Fudbaleri Torina (Reuters)
Fudbaleri Torina (Reuters)

Ilić iznudio penal, Vanja primio dva, Torino kiksnuo protiv fenjeraša (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.02.23. | 22:42

Kremoneze bio na pragu prve pobede u szeoni

Torino nastavlja da igra po sistemu toplo-hladno. U stanju je da zagorča život velikim timovima, ali i da prospe bodove protiv najslabijih. Večerašnji kiks se možda može nazvati i najvećim u sezoni.

Bikovi su na svom terenu odigrali samo 2:2 protiv fenjeraša Kremonezea koji je tek u 23. kolo bio blizu prve pobede u sezoni. Na kraju je remi bio najpravedniji ishod.

Izabrane vesti

Prvi put od transfera iz Verone, veliko pojačanje Ivan Ilić je zaigrao u prvenstvu za Toro, Vanja Milinković Savić je očekivano bio starter, a Nemanja Radonjić ostao na klupi do 67. minuta.  

Toro je bolje otvorio utakmicu i već u uvodnih 15 minuta meča stvorio dve dobre šanse. Prvu Sanabrijinu je odbranio golman Karneseki, a drugu je Karamo poslao preko gola. Ipak, Torinova incijativa je urodila plodom u finišu poluvremena. Ivan Ilić je predriblao Sernikolu koji ga je srušio i skrivio penal. Mladi Srbin je već na debiju počeo da donosi konkretan učinak... Sanabrija je preuzeo dogovornost i doneo torinu zasluženo vođstvo na poluvremenu. Iznuđen penal Ilića možete pogledati OVDE.

Ali Kremoneze se probudio u drugom delu igre i izjednačio iz prve šanse na utakmici. Tsađu je osvojio loptu u skoku koja je opet došla do njega i lepim šutem sa 15 metara je plasirao loptu u sam ugao Torinovog gola. Milinković Savić je paradom samo ulepšao gol... Gol možete pogledati OVDE.

Mogao je Kremoneze ubrzo do potpunog preokreta ali je ovoga puta srpski golman skinuo strašan sut Pikela sa 20 metara. Reagovao je odmah Ivan Jurić, napravio trostruku izmenu, uveo Radonjića, Singa i Bonđorna ali su probemi postali još dublji. Kremoneze je preokrenuo!

Valeri je na ivici šesnaesterca natrčao na loptu i zakucao projektil pod prečku Torinovog gola! Gol možete pogledati OVDE. Kremoneze je mogao da namiriše prvu pobedu u sezoni i oživi tanku nadu za opstanak...

Ali tek na pet minuta... Toliko je trajalo vođstvo gostiju dok Singo nije izjednačio na asistenciju Mirnačuka.

Igralo se otvoreno do kraja meča, oba tima su želela tri boda ali se završilo podelom plena. Ne baš dobra uvertira za Torino pred derbi protiv Juventusa.

SERIJA A – 23. KOLO

Petak

Sasuolo - Napoli 0:2 (0:2)

/Kvarachelija 12, Osimen 33/

Subota

Sampdorija - Bolonja 1:2 (0:1)

/Sabiri 68p - Sorijano 27, Orsolini 90/

Monca - Milan 0:1 (0:1)

/Mesijas 31/

Inter - Udineze 3:1 (1:1)

/Lukaku 20pen, Mhitarjan 73, Martinez 89 - Lovrić 43/

Nedelja

Atalanta - Leče 1:2 (0:1)

/Hejlund 87 - Asan 4, Blin 74/

Fjorentina - Empoli 1:1 (0:1)

/Kabral 85 - Kambiagi 29/

Salernitana - Lacio 0:2 (0:0)

/Imobile 60, 69/

Specija - Juventus 0:2 (0:1)

/Ken 32, Di Marija 66/

Roma - Verona 1:0 (1:0)

/Solbaken 45/

Ponedeljak

Torino - Kremoneze 2:2 (1:0)

/Sanabrija 41 penal, Singo 79 - Tsađu 54, Valeri 74/



tagovi

Vanja Milinković SavićIvan Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara