"Kačar i Hajko Vesterman"
"Kačar i Hajko Vesterman"

Kačar kod Forlana spasava karijeru!

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.02.14. | 09:15

Nekadašnji reprezentativac Srbije igraće do kraja sezone u japanskoj Serezo Osaki

Kačar i Hajko Vesterman

Nekada je bio jedan od najvećih talenata srpskog fudbala, za Vojvodinu i mladu reprezentaciju igrao je na mnogim pozicijama podjednako dobro, u Herti napravio dobre prve korake u inostranstvu, ali je po dolasku u Hamburger karijera Gojka Kačara (27) krenula silaznom putanjom... I došla do toga da je u prošloj sezoni odigrao svega tri utakmice za bundesligaša, a ove - nijednu!

Izabrane vesti

Svima je bilo jasno da Kačar mora što pre da promeni sredinu, a na kraju se to i dogodilo, pošto će do kraja sezone nositi dres japanskog Džej ligaša Serezo Osake. Zanimljivo, ovu ekipu vodi Srbin Ranko Popović, nekadašnji trener Spartaka, a glavni adut u špicu je od pre nekoliko dana legendarni Urugvajac Dijego Forlan (34), koji je odličio da u Japanu brusi formu za Mundijal u Brazilu.

Hoće li i Kačar, pored njega, uspeti da izbrusi formu i vrati se na nekadašnje staze, ostaje da se vidi. Kao i da li će drugi Srbin kojem karijera propada u Hamburgeru Slobodan Rajković (25) pronaći novu sredinu i uspeti da se fudbalski rehabilituje.

Kačar se, inače, već nalazi u Japanu, a nova sezona Džej lige počinje 1. marta, kada Serezo Osaka dočekuje Hirošimu.

(Foto: Action Images)

 


tagovi

SrbijaSerezo OsakaNemackaJapanHamburgerGojko KačarEvropaDijego Forlan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara