Barak Bahar (©Starsport)
Barak Bahar (©Starsport)

Bahar bi ostao da je dobio derbi, platu dobija dok ne nađe posao

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.12.23. | 13:26

Otkriva Zvezdan Terzić

Poraz u večitom derbiju (1:2) od Partizana koji je po kvalitetu daleko iza Crvene zvezde, kako to vidi Zvezdan Terzić, bio je kap koja je prelila čašu.

Barak Bahar zbog toga od danas više nije trener srpskog šampiona, a generalni direktor Zvezde tvrdi da bi Izraelac bio i na proleće tu da je sinoć u Humskoj 1 uzeo sva tri boda.

Izabrane vesti

“Da je Bahar dobio derbi i dalje bi bio trener Zvezde”, rekao je Terzić na današnjoj konferenciji za novinare.

Zbog raznih teorija oko toga koliko će Zvezda morati da plati Baharu zbog uručenog otkaza, Terzić je objasnio kakva je situacija oko tog dela.

“Sa Baharom se rastajemo u prijateljskim odnosima. Hvala mu na svemu. Možda smo imali i previsoka očekivanja. I želimo da prekinemo spekulacije kako će sada naši advokati imati pune ruke posla. Sve je precizirano ugovorom. On će imati platu dok ne nađe posao. Međutim on nije čovek koji hoće samo da prima platu. On će brzo da pronađe novi klub i tada će prestati naše obaveze prema njemu”.

Terzić nema nameru da baca Bahara pod autobus, i dalje smatra da je Izraelac odličan trener, ali mu se nisu poklopile kockice na “Marakani”.

“Bahar je dobar trener, samo nije uspelo. Sedeli smo pre mesec dana. I on je svestan da sa ovim kvalitetom igrača nije smeo da bude, pre svega, drugi u domaćem takmičenju. Da budem iskren, tu reč "sreća" zlonamerni mogu da nipodoštavaju. Sve mu se svelo na dve utakmice gde je drastično mogao da se promeni utisak o njemu. Obe utakmice nije imao sreće. Sad da pričamo o statistici i šta smo sve promašili…”.

Sutra će Vladan Milojević i zvanično postati trener Crvene zvezde. Ugovor je sastavljen, a pred iskusnim stručnjakom su jasni zadaci. Titula šampiona, potom i ulazak u elitno takmičenje.

„Miloje je sada bolji trener nego 2017. godine. Mnogo toga je prošao i iskusio. Naravno da od njega mnogo očekujemo. Dokazao se već, pravio odlične rezultata sa manje kvaluitetnim timom. Znaju se ciljevi Crvene zvezde. Moramo da budemo šampioni, konkurentni u Evropi, jer bismo kao prvaci imali samo plej-of rundu. Zadatak će mu biti dalja afirmacija mladih igrača“, istakao je Terzić.


tagovi

Barak BaharZvezdan TerzićFK Crvena zvezdaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara