Igraće se Serija A u Veroni i naredne sezone!

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.06.23. | 22:38

U meču baraža pala Specija u Ređo Emiliji – 3:1

Bila je u jednom trenutku Verona otpisana od svih, kasnije je podigla glavu i u jednom trenutku bila jako blizu opstanka. Kockao se tim sa Bendegodija, morao da drhti i u poslednjem kolu, ali je na kraju izborio baraž sa Specijom (isti broj bodova) i slavio.

Na neutralnom terenu u Ređo Emiliji Verona je bila jednostavno bolja od višemesečnog konkuretna, i produžila život kultnom stadionu Bentegodi. Na tom zdanju igraće se Serija A i naredne sezone.

Izabrane vesti

Apsolutni junak meča bio je mladi Belgijjanac Siril Ngong. On je tokom sezone postigao tri gola, ali je ove večeri u prvom poluvremenu dva puta pogodio mrežu Specija i pomogao timu Darka Lazovića da obezbedi opstanak. Srpski reprezentativac je bio u startoj postavi, ali su svetla bila uperena ka pomenutom Ngongu.

Upravo je Lazović upisao asistenciju u petom minutu, i to iz prekida, kada je pogodio Faraonija za inicijalno vođstvo Verone. Soecija se nije predavala. Brzo je izjednačila rezultat, ali se onda probudila zver u liku i delu Sirila Ngonga. Odlično je Belgijanac sarađivao sa Đurićem što je dokazao njegov prvi gol na meču. Ubrzho je doneo Veroni dva gola prednosti...

Moglo je da se zakuva u drugom poluvremenu. Imala je Specija jedanesterac, ali je udarac Nzole odbranio Montipo.


tagovi

Darko Lazović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara