Janis Sferopulos
Janis Sferopulos

Sferopulos zove: Navijači potrebni ste nam, želimo titule u ABA ligi i KLS

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.05.24. | 16:54

Crvena zvezda spremna za početak polufinalne serije ABA lige protiv Mege (petak, 19.00)

Ulazimo u sam finiš sezone, a pred košarkaši Crvene zvezde je novi izazov – polufinalna serija ABA lige protiv ekipe Mege. Prva utakmica je na programu u petak od 19 časova u hali “Aleksandar Nikolić”, a ulaz na tribine je slobodan.

Izabrane vesti

“Pre svega smo veoma srećni što se vraćamo utakmicama. Imali smo pauzu od 11 dana i to je sa jedne strane bilo dobro – imali smo vremena da unapredimo neke stvari ofanzivno i defanzivno, a sa druge strane nije lako, jer smo navikli da cele sezone igramo na dva dana. Mislim da svi jedva čekaju da počne polufinalna serija", rekao je Janis Sferopulos.

Osvrnuo se potom na samu ekipu Mege.

"Igramo protiv tima koji je izuzetno talentovan, veoma su mladi i igraju veoma energično. Znamo se veoma dobro iz ligaškog dela sezone, želimo da igramo našu igru i trudićemo se da budemo maksimalno koncentrisani tokom čitave utakmice. Želimo da se borimo za naše ciljeve, a prvi je utakmica protiv Mege u petak.

Potom na zdravstveni bilten.

"Što se tiče zdravstvenog stanja tima, imali smo neke sitne probleme, ali mislim da su svi spremni za utakmicu, osmi Hange, koji zbog preloma ruke odsustvuje".

Za kraj je trener Zvezde ima i poruku za navijače.

"Želeo bih da iskoristim priliku da još jednom pozovem navijače da dođu i podrže nas, jer nam njihova podrška mnogo znači i potrebno nam je da u petak dođu u što većem broju. Kraj je sezone i želimo da ispunimo preostala dva cilja – da osvojimo ABA ligu i KLS.”

Pred prvi duel polufinalne serije ABA lige govorio je i Luka Mitrović.

“Siguran sam da smo i mi i momci iz Mege željni igranja posle ove pauze. Jasno je da nas čeka kvalitetan protivnik, imali smo jedno neprijatno iskustvo protiv njih u ligaškom delu sezone, gde su uspeli da nas pobede na domaćem terenu iako su jako mladi. Moramo da budemo koncentrisani, da damo maksimum i igramo našu igru. Pozvao bih sve navijače da dođu u što većem broju, kraj je sezone, a njihova podrška nam neizmerno znači”, rekao je Mitrović.tagovi

KK Crvena zvezdaJanis SferopulosABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara