"Kačar"
"Kačar"

Kačar otvorio dušu: HSV želi da me slomi

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.07.13. | 11:28

Bivši srpski reprezentativac šokiran saznanjem da trener Torsten Fink ne želi više da ga vidi na treninzima i da je slobodan po pitanju nove sredine

KačarGojko Kačar je imao dosta problema sa povredama tokom prethodne dve godine, a kada se konačno potpuno oporavio usledio je novi udarac koji je zaboleo više nego svi prethodni zbog kojih je i imao česte pauze. Sportski direktor Hamburgera Oliver Krojcer preneo je bivšem srpskom reprezentativcu da trener Torsten Fink ne želi više da ga vidi na treninzima i da je slobodan po pitanju nove sredine.

Kačar, poznat po nenametljivom načinu života, povodom toga prvi put je javno otvorio dušu nemačkim novinarima.
“U HSV žele da prikažu da sam tehnološki višak, da me psihološki slome kako bi me naterali da pronađem novi klub, ali neće u tome uspeti. Ovo je najteža situacija od kako sam profesionalac. Sve je to za mene strano”, rekao je Kačar za Sport Bild.

Kačar je tako prošao gore nego Pol Šarner, Robert Teče, Majkl Mansijen i Slobodan Rajković, kojima su takođe pokazali prstom na izlazna vrata, ali oni ipak mogu da treniraju sa ostatkom ekipe.
“Postoji dosta drugih igrača kojima je takođe rečeno da mogu da napuste klub, ali njima je dozvoljeno da treniraju sa ostalima. Kakva je razlika između mene, Šarnera, Rajkovića i Mansijena? Međutim, ja sam optimista. Pokazaću u drugom klubu da je HSV napravio grešku”, poručio je Kačar.

Pre njega na ponašanje HSV požalio se Šarner, koji je rekao da je preživljava pravi horror i psihičku torturu zbog povrede lista.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

EvropaGojko KačarHamburgerNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara