Komentari na vest

Još malo o penalu za Argentinu: Kasiljas kaže – nije bio

M

Milan A

pre preko 1 godinu

Penal ko kuća😝

Bojank91

pre preko 1 godinu

Zamisli da se ceo zivot bavis fudbalom na vrhunskom nivou i da ne poznajes pravila?!
a

artur2

pre preko 1 godinu

Kakav je penal sviran ronaldu protiv gane,ovo je penal crveni pa jos jedan penal
Л

Луди Песник

pre preko 1 godinu

Увијек ће бити неких спорних ситуација, али чак и да није било овог пенала Хрватској се није писало добро. Ово је пре било за свирати, него за не свирати.
f

fixfiric

pre preko 1 godinu

Da FIFA ili ko god gura Argentinu ka osvajanju prvenstva ne bi produžili utakmicu protiv Holandije deset minuta,
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Dve stvari iz realnog ugla, da su protiv nas svirali ovakav penal svi bi pricali da nije bio i da je posredi svetska zavera protiv nas. Drugo, ako je ovo penal, od sad je recept za napadace sledeci, izadjes 1 na 1 sa golmanom, cusnes loptu pored njega i sudaris se sa njim, cist penal. Golmani kad istrcavaju na igraca da se paze da ga ne udare slucajno. Isto kad idu da ispucaju loptu, nema da guraju napadaca ili da ga ne daj boze zakace, jer i to je penal. Najbolje bi bilo da samo stoje na gol liniji i da probaju da brane tako. O cemu mi pricamo ovde, nekad je bilo pravilo izbacis koleno kad ides na loptu, razgrces, a sad moras da se pazis da slucajno ne pipnes napadaca. Pravda za golmane! Interesantno je da su Argentini na ovom prvenstvu svirali dva ovakva sramotna gde se golmani tretiraju kao igraci u polju prilikom kontakta.
I

Ipak

pre preko 1 godinu

bio je penal,sudija je tako sudio a bio je penal i za Brazil protiv Hrvatske samo sto ga sudija nije dosudio.
G

Gost.....

pre preko 1 godinu

Kontakt nije inicirao golman, vec igrac. I tu se svaka rasprava zavrsava, moglo je da se ne svira nista ili faul nad golmanom. Ali posto se Mesi gura na sve nacine, poklonjen je penal Argentini.
y

yes

pre preko 1 godinu

Konačno da neko razume. Pored toliko kamera,VAR-a niti pogledat. Celom prvenstvu je cilj,da ovaj osvoji. Ne Argentina,već bahati mališa. Bruka od završice.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Igrac je bio u punom trku, golman je isturio koleno kad je lopta vec prosla i to u suprotnu stranu od lopte, u putanju igraca. Znaci po vama je dozvoljeno faulirati igraca bez lopte. Onda po ovom sistemu niko ne bi trebao ni da ulazi u sesnaesterac, jer je sve unutar sesnaesterca faul nad golmanom.
S

Statler

pre preko 1 godinu

Iz položaja golmana i njegovih kretnji mogu da zaključim da uopšte nije pratio kretanje lopte već isključivo protivničkog igrača.
G

Gostio

pre preko 1 godinu

sta ste mislili da nece gurati messija
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Хајде куд се Хрвати брукају у коментарима у вези пенала, то је разумљиво, али гдје се овај Касиљас нађе брукати у старе дане. Два најчистија пенала у историји Свјетских пренстава су овај и онај други пенал за Енглезе који је Кејн промашио.
p

plavac

pre preko 1 godinu

fora kod tog penala koji je kejn poslao u resnik je što je kriterijum sudije bio da kulira sva sitna povlačenja i kontakte u šesnaest sve do tog penala.kontakt je postojao,ali celu utakmicu au i jedni i drugi bili na granici u 16 i tu je teo za nijansu jače ušao u duel i odjednom penal,naravno jer su englezi u pitanju.toliko o tome da ih je engleska 'nadigrala',brat žiru ih je udovršio i sikter kući
N

Nikmik

pre preko 1 godinu

Znači igrač se raširi u šesnestercu ovaj gurne loptu pored njega i saplete se o njegovu nogu nije penal jer mu je noga na travi.
S

Sasda

pre preko 1 godinu

Cuj kontakt bio neizbezan, pa naravno da je neizbezan kad utrcis na igraca i zakasnis i on prvi dodje do lopte. Istom logikom se svira faul bilo gde na terenu kada se dvoje zatrce i ovaj sto zakasni i stigne drugi zbog inercije trcanja udari ovog prvog koji je stigao da skloni loptu. Da je golman gurnuo loptu bio bi sviran faul nad golmanom
6

6788

pre preko 1 godinu

Casillas ne voli mesija jer ga messi unistavao jos igro u barsi a ovaj u realu nista cudno
1

122

pre preko 1 godinu

Sta ocekivati o madridjanina da je njegov ronaldo dobio rekao bi da je bio