Komentari na vest

Jojić o propuštenom ziceru u Pragu: Nisam doneo dobru odluku

D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Jojicu bio si u zaletu, samo da si malo.zarolao.loptu levom.i sutnuo desnom.siguran pogodak...
b

batabane

pre oko 2 godine

Dve stvari su bitne,kada je u pitanju Jojic.Jedna je da Jojic igra slabo,a druga da su sve rezerve jos losije.Stanoje kroz ligu treba da pokusa da ozivi Pavlovića,mozda to bude resenje.
G

Gost111

pre oko 2 godine

Ali vazno da je oterao Sumu i forsirao Jojica
G

Gost 123454321

pre oko 2 godine

... slazem da je igrao sinoc slabo... poslednjih 10-15 utakmica nas najbolji igrac... bez koga jednostavno ne mozemo...
G

Gost 123454321

pre oko 2 godine

... i za Pavlovica se slazem... velika steta jer je imao veliki potencijal ali zbog penzionera Natka i sarlatana sa vasara Sume je dobijao sansu na kasicicu, nekada ni toliko...
M

Mitro

pre oko 2 godine

Sa Sumom je nemoguće napraviti bilo kakvu timsku igru a odbija ulogu džokera koja mu je realno plafon onoga što može da bude u ozbiljnom fudbalu. Pored toga ponaša se nekontrolisano, primer nepotreban crveni protiv Vojvodine zbog kojeg je Savo i otišao na kraju, stalno izmišljanje povreda, biranje utakmica i još mnogo šta. Jojić je možda ovakav ili onakav ali pristup mu nije upitan a treneri najviše vole igrača od kojih znaju šta mogu da očekuju. Od Sume nikad nisi znao šta dobijaš, odličnu partiju ili samoubistvo.
b

batabane

pre oko 2 godine

@ za oba gosta...Nije Suma oteran,a ni Pavlović pao u drugi plan zbog Jojica ili Natha.Zbog ideje da u paru igraju Zdjelar i Scekic (kasnije Jojic), Natho je pomeren sa svoje prirodne pozicije centralnog veznog na ofanzivnog,a zrtva je bio Suma.Lazar Pavlović bez obzira sto voli desetku,nema on taj nerv golgetera,pored velikog talenta, zato je i za njega bolje da igra centralnog veznog.Ali pored onda Scekica i Jojica i on je pogresno i na parce dobijao priliku na ofanzinom, i nije nista pokazao,i zbog malo prilika i sto nije najbolji na ofanzinom.Inace Pavlović ima sigurnost sa loptom i ima dugu preciznu loptu,zato je bolje da je u centru.
S

Samo Boj

pre oko 2 godine

Jao, jao, jao. Crni Jojicu o cemu ti pričaš, pa onakva šansa mora biti pretvorena u gol. Ja zaista ne znam sta Stanoje vidi u tebi, klasicna menadzerska kombinacija, kao i Miljkovic, ne bi mogli nigde da igraju ozbiljan fudbal. Kaze Stanoje da najvise trci, samo trcanje ne znaci nista ako nije smisleno i svrsishodno.
X

X

pre oko 2 godine

Zaobidjes golmana finta telom sto zna i omladinac, a ne covek koji je igrao za Borusiju Dortmumd... Neverovatno.
D

Daki...

pre oko 2 godine

Jojic uvek preteci najvise uz Zdjelara,njegovo zalaganje je neverovatno na utakmicama prvenstva,sto je prioritet, i svaka mu cast na tome,izvodi sve kornere i to dobro i veliki deo slobodnih udaraca...ali ima nedostataka u zavrsnici,videlo se to vise puta i ove i prosle sezone...decko odigra uvek na prvu,ubrzava igru,sinoc je cak i u duel igri pogotovo posle gola dobio nekoliko duela na njihovoj polovini i onemogucio da razviju akcije.... generalno nemamo nekog ko iskace,svi imaju individualni kvalitet ali igraju u sluzbi tima, i to je najbolje i daje rezultat...NAPRED PARTIZAN
V

Vodi ga kući

pre oko 2 godine

Odigra na prvu i doda protivniku,krene da dribla i petlja,izgubi loptu,da centrira i izvodi prekide moze i Natho,Terzic,Markovic,cak i Zdjelar
W

Wat

pre oko 2 godine

I ja bih mogao da se zalazem kada bih batalio pljuge, ali on je placen da ne bude glup kada dodje u posed lopte
G

Gost134

pre oko 2 godine

Ti ili si spor pa ne stignes do lopte, ili i kad je stignes ne doneses dobru odluku, trece i nema.
G

Gost1234

pre oko 2 godine

Kojim povodom se ovaj javlja? Najgori i najbeskorisniji igrac na utakmici.
g

gostić

pre oko 2 godine

Najgori igrac Partizana,ne samo sinoc,uopste....
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

Nemoj uopste da brines za to. Sad ce onaj 12345678....da napise, jedno 5-6 komentara, gde ce da te uzdize do neba i verovatno postaviti otvoreno pitanje struci, Bajerna, Reala, PSZ-a....GDE SU VAM OCI?
G

Gost 123454321

pre oko 2 godine

... vidis da se u sve razumes... samo fubal nemoj vise da komentarises... slazem se da sinoc nije bio najbolji na terenu i da je trebalo da onu sansu pretvori u gol... ali daleko od toga da je bio los... u stvari na sinocnjoj utakmici niko i nije bio los sem Natka i Meninga (izuzev slucajnog gola za koji je vise od pola zasluzan Zdjelar)... bez Jojica i Lazara Markovica ova ekipa PARTIZAN-a bi bila u rangu Mladosti iz Lucana da ne kazem Radnika iz Surdulice...
B

Brojcanik

pre oko 2 godine

Bez Jojica i Lazara Markovica,ova ekipa bi prodisala,igrala brze i jednostavnije.
B

B. Grobar

pre oko 2 godine

Dobro, 12345678...evo poslusacu tvoj savet i necu vise ds komentarisem fudbal, da bi sa tvojom "strucnoscu" imao vise prostora da nas sve prosvetlis. Ali zamolicu te da mi odgovoris samo na jedno pitanje: jesi li ikada nogom stupio na fudbalski teren?
A

Alo decko

pre oko 2 godine

@gost123... ne uzimaj Natha u usta ionako su puna drugih stvari.