Komentari na vest

Junajted se boji još jednog fijaska na letnjoj pijaci, Barsi poslata nova ponuda za De Jonga

M

MP

pre gotovo 2 godine

Lično bix voleo da Hag odustane od njega i farsa izvisi, jer niodkoga neće dobiti 60+ za njega. Pa za 75-80 će uzeti Bernarda Silvu koji je vrh i zna ligu,ili bix voleo bix da uzmu SMSa 75-80 kao najboljeg igrača Lazia i jednog od najboljih, ako ne i najboljeh veznjaka Serije A i da pokida, ali se isto tako plašim da ne stagnira i da ga ne unište u MU
G

Gost090

pre gotovo 2 godine

uuu jbt ,najbolji veznjak serije A? sta sam propistio da vidim ako je on najbolji.pa valjda bi ga neko platio vec do sad . Dobro ,evo ja kazem Ward Prawse najbolji veznjak PL.
A

Artur2

pre gotovo 2 godine

Ispod 100nista,kad mogu megvajeri pogbe sanco da budu placeni 80,90,100 moze i de jong
M

Mp

pre gotovo 2 godine

Na kraju neka farsa potpiše bankrot i to je to. Previše su u škripcu da bi se igrali da odustane MU
R

RudarPrijedor

pre gotovo 2 godine

Pjanić je spas za Junajted,fali im ta elegancija i inteligencija u veznom redu koju nemaju od odlaska gigsa,ovi hibridi nisu ni za šta,kakav bre dejong ne zna lik je li veznjak ili napadač ili polušpic ,kad se kaže veznjak padnu ti na pamet modrić,pjanić,ćabi,inijesta,džerard,žuninjo,pirlo,skols,vijera,jaja, a ne ovi hibridi što ih veznjacima zovu pogbe i dejongovi koji igraju dvaest pozicija a ni jednu dovoljno dobro
G

Gost...

pre gotovo 2 godine

Bitno je da ti znas sve a sta fali i da uzmu igrace iz Premier lige nebitno iz kojeg kluba bar ti igraci su provjereni i navikli na Ligu nemoze svako igrati u Engleskoj pozzz
a

alijat

pre gotovo 2 godine

Ali pogledaj majicu. Ne mogu zamisliti neki Italijanski klub u ovakvom ruglu.
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Od svega ovoga tebi je komentar ružna majica, idi brate sa drugaricama popi kafu i razgovaraj, ostavi fudbal.
a

alijat

pre gotovo 2 godine

Prosto mi je zapala za oko majica. Fudbal bas volim i prztim. A ti vidim da volis ovako malo da edukujes i smaras. Iskuliraj mrki.
x

xaxaaa

pre gotovo 2 godine

nema sanse barsa bernarda silvu da dovedu nije citi blesav da pusti najboljeg igraca
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Barsa se dogovorila sa Silvom juče,Pep je to rekao. Pročitajte nekad neku stranu informativnu.

mratinkovic86@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Koliko su nesposobni ,ne bi mi ni čudilo da im Barsa izmuze i stotku , čak iako su u finansijskim problemima. Junajted je prosto očajan klub , koji ne zna gde bije. Jedini adut su im pare već deset godina, da nije toga , top pojačanja bi im bila iz Brightona i Crystal Palacea. Svaki ozbiljan stranac kome je do nekog fudbala će izbegavati klub u širokom luku, a opet svi ti koji dodju manje više dolaze zbog para. I tako u nedogled, već deceniju...i trajaće još.
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Ne znam zasto su toliko zapeli za njega, mnogo drugih dobrih igraca ima sirom Evrope. Fabian iz Napolija nije ni malo losiji od De Jonga.
D

Djan 98

pre gotovo 2 godine

zbog Ten Hag-a da bi mu ispunili listu trazenih pojacanja. De Jong je odličan igrac u oba pravca igre i brze ce se uklopiti u trenerov sistem jer vec ga poznaje samim tim adaptacija tima ce biti brza. Jer imace svoje igrace koje je trenirao i zna sta moze i kako sa njima.
M

Marko91

pre gotovo 2 godine

Frenki je odličan igrač. Radi odlično u defanzivi, a u Barsi je pokazao sve svoje ofanzivne kvalitete. Volio bih da dođe u Junajted, kao i Antoni, krilo Ajaksa. Veliki Junajted je potreban svima.
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Kao navijac Arsenala se slažem,previše su Siti i Liverpul ispred, nadam se sad milo boljoj borbi za titulu.
G

Gost X

pre gotovo 2 godine

vas svojica mora da ste deonicari