo nekog kao sto je Saldanja koji zna da zavrsi akciju, ali sveukupno, Partizanov napad nije problem. Zahid je sasvim sigurno jedan od najboljih igraca lige, Goh ce biti samo jos bolji kako se bude navikavao na ove nase njive, Severina je odlican kad hoce, za Natha svi znamo sta moze... medjutim, Partizanova odbrana je vjerovatno jedna od ubjedljivo najgorih odbrana u ligi. E to je pravi razlog Partizanove nesposobnosti da se nosi sa Zvezdom u ovoj ligi. I pritom ne mislim da su ove problem cak ni igraci koje imamo koliko to sto Duljaj jednostavno ne zna da postavi tu odbranu kako treba. Na stranu kreteni koji komentarisu, a nemaju objektivno pojma o fudbalu, ali evidentno je da u Duljajevoj postavci igre minimum jedan bek (najcesce Stojkovic) igra kao de fakto extra vezni igrac, a necesto su obadva u istoj sluzbi sto nas onda naravno u 90% slucajeva ostavlja sa samo dvojicom stopera da brane kontre – to ni bolji stoperi od nasih ne mogu da izdrze, a kamoli Markovic, sad ovaj Kovacevic koji je danas bas pokazao koliko je neinteligentan za neki visi nivo fudbala ili sta-ja-znam, Sanicanin koji je bukvalno nestao sa fudbalske mape upravo iz tog razloga sto nema ni inteligenciju ni mobilnost da kao jedan od samo dva igraca u odbrani zaustavlja kontru poslije kontre. Sta mi je poenta? Pa, to. Da je problem postavka igre. Balalns izmedju napada i odbrane ne postoji. U principu, nama ako zakaze napad, mi smo sa ovom Duljajevom postavkom igre u najboljem slucaju tim za sredinu tabele. A pogledajte terene. Ovo danas se moze vidjeti jos samo po lokalinim selima. Ja licno ne mogu da vjerujem da nas Savez dozvoljava Mladosti da se takmici u Super Ligi na takvom terenu. Kao da krave na njemu pasu cim se utakmica zavrsi. Usput receno, jel jos nekome smijesno ime nase lige ili samo meni? Super Liga? S ovakvim terenima? Pa da nije smijesno, stvarno bi bilo zalosno.
d

dejanera

pre oko 2 meseca

Cenim da su igraci Mladosti igrali na Enfildu a da su njihovi hologrami bili u Lucanima! Teren je takav kakav jeste i isti je za obe ekipe. I nije sporno da los teren vise odgovara tehnicki slabijoj ekipi i ekipi koja se brania ali.... Lucani su danas promasili cudo. Imali su dve mrtve sanse (1 na 1 sa golmanom) jednu koju je igrac dobio oko penala i ispucao je visoko preko gola a da ga niko nije ometao i onu glavom kada je golman samo gledao kako lopta prolazi pored stative. Partizan je imao onu jednu Nathovu, dve polusanse Bazdara i jedan sut koji je Stamenkovic odbranio. Dakle, gledajuci napadacki deo igre, vise je los teren smetao Lucanima.
G

Grga Cvarak

pre oko 2 meseca

Teren vise smetao Mladosti? Bas si objektivan. Ja svakako nisam spomenuo teren da bih opravdao Partizanovo gubljenje bodova danas nego fino kazem da je sramota da se na onakvom terenu igra najvisi nivo srpskog fudbala, ali ok, ako nisi u stanju da skontas poentu, nije frka. Dapace, sad mi je samo jos jasnije zasto su takve stvari u Srbiji normalne - pa, prosto, nasem narodu izgleda i jeste normalno da se igra na oranicama. Da nas ima vise kojima je to apsolutno sokantno i porazavajuce da se u Srbiji jos uvijek igra na takvim terenima u 21. vijeku, mozda bi se neke stvari i promjenile. Ovako… sretno ti bilo zivjeti u Srbiji cija je infrastruktura bliza 18. nego 21. vijeku. Ne znam sta bih ti drugo rekao.
p

problem.odbrane

pre oko 2 meseca

je kao kod reprzentqcije..stojkovic ne igra odbranu ..antic je ogranicen..on stavi od kad ne igra kanute natha i zahida koji su spori i ne igraju u oba pravca..i tu su stoperi laksv god hvslitet imali na brisanom prostoru..i nek neko ima dva pismena igraca svaki drugi napad je sansa..
M

Micura

pre oko 2 meseca

Da se ne ljubimo.......dosta vise Nortjeland, Tsc, Napredak z L
B

Buzdovan sestoperac

pre oko 2 meseca

Covece,nemas igru,nemas igrace,blamiras se kraj aut linije,nisi ti za ove egzibicije.Odlazi i posveti se necemu sto znas da radis.
5

5.000.000,00 €

pre oko 2 meseca

Нпр... Додавање лопти, како је неко већ рекао... Тј. написао... Или бурек да прави..
S

Scenario

pre oko 2 meseca

Deja Vu
F

Figueroa

pre oko 2 meseca

Nista sudija,ovo ono....????
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Djovani Van Bronhorst za trenera Partizana.
S

Sve sto

pre oko 2 meseca

vise forsiraju Baždara sve dublje tonu.
N

NAVIJAC PARTIZANA

pre oko 2 meseca

SRAM TE BILO I TVOJIH KOMENTARA 🤐🫣🙊
š

šampioniiiiiiii

pre oko 2 meseca

Zima je, zima je hladna kao i ovih godina - 4 🔴⚪🔴⚪
N

Napolje bre vucibatine

pre oko 2 meseca

Preterao Partizan sa tobom i Vazurom. Krs osobe ,kilave !
h

hahahahaha

pre oko 2 meseca

Nekako s' proleća 🔴⚪🔴⚪
K

Klovnu

pre oko 2 meseca

Leči se.
b

batabane

pre oko 2 meseca

Godinu dana ne vidi da nema bekove,da mu nestabilnost odatle krece.Čak i neki stručnhaci iz drugih klubova u nekim emisijama su to pominjala.Ali ne vredi.On veruje igračima koji su bili rezerve u slabijim klubovima od Partizana,i stalno to ističe i ponavlja kao papagaj.Danas ja Kovačevic dva puta pogrešio za dve šanse za gol Mladosti.Kod gola je isto kriv,mada ga je predhodno Bojovic odgurnuo rukana i faulirao, i tako sebi oslobodio prostor za skok i gol Nada i Kovačevic svojom fizičkom dominacijom je možda morao da osujeti taj potez Bojica.Sa druge strane Nikolic do postizanja gola se nije ni video, kada ne postoji na terenu.Baždar jeste pronašio šansu,ali je igrao , kretao se, odigracao.Po meni bolji.I ne shvatam da niko ne objašnjava igracima Partizana , da moraju da pomere loptu u stranu kad centriraju ili šutiraju, a ne da 20 puta budu izblokirani.Pokidali su mi živce.
J

Jelenko P

pre oko 2 meseca

Kada smo bjezali PET bodova odmah su uslijedili poraz od TSC-a( 0;4 kod kuce) i dva remija pa je CZ-a preuzela prvo mjesto.Ali zahvaljujuci velikoj energiji igraca dobili smo derbi( iako si sve pokusao da to sprijecis) i opet smo bili prvi. Na zadnjem derbiju, zahvaljujuci tvojoj postavci igre, izbjegli smo debakl( zahvaljujuci golmanu Jovanovicu) a ti si na konferenciji za medije izgledao kao pokisao mis jer nisi uspio u svojoj namjeri. Zato je uslijedio kiks protiv Napredka i ova danasnja bruka. Ali tebe to ne dotice jer znas da te niko NE MOZE SMIJENITI. Koja fukara covjek moze biti vidi se na tvome primjeru. POZDRAV za obozavaoce tvoga lika i tvojih nedjela.
V

Vokri

pre oko 2 meseca

Ostani Igore
O

Ojo

pre oko 2 meseca

Šta kaže Ivica Kralj,jel sudjenje bilo dobro ?
I

Info

pre oko 2 meseca

I posle nama Duljaj prica o nekoj Evropskoj karti, kojoj karti Duljaj? Pa mi ne moze u nasoj ligi da pobedimo Napredak, sada Mladost, i ti onda pricas price da ti je cilj Evropska karta, evo ga vas Duki sto mu klicate, idemo Dukice do 4 mesta a mi ce da ti klicemo, e moji Partizanovci.
L

Lale gale

pre oko 2 meseca

Cestitaj Nesku
g

gostttttt

pre oko 2 meseca

I baklje svetle ceo sever gori, bubnjevi tutnje i pesma se ori, sedma u nizu mi smo šampioni 🔴⚪🔴⚪
H

Horovođa

pre oko 2 meseca

Sram te bilo. Ti misliš da je nama do pesme? Već je minus, grlo crveno, a ti pevaš. Pa ni na sudiju ne vičemo, ostali bez glasa svi. A padali naši u 16, nije da nisu, Stojković je, tako kažu, još tamo. Po zadatku. Trener ga obavezao. Ej, muko.
d

djordje mirijevo

pre oko 2 meseca

kome je sada do price...
D

Deno

pre oko 2 meseca

Zacutale sve gitare ,papci.
I

Irmic

pre oko 2 meseca

A cuti nesreco jedna od trenera,, ti da vodis Partizan,, bjezi kumim te bogom
B

BazdarReprezentativac

pre oko 2 meseca

Bata Muljaj zašto ti danas nije igrao Baždar reprezentativac, a i Natho danas nije bio u elementu i nije dovoljno ubedljivo širio ruke i skakao na sudiju?:)))Treba da slavite taj bod zato što igrom ni njega niste zaslužili danas:)))Ako ne proradi štit biće treće ili četvrto mesto:))))
C

Chiki laf

pre oko 2 meseca

Ako nije sudija problem, onda je teren... A to što ti veze o taktici i poslu kojim se baviš nemaš, to će dase zanemari
N

Nickcdn

pre oko 2 meseca

Дуљају могу некако разумети што сам не подноси оставку али има ли неко да му каже да не изиграва будалу са оним трчањем дуж аут линије да скупља лопте. Па човече, није то твој посао, тиме понижаваш себе а посебно клуб, Партизан. Ако тиме покушаваш да купиш навијаче, грешиш. Тиме само доказујеш да немаш никакав квалитет тренер треба да поседује.
V

VALJAK veritas

pre oko 2 meseca

POKUPI VAZURU I STO DALJE OD KLUBA
G

Gledaj

pre oko 2 meseca

to ti je stvar stila..
G

Grobarske price

pre oko 2 meseca

On pretrci vise kilometara dok juri za loptom da je doda igracu da izvede aut nego Tatko Natko Penaltko sto pretrci za 3 utakmice zajedno. A to sto konstantno napusta svoj sektor i ulazi u tudji, i to svaki put bez kartona, o tome naravno ni reci, ali ajde da se pravimo posteni…grobarske price…
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Možda bi i vama teren bio grozan da fss nije platio poodlogu.
Р

РВ

pre oko 2 meseca

Богати не сери. Покриј се ушима и ћути. Нико те не тера према томе уживај "тренерчино".

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Ma preterao si ti sa filozofijom i sedenjem na klupu dosta ti je više IGORE ODLAZI.
C

Cz99

pre oko 2 meseca

Cudo nije kriv teren,sudija itd... !!!
Р

РВ

pre oko 2 meseca

Идемо у пм. Где идемо, вероватно на 3-ће место. Хехе, велиш нема предаје, па коме требаш такав. Ником
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 2 meseca

Profesionalni sakupljac lopti (najplaceniji na svetu za taj posao) umislio da ga iskreni navijaci PARTIZAN-a podrzavaju... IDI VISE IZ NASEG PARTIZANA!!! VOLIM PARTIZAN
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 2 meseca

I ti si preterano dugo u nasem PARTIZAN-u... a video si i danas u Lucanima da deca uz aut liniju ne rade posao kako treba, pa eto ti novo mesto sakupljaca lopti... bices glavni klovn u celim Lucanima i deca ce te obozavati... VOLIM PARTIZAN
G

Gost233

pre oko 2 meseca

A što niste pobedili Napredak na svom terenu? Inače, tereni nam jesu grozni, u sređenim zemljama klubovi sa takvim terenima ne bi mogli da igraju najviši rang takmičenja.
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

Druga utakmica koja ide na dušu Duljaja. Prošli poraz protiv Napretka je njegov zbog taktike, izbora tima i što psihološki nije pripremio ekipu za ono što se događalo na terenu. Od 25 minuta jurili su za sudijom, prigovarali tražili penal a o igri nije niko razmišljao. Baždar je promašaj i on ne može biti starter prije Nikolića. Protiv Napretka upropastio je 5 prilika i unio nervozu u ekipu. To se pokazalo i danas gdje on ne može da se zagradi, nema skok igru, iako ima visinu. Komplikuje i daje gol iz 5 prilika. Danas mu Zahid spušta loptu i on preko gola u publiku. Druga stvar, svaki centaršut u šesnaest je gol i danas su centralni bekovi i onaj nesretnik Aranđel bili posmatrači kada igrač Mladosti glavom daje gol. Ko njemu radi sa odbranom morao bi davno otjeran iz kluba. Danas Zahid komplikuje, dodaju se po 5,6 puta u šesnaest gdje se nabilo 8,9 igrača Mladosti. Natko je morao početi kao i Kalulu jer je očigledno da se Severini ne igra, tek po njihovom ulasku počeli smo dominirati ali i komplikovati. Mali Trifunović ide na golmana i sa 5 metara umjesto šuta on nešto petlja i šalje loptu u sredinu među igrače Mladosti.Šta treba uraditi da da bi oni šutirali sa 16 a ne dodavali se i komplikovali. To su radili i protiv Napretka pa svaki golman protiv nas izgleda kao reprezentativac. Dakle greška u taktici, postavljanju i greška u izboru tima. Bojim se da ćemo Duljaja gledati još dugo jer niko neće doći, a pogotovo ne Ivić ili Paunović.
T

Tugaljko

pre oko 2 meseca

Konacno se vidi otvorena namera Duljalja da nas spusti na trece mesto sto sam i ranije tvrdio.Covek jednostavno unistava Partizan ceka da primimo gol pa onda vraca igrace koji su morali da pocnu utakmicu.Severina je nagradjen a Kalu kaznjen jer ovaj prvi slusa i radi sta mu Duljaj kaze a Kalu igra i bori se i zato sedi na klupi.I jos jedna stvar koja se tice naseg fudbala dokle ce da se tolerisu kaljuge koje sprecavaju igranje fudbala pa bar je Mladost uzela toliko para da je mogla da bar upristoji teren ali to se vise i nekrije da je to prednost domacina .Kakvi su nam tereni takav nam je i fudbal glib i kaljuga
g

gostic

pre oko 2 meseca

Idite odakle ste dosli.Bolji tereni.more,...
G

GeOs

pre oko 2 meseca

Vama treba neko da vas "spusta" ? I to Duljaj ? Prijatelju, ako tebi nije bilo jasno sta vas ceka posle onakvog derbija, gde ste dosli kao bilo koj klub iz unutrasnjosti, sa bunkerom, pa ako upali, super, onda veruj u to sto pises. Ja ne verujem da ti ne vidis koliko ste ogranicena ekipa, i da ste dugo bili u trci, pa hajde da kazem blago, uz veliku dozu srece.
T

Tugaljko

pre oko 2 meseca

Ne sporim ja da ova ekipa ima gomilu igraca koji nisu za Partizan ali isto tako sam siguran da bi neki ozbiljan trener i sa ovim igracima mogao da napravi mnogo bolji rezultat.Ovako vodjenje utakmica gde se ne vidi nista od uigranosti od kombinacija od taktike vec stihija pa kako bude
G

GeOs

pre oko 2 meseca

@Tugaljko To sto sada kazes je nesto sasvm drugacije od tvog prvog komentara. Tvoj prvi komentar implicira da Duljaj sada "namerno srozava Partizan", ili sto bi ti reko "spusta ih na tabeli". Sto dalje znaci da ste "jaki" i sada on mora da "pusti Zvezdu". To sta bi drugi trener uradio, to moze da nagadjamo. Mozda bi bio bolji, ali, mozda bi bio i gori. Poenta je da je ekipa veoma losa. To ne vidi samo onaj ko nece. Malo srece, malo guranja, i eto lazne slike. Ja ti tvrdim, da ova ekipa da se ne zove Partizan, bila bi 4-6 mesto. Isto to kazem i za doba kada je Zvezda bila u kanalu, sa kapitenom Mikicem. Da se nisu zvali Zvezda, svaku od tih sezona bi se borila za 4 mesto.

@GeOs

pre oko 2 meseca

E bravo neko medju vama Zvezdasima da prizna da ste imali tada krs tim i da Tole ako vam nije pomagao nije vam odmagao, samo sto je Partizan bio cetvrti prosle sezone a Zvezda ubedljivo prva a u ono vreme tako losa vecito disala za vratom Partizanu.
V

Vaske 31

pre oko 2 meseca

Partizan treba da bude zadovoljan bodom,igra katastrofa vecina igraca ne zasluzuje dres Partizana.
Z

Ziki33

pre oko 2 meseca

Ovaj covek promasio profesiju 100% ali nece covek sam da ode zato sto ima svoje interese i ulozene % u igrace.
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 2 meseca

Pravo u centar, bravo za komentar. VOLIM PARTIZAN
G

Gost4

pre oko 2 meseca

Ma znalo se od prvog meca ove sezone da on nema blage veze, mi smo na srecu 3,4 meca preokrenuli, igramo lose citavu sezonu i to nam je doslo na naplatu. Nemas kapacitet Duljaj da vodis Partizan, izjavama si kupio navijace ali ne onim sto tvoji igraci rade na teretnu, citave sezone igramo lose i bez ideje. Stavljas Bazdara par meceva prije Nikolica koji je uvijek nesto naprvio kad je igrao. Mali Bazdar pojma nema , imas momaka kao on koliko oces po Beogradu i Srbiji cak i boljih od njega.
J

Joe Black

pre oko 2 meseca

Duki da te pitam.!? Kada ces otici iz Partizana???
I

Ipak ste...

pre oko 2 meseca

....preterali sa proslavom one pobede na Marakani od 2:2!
G

GostCzv88

pre oko 2 meseca

Pobedili su oni i Real 0 0 ,a o Mancesteru da ne pricamo
C

COOL

pre oko 2 meseca

Pa jesu.
I

Igore

pre oko 2 meseca

Nista sudjenje a? Jesu li heroji bili dobri ?
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 2 meseca

I ti si preterano dugou nasem PARTIZAN-u... nicim zasluzeno... VOLIM PARTIZAN
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 2 meseca

Odem u nas hram i odgledam utakmicu... ali nikada necu moci da ovom coveculjku aplaudiram ili jos gore da mu skandiram ime... isto kao i gotovo svim limitiranim igracima u nasem PARTIZAN-u... tu sam samo zbog PARTIZAN-a, tih crno belih boja, lepih uspomena, nade u bolje dane... VOLIM PARTIZAN
S

Srbija 1999

pre oko 2 meseca

Sta, nije sudija kriv 😉
k

kad se navikli

pre oko 2 meseca

da igrate bunker🤣🤣🤣🤣🤣
G

Gosthost

pre oko 2 meseca

Legenda kaže da on još trči za loptama u autu. Umesto da vodiš svoj tim i da rešavaš probleme u igri ti trošiš energiju time što vršiš neverovatan pritisak na sudije i što trčiš kao lud čak do protivničkog trenera da vratiš loptu igraču, pa to nigde ne rade treneri u svetu, smešan ispadaš. Da ne pričamo o tome što si protiv Napretka namernao uletao protivničkim igračima u prostor dok trče pored tebe da bi ih omeo, pa to se ne radi ni u seoskim ligama. Sve u svemu samo napred Igore, sve vam se vraća za tvoje seljobersko ponašanje.
P

Perinco

pre oko 2 meseca

Jedini trener na svetu,ciji opstanak na klupi ne zavisi od rezultata!Bravo Duki majstore!!!
N

NoName1

pre oko 2 meseca

Ima još jedan. On je u košarkaškoj sekciji
N

Neko iz Partizana

pre oko 2 meseca

Dok je ovaj nazovi trener bio u Teleoptiku svu su se sprdali sa njim i govorili da nikad neće biti trener. Jednostavno čovek nema ni ljudsku ni sportsku inteligenciju. Kad je došao u Partizan pošteni su se hvatali za glavu, ali Vazuri "neko" naredio Duljaj I niko drugi. Kako on vodi treninge pa to je tragikomedija, verujte da je najgori trener u Superligi, a Partizanova odbrana najgora u ligi, Stojković najgori desni bek u ligi, Antic ništa bolji, Kovačević ko ga dovede decko kiksara klasicna, Markovic nesiguran bez kontinuiteta. Najbolji stoper De Medina ne igra jer Duljaju nije dao koliko je tražio. Da li je ikad objasnio sto je sklonio Pantica I Pavlovica. Bazdar je nedorastao za Teleoptik, igra samo da ga prodaju. Kanute najbolji zadnji vezni ne ulazi u igru, Kastiljo krhak za tu poziciju. Znamo da Partizan neće nikad biti prvak zbog Manitua koji lebdi nad Marakanom, ali ni to nije dovoljno, mora Partizan da se uništi preko poltrona, ličnih advokata, trenera dunstera. Duljaj je čovek bez I malo obraza, demagog. Najveći problem sto se neko drugi pita ko sme biti trener u Partizanu, a i oni treneri koji vrede i došli bi neće da dolaze u prvenstvo u kome se sve zna.
T

Tugaljko

pre oko 2 meseca

Bravo za istinu koju si izneo o svemu sta se desava u Partizanu.Duljaj je totalna neznalica treninzi su na nivou zone a toliko je posten da razigrava tudje igrace da igraju samo oni koji pristaju na njegove uslove VELIKO ZLO OD COVEKA i niko mu nista nemoze.E to je prava istina o klupi Teleoptika koja je prebacena da vodi prvi tim Partizana na veliku tugu i zalost nas koji VOLIMO PARTIZAN
S

Slavuj

pre oko 2 meseca

Slažem se sa tobom za Kanutea. Čovjek je bio startni zadnji vezni a sada klupa bez minuta u igri , a danas počinje Kastiljo igrač Šahtjora na pozajmici koji je možda dobar, ali da to pokaže potrebno je više vremena od 6 mjeseci na koliko smo ga pozajmili. Izgleda da je obećao Srni da će ga razigrati i vratiti nazad sa dosta utakmica u nogama. Danas onaj igrač iz Mladosti centaršut i skok i gol glavom. Oba naša beka pa i krila ne mogu pogoditi ni 16 metara, zato je za nas gol glavom misaona imenica, a bukvalno je svaki korner pola gola za naše protivnike, kao i centaršut sa bilo koje strane. Prosječno primamo više od gola po utakmici, a tako se ne osvajaju prvenstva, a o Evropi da ne pričam, malo jači protivnik i pušiona sa puno golova. Gdje je Miličić kojeg platiše pola miliona, zašto De Medina nema ni minut u prvenstvu. Odrekli smo se Živkovića beka koji je za Aranđela Alveš . Ode Urošević za siću, a za ovu rupu od Antića platiše obeštećenje i dadoše mu veliku platu za koju bi i Urošević ostao, a ne bi se vucarao po Kipru. Još su i za Šehovića platili 300k obeštećenja, a on blago reći katastrofa, kada dobije priliku. Da nije Jovanovića bili bi iza Topole zbog odbrane i nedostatka struke u radu sa obrambenim igračima. Duljaj nije motivator i katastrofalno je da se nije iskoristio momenat nakon remija u derbiju, već se izgubi 5 bodova od timova koje smo pobjeđivali i sa slabijim timom od ovoga i to je jedna od grešaka trenera.
H

Hajkanavuka

pre oko 2 meseca

Vreme je da Igora Duljaja zameni Igor Matić.
Г

Геџа - Србијанац

pre oko 2 meseca

Ма, до суђења је...
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 2 meseca

BAGRO, MARS IZ NASEG PARTIZANA!!! VOLIM PARTIZAN
V

VOLIM PARTIZAN

pre oko 2 meseca

VV je dobio ozbiljnu konkurenciju... Opet cemo imati trojicu nedodirljivih... e, moji grobari sta smo dozvolili... VOLIM PARTIZAN
V

Vujo

pre oko 2 meseca

Nema Saldanje nema gola. Inace igramo dekadentan fudbal. Obrana ispod proseka izuzev golmana koji je sjajan.
G

Goust

pre oko 2 meseca

Strumf, jel neces da komentarises sudjenje?
D

DS SD

pre oko 2 meseca

Ili prstom na obraz mozda da pokaze?
Д

Деда

pre oko 2 meseca

Фудбал се не игра задња четири минута. Ја теби ти мени испред свог голмана није игра која доноси позитиван резултат. Ако у првих 20-так минута не падне гол џаба сте кречили. Мало погледајте комшије гол или пенал у првом минуту.
D

Deyan X

pre oko 2 meseca

Saterali ljude u 16m, kruze oko 16h i nista ne urade. Neznaju kako da se krecu, vidi se ko iz aviona neznanje. Onda iz toga proistekne shut koji je blokiran. 1000 puta.Nema duplog pasa, nema lepe nabacene lopte, ma nijedne....
b

bingosale76@gmail.com

pre oko 2 meseca

Ja ne verujem kako navijaci partizana pisu. Pa do pre nedelju dana,su se napalili,trener dobar,prvenstvo regularno i sada odjednom sve kontra 🤣🤣🤣🤣🤣🤣auuuu tugooooo..
G

Gorštak

pre oko 2 meseca

Ne lupetaj. Željko Pantic i navijaci koji misle svojom glavom su uvek govorili da Partizan nikad nece vise biti prvak dok Manitu lebdi nad Marakanom, a da su Duljaj I Petric najgori i nametnuti treneri Partizana. Vidi šta su rekli Kosanovic, Koroman, Rade Bogdanović o Zvezdi I našoj ligi, pročitaj malo šta mediji u susednim zemljama pišu o našoj ligi i ko vuče sve konce. A vi zvezdasi ste dodirnuti dno, ma neka je sve zlo samo da je vama dobro. Obične krpe od ljudi.
I

Info

pre oko 2 meseca

Stavi jos neki smajli da bude jos smesnije, ne znam odakle ti to da je Duljaj dobar trener, i ko ga hvali osim ubutaljki koji imaju neku korist od toga,dobar je samo kao glumac koji glumi da je trener, prica neke price dok tumba celu odbranu,umesto Takija igra mu ono dete Bazdar od 50 kila, Kalulu koji mu u formi ubacuje ga drugo poluvreme,menja desnog beka za levog beka.
a

au

pre oko 2 meseca

preterano si ti stanojevic dva sacuvaj jado to 2 nesto ili cte i tsc da prodate stidimo se svi svih vas koji iskreno navijamo za partizan vec godinama
B

Brine

pre oko 2 meseca

Jesu lu se junački valjali po terenu
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Cry baby cry.
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 meseca

Neko mišljenje i neki sud o Duljaju kao stručnjaku može se formirati na osnovu njegovih izjava posle ovih nekoliko utakmica gde osim iščupanog boda protiv Zvezde nije valjalo baš ništa,naprotiv sve je bilo očajno.I kad se pogleda šta on izjavljuje jasno je da imamo trenera koji je zalutao u moderan fudbal i da je daleko od ozbiljnog trenera.Pa da je trener Partizana ovaj Sivić ili neki Gaćinović garant bi Partizan izgledao ozbiljnije.Žao mi je Duljaja iskreno ali on je samo još jedan u nizu posle Batice,Save,Gordana itd. koji je dozvolio da ga Vazura iskoristi i šutne u du*e.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 meseca

Mauro Tasoti-Ne bi ni ta dvojica ništa uradila,svako ko je pomislio da Partizan može uzeti titulu grdno se prevario,u ovakvom sistemu to je nemoguća misija.Sve je Zvezdino,predsednik države,ceo FSS,biraju sudije,dve utakmice zaredom Partizanu sviraju početnici,kad god zatreba Partizan će prosuti bodove kad god zatreba,uglavnom to bude pre 1-2 utakmice derbija i 1-2 posle derbija,Partizanovih 5 bodova se pretvori u 5 bodova za Zvezdu za tili čas i to svi zaborave jer razlika na kraju bude preko 10 bodova.Kvota na ekipu koja ima 6 pobeda zaredom 25,ma gde to ima na svetu i to treba da bude nekakav derbi,i sad će da ih demoliraju sa 3,4 gola ko od šale jer im se može...
I

Igi33

pre oko 2 meseca

Izdajnik!
E

Ee

pre oko 2 meseca

Ljudi ne lozite se sve je namesteno hahahahahaaha
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Samo strani trener i pojacanja Partizan spasavaju.
k

ko?

pre oko 2 meseca

Stanoje...
G

Gosttt

pre oko 2 meseca

Cudi me da ti nisu krive sudije opet...
J

Jelenko P

pre oko 2 meseca

Da imas, barem minimum, OBRAZA I STIDA vec odavno bi bio BIVSI na klupi Partizana. Ali to su za TEBE NEPOZNATE RIJECI.
E

E sad dosta

pre oko 2 meseca

Reče nam, i sad znamo. Danas se prašta! A bio koristan i požrtvovan igrač.
.

.....

pre oko 2 meseca

Tastatura navijači Partizana su pred derbi pisali kako će Duljaj posle Bahara oterati i Milojevića. Rekoh im tada kako će grobari terati ID veoma brzo. Na JNA posle reprezentativne pauze...
O

Ojo

pre oko 2 meseca

Ostani Igore,vidi se Napredak
D

Dzoe

pre oko 2 meseca

Igore Mladosti nasa
G

Guerrini Champion

pre oko 2 meseca

Ne znam zašto,ali mi neki unutrašnji utisak govori da je ovo ovako sve režirano.Nevrovatno mi je da onako u kontinuitetu pobedjujes pa sad odjednom okrene se sve naopako.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Ugasio se štit.
@

@Šone

pre oko 2 meseca

Smaras brate sa tim stitom, dosadan si.
b

bingosale76@gmail.com

pre oko 2 meseca

U pravu si,onakav kontinuitrt,ali ne kvalitetom,vec srecom,sudije i namestanje. Kada je doslo na posteno,evo cinjenice..
V

Von

pre oko 2 meseca

Preslikane izjave od prosle godine,nepredajemo se jos.Čovjece boziji vidis da nema igraca da valja osim mozda dva tri.I tebe kao neznalice od laznog trenera.
D

Dzi

pre oko 2 meseca

Matic je postavio lestvicu na nedostiznu visinu iako se Duljaj djavolski trudi...
A

Alen 1071

pre oko 2 meseca

Upropastice Duljaj Partizan kao trener...dobijene utakmice vise sreca

PFK NIŠ

pre oko 2 meseca

Ovde je Mladost ostala bez tri boda, i to zbog najboljeg golmana lige, Jovanovica... Sta li vi radite na treningu da mi je da znam, a i ono sto naprave, ne umeju da iskoriste...
B

Burek

pre oko 2 meseca

A Glazera si zaboravio ?
V

Vazno je

pre oko 2 meseca

Da forsirate Bazdara,koji ne bi mogao da igra ni za Novi Pazar,ne bi li ste ga uvalili nekom i napunili lopovske dzepove...
N

Neznalica

pre oko 2 meseca

Pixi likes this 👌
E

E

pre oko 2 meseca

Duljaj pokusaj sledeću utakmicu da golmana Jovanovića prebacis u napad, a Nikolića na gol mozda nam krene, ja ovo do sad nisam video izbacuje Kovačevića, pa na Kovačevićevo mesto zauzima levi bek Filipović, koji je igrao desnog beka, a na desnog beka stavlja Ovusua, ajmo moji Grobari pozdravimo naseg Dukija trenercinu.
R

Rade VŠ

pre oko 2 meseca

Ko je sad kriv ? Vučić, sudije ili možda oseka na Madagaskaru 😂😂😂
L

Lepi mica1

pre oko 2 meseca

Pa i jeste namesteno,nije isto kad svaka ekipa igra 100 posto protiv nas naravno da cemo izgubiti koji bod ili kad protiv vas na kljucnim utakmicama sudija svira 2 penala protiv cuke,2 penala protiv tsc ,1 penal novi pazar sta se pravite naivni
z

zuzu

pre oko 2 meseca

Štrajk
B

Blade123

pre oko 2 meseca

@Lepi mica1: I sve ukupno CZ ima jedan penal više dosuđen od vas, ali kad ovako sabereš, ispadne da ih ima 10 više minimum!Preterujete u spinovanja i širenju laži, ali što je najgore, lažete sami sebe...
O

Otimaj

pre oko 2 meseca

Igoreeeeee 🤣🤣🤣, mada i dalje ste gde vam mesto nije, realno 4 5
A

Alen 1071

pre oko 2 meseca

Upropastice Duljaj Partizan kao trener...nikad gori trener, dobijene utakmice vise na srecu...
d

de goll

pre oko 2 meseca

mars
v

vroom

pre oko 2 meseca

lopta u nogama,nista medj' nogama - tu bodova nema....
M

Milisvko

pre oko 2 meseca

Duljaju smeta dobar teren na JNA, sudije i loš teren u Lučani a a osvojio bod.
5

56789

pre oko 2 meseca

KAKVI SU TI ONO KORNERI? BOLJE BEZ TRENERA NATKO BI TO POSLOZIO KAKO TREBA.
5

56789

pre oko 2 meseca

LOS TEREN A IZ KORNERA NEMA CENTARSUTA??????
J

Ja u gradu

pre oko 2 meseca

Ša pion se znao davno. Diktirano pod moranjem. Jadno, pa 32 od 32 u evropi. Treneru nauči baždara umišljenog kako se ugra. Drugz za redim te zkanalio. Sve u svemu svaki ulaz u 16 panika. Jadna liga, jadni tereni, i najjadnija fer plej na planeti.
p

pancevac992

pre oko 2 meseca

neko i nije u evropi,32 najbolji tim u evropi,prihvatamo
U

Urbanizam

pre oko 2 meseca

Koji je Partizan ? 232 od 233 u Evropi.
H

Haha

pre oko 2 meseca

Jel opet sve namesteno hahaha
A

Acke.

pre oko 2 meseca

Preterali ste vi sa bezobrazlukom od uprave do tebe 8 godina jedna titula, ali bitna je Evropska karta da napunite dzepove.
D

Dajte mu

pre oko 2 meseca

Da otvori negde pekaru da ga ne gledam vise
R

Radza

pre oko 2 meseca

Suska se da sprintera Duljaja zeli da naturalizuje Atletski savez Jamajke.
S

Skauting

pre oko 2 meseca

Ako, tako vam i treba kad forisrate Bazdara
B

Burek

pre oko 2 meseca

Ovaj kao da se takmiči za izjave sa Matićem, još najbolje da kaže kako su prvih 44 minuta bili konkurentni
C

Coki013

pre oko 2 meseca

Otimaj duljaje! 🤡
N

News

pre oko 2 meseca

Mnogo ce kostati ovaj kiks Mladost