Komentari na vest

Juventus prvi put izveo tešku artiljeriju, srpski napadači bez sreće, VAR u centru pažnje

G

Gos00

pre oko 1 godinu

pa i Monca ima povredjene igrace pa 0 2 u torinu..pozdrav
x

xxy

pre oko 1 godinu

Od toga atomskog napada kod Alegrija ni A!
x

xxy

pre oko 1 godinu

Dosadno ,jadno,bedno i dalje od Juventusa!Neće biti bolje ako će ovaj cirkusant Alegri biti i dalje na klupi.Odvratan lik ,nema pojma.U 20 godina nikad gori Juventus.
r

robinjaa

pre oko 1 godinu

Glupost od lige, na kraju se ne zna ni zašto je poništen gol, var zovu sudiju da gleda pa on onda dosudi ofsajd pa var onda izbaci onaj snimak gde je igraču fiorentine peta u ofsajdu milimetar, ako je zbog toga poništeno kako su na kraju pokazali zašto su uopće zvali glavnog da gleda,otkad glavni gleda da li je ofsajd kad izvuku onaj snimak i linije,uvek samo jave sudiji,a njega zovu samo kad treba proceniti jel neko bio u pasivnom ofsajdu što u ovom slučaju nije bio slučaj s igračem na snimku,po mom mišljenju ono je trebalo da poništi zbog faula nad lokatelijem a ne ofsajda
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Zvali su ga da pogleda da bi procenio da li je taj igrac koji je bio u ofsajdu uticao na igru. A slazem se za faul i za ono glupo povlacenje linija, gde su njegova peta ili Vlahovicev pramen kose za Juventusov ponisteni gol bili u ofsajdu
a

alouu

pre oko 1 godinu

De obrij jovo te brčiće ,ne prikazuj se nisi prikaza
d

družeee

pre oko 1 godinu

Kad bi jović znao kako mu ružno stoje oni brčići smesta bi ih obrijao
P

Pioli

pre oko 1 godinu

Kad pošteno ne umeju, nemoj onda uopšte
J

Juve 1982

pre oko 1 godinu

3 važna boda u borbi za opstanak. Pobjedi se ne gleda u zube. FGJj
S

StoneCold_

pre oko 1 godinu

Jovic je imao sansu posle centarsuta Terzica koji je bio odlican od trenutka kad je usao. Mislim na Terzica. Jovic se nije video ni pre ni posle te sanse. Juve mnogo opasniji kad igra Milik. Ikone retko glup fudbaler, Gonzalez ni sam ne zna sta hoce sa loptom. Da je srece pa da je Alegri u Juve doveo Bonaventuru umesto De Sciglia, ovako se niko nije usrecio. "Mister" opet trpa Chiesu van pozicije...manje vise sve uobicajeno.
G

Gosthjj

pre oko 1 godinu

Ne s**i, da se ne izrazim gore. Jovic sasvim pristojan, Terzic dobar bio. Ja kapiram da ga ne volis, ali nema potrebe da pljujes nekog bez razloga, narocito kad ok odigra.
S

StoneCold_

pre oko 1 godinu

Verovao ili ne, ne navijaju svi za blizance tako da ta vasa prepucavanja ne uticu na stavove normalnih navijaca. Ako je tebi Jovic u ovom mecu bio dobar, ti si verovatno posmatrac golfa. Sto je ok, ali nemoj onda komentarisati o fudbalu.
G

Gosthjj

pre oko 1 godinu

Kakve veze ima ko za kog navija? Ja znam da sigurno vise volis Partizan od Zvezde, pa makar ti tvrdio da navijas za Javor. A sto se Jovica tice, nisam rekao da je bio dobar, vec da nije bio los i da nicim nije zasluzio kritike. Mnogo vise ih je zasluzio Kabral recimo, koji je 2 povratne Joviceve lopte prodao, na primer. Ali ono, sto kazu ovi za koje ne navijas, kad nesto mrzis...
N

News

pre oko 1 godinu

Mnogo losa utakmica. Srpska superliga ima jaci tempo i lepsa je za gledanje od ove utakmice
G

Gost00

pre oko 1 godinu

ekipa koja pola sezone nemoze vise od 2 gola da postigne na mecu i treba da je 9 na tabeli... 1 0 ekipa
g

goster

pre oko 1 godinu

Ekipa koja cijelu polusezonu igra sa najmanje 6..7 povrijedjenih, ali cešce sa vise i ne može više od ovog. Ne znam jesu li dvije tekme odigrali sa istim sastavom.