Komentari na vest

Junajtedov život bez Ronalda, Martinez slavi u Argentini, Varan odmara, Megvajer od starta na lidera Čempionšipa

G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Ma samo kad su se otarasili Ronalda koji im nije ni igrao, sad ce da procvetaju. Isto kao i Juve sto je procvetao kad je na silu oterao Ronalda, odmah sa prvog i drugog mesta pali na osmo. A onda potrosili jos 200 miliona, i opet nisu dosli do pozicije na kojoj su bili sa njim. A Ten Hagov Junajted sa ovim poluigracima koji Ronaldu realno ne mogu vodu da nose je tek posebna prica. Izdrzis protiv njih prvih 15 minuta i prva dva suta u okvir, i nemaju sanse da te dobiju jer se nakon toga ubunkerisu a od karaktera ni k nemaju.
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Van bisaka jedan od najvecih promasaja ne samo mancestera 60 milona i sa ovim ludim cenama nije malo, plus sto se taj transfer desio jos pre 3god, a masijala ne moze da bude njegova alternativa kad je on levi bek

mratinkovic86@gmail.com

pre preko 1 godinu

Tipujem ispadanje Junajteda. Skup svih ovih navedenih okolnosti i haos koji vlada u klubu može samo da rezultira još jednom promašenom sezonom u nizu.
S

Siuuuuuuuuuuu

pre preko 1 godinu

Iskreno ne slazem se, Ten Hag je povukao neke dobre poteze otkad je dosao, dobro je upravljao citavom situacijom oko Ronalda i kupio navijace postupcima. Sad kad MU nema vise Ronalda da im odvlaci paznju moze da se fokusira samo na fudbal. Vec su imali solidne rezultate i prije pauze a mislim da imaju solidne sanse i za top 4. Ako udju u LS realno je za njih uspjesna sezona, od Ten Haga se tek iduce godine mogu ocekivati trofeji
G

Gost090

pre preko 1 godinu

vrv si u pravu,ali pobede protiv Totenhema,Liverpula,Arsenala i jos solidnih partija daje nadu da nisu bas u takvom rasulu. + gospodja dobila otkaz.