Jedinstven slučaj u srpskom fudbalu: Radnik raspisao javni konkurs za skaute

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.07.19. | 09:37

Pa ako mislite da zaista poznajete fudbal...

Otvorite vest na bilo koji izveštaj i videćete bezbroj komentara fudbalskih sveznadara koji misle da znaju bolje nego Pep Gvardiola ili Žoze Murinjo. Pročitajte informaciju o interesovanju nekog velikog kluba za malo  poznatog, ali talentovanog fudbalera i javiće se “milion“ onih koji ga “znaju“ sa Football Manager igrice. Zato je fudbal lep. Zato što svi znaju dovoljno da mogu da komentarišu. Ali oni koji misle da znaju i više sada bi mogli da dobiju šansu da to dokažu i na velikoj sceni. Radnik iz Surdulice je povukao jedinstven potez u srpskom fudbalu i rapisao konkurs za skaute.

Prethodno iskustvo nije potrebno. Dovoljna je samo opsesija za fudbalom. I znanje naravno. A nema boljeg načina da ga testirate. Kako bilo, Radnik je redakciji MOZZART Sport dostavio oglas u kome se pojašnjavaju detalji konkursa.

Izabrane vesti

Za početak volonterski, najbolje čeka stalan radni odnos.

“FK Radnik Surdulica traži skaute!

Ovo je pravi posao za vas ukoliko:

  • Želite da se oprobate na najvišem nivou u srpskom fudbalu
  • Smatrate da poznajte dovoljno fudbalsku igru i da znate da prepoznate kvalitet kod igrača
  • Pasionirano pratite domaći fudbal
  • Želite da budete deo skauiting tima

Prijavite se sa posao skauta volontera u našem klubu! Prethodno radno iskustvo na sličnoj poziciji nije potrebno. One koji se najbolje pokažu tokom volonterskog rada očekuje stalni radni odnos. Sve prijave mogu da se vrše preko šefa skauting službe Srđana Savića na mejl: savicscouting@gmail.com“.

Probajte dakle. Jedva čekamo da vidimo koliko će se ljudi prijaviti i posebno – da li će Surduličani otkriti nekog fudbalskog genijalca, tamo gde niko nije mogao i da pretpostavi.

(FOTO: FK Radnik)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara