©Star Sport
©Star Sport

Ivanić zalečio primicač, ali Bahar neće rizikovati bez potrebe - Katai od juče ponovo radi sa ekipom

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.08.23. | 18:15

Vezista iz Bačkog Jarka najverovatnije na klupi protiv Spartaka, majstor iz Srbobrana još neće na teren

Jedan od lidera Crvene zvezde, Mirko Ivanić, prethodna dva prvenstvena meča propustio je zbog problema sa primicačem, ali bi trebalo da bude u konkurenciji za tim protiv Spartaka iz Subotice u subotu (20.30, AP1).

Ipak, šef struke srpskog šampiona, Barak Bahar, neće bez prevelike potrebe žuriti sa njegovim povratkom u sastav, jer je mnogo važnije da vezista iz Bačkog Jarka u potpunosti smiri upalu, nego da eventualno pogorša stanje i odloži povratak na teren. Stoga ga protiv Subotičana treba očekivati na klupi za rezervne igrače.

Izabrane vesti

Ivanić se tokom priprema istakao kao jedan od ključnih igrača u Barakovom sistemu, postigao je po jedan pogodak u okršajima sa Zenitom, Nefčijem, Fenerbahčeom i Fjorentiom, ali je doživeo peh na premijeri u Mozzart Bet Superligi protiv Vojvodine i prethodne dve nedelje je bio na poštedi.

Sa druge strane, njegov dugogodišnji saigrač sa levog boka Zvezdine navale, Aleksandar Katai, od juče je počeo ravnopravno da radi sa ostatkom tima. Međutim, njegov povratak treba očekivati za nedelju ili dve dana. Majstor iz Srbobrana se povredio još u meču sa selekcijom Užica, zbog čega je propustio veći deo pripremnog perioda, pa mu je sada neophodno određeno vreme da se približi ostatku ekipe kada je u pitanju fizička sprema.

Izarelski trener je u međuvremenu oformio jasnu okosnicu tima, ali je svestan Kataijevih kvaliteta i mogućnosti, pa je jasno da će Zvezdina desetka imati važnu ulogu u ovom timu.



tagovi

Mirko IvanićAleksandar KataiBarak Bahar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara