(Star sport)
(Star sport)

Igor Duljaj: Preterali smo držanjem lopte u nogama

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.03.24. | 15:34

„Možemo da budemo zadovoljni samo rezultatom drugog poluvremena“, poručuje trener Partizana

Nije do priče Igoru Duljaju. Kako i da mu bude, kad je Partizan još jednim kiksom ugrozio šanse da napravi nešto veliko. Posle Napretka, od koga je izgubio, nije dobio ni meč sa Mladosti.

Ako ništa drugo, nije ni izgubio, iako je gledao porazu u oči, ali je u finišu izjednačio Nemanja Nikolić, pa su crno-beli osvojili bod. Malo za njihove ambicije i zato je jasno što je trener posle gostovanja u Dragačevu izgovorio jedva tri rečenice.

Izabrane vesti

Možemo da budemo zadovoljni samo rezultatom drugog poluvremena. Utakmica se igrala po teškom terenu, u mnogim situacijama smo preterivali sa držanjem lopte u nogama. Idemo dalje, ne predajemo se“, rekao je Duljaj u mikrofon TV Arena sport.

Njegov kolega Tomislav Sivić ima razlog da bude razočaran, jer je Mladost pri rezultatu 1:0 propustila dve velike prilike da podeblja prednost i verovatno pobedi.

Nije mala žal, bili su to veliki zicer. Uspeli smo da uguramo Partizan u naš ritam, znali da je teren loš, to smo iskalkulisali, baš kao i prilike, samo nismo iskalkulisali da ćemo obe da promašimo. Kad je skraćen program, kad se igraju dve utakmice u istoj sedmici, to je veliki teret za igrače, ali su momci pokazali da su kvalitetni i na tome im čestitam“, rekao je Sivić.


tagovi

Igor DuljajFK PartizanMladost LučaniMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara