Komentari na vest

Kanga je kormilar Zvezdine igre! Gol i asistencija slomili borbene Pazarce (VIDEO)

U

Uške

pre 3 meseca

Jel zna neko šta je sa Markosom Stamenićem? Zašto ne igra, nigde ne piše da je povređen?
Z

Zasto?

pre 3 meseca

BokiUSA-navijac crvene zvezde pogodi svog golmana u krusevcu,navijaci crvene zvezde maltretirali igrace i trenera u svlacionici,navijaci zvezde gadjali svim i svacim igrace partizana i trenera(basket)?i nikom nista,tj kazni pazarce jer oni nisu navijaci vecitih i neće se većina u srbiji buniti🙂e zato igrate na gostovanja kao da ste domacini,tj 80%stadiona navija za vas🙂kamo sreća da ima jos 3-4pazara i da bude rivalstv na tribinama a ne samo derbi i sve ostalo cisto da se odigra🙂
l

loše ti zapažanje

pre 3 meseca

sudija je kormilar zvezdine igre.
Z

Zasluzena pobeda

pre 3 meseca

Zasluzena pobeda zvezde i treba cestitim.Pazar je imao svoje sanse koje nije iskoristio ,a zato zvezda je iskoristiti.pazarci nisu mogli da racuna na 4-5 igraca koji bi danas igrali i sigurno doprineli boljoj realizaciji.i iskreno da vam kazem kao stari delija da se ne secam da je neka ekipa imala veci posed lopte kao pazar danas.netreba ponizavati ni jednu ekipu ,a posebno Novi Pazar koji je fudbalski grad i jedini u srbiji gde blizu 100% gradjana voli svoj lokalni klub,tj treba to postovali.i bolje bi bilo da oni igraju evropu nego klubovi za koje niko ne navija .irao je moj drugar dole 2011-2012 i bio sam na utakmicama kad su igrali sa nama i partizanom i atmosfera je fenomenala ,tj posle derbija najbolja u srbiji.postalo je monotono gde god veciti da gostuju 80%stadiona navija za njih🙂.kamo sreća da imamo hos 3-4 pazara.
R

Raki Delija

pre 3 meseca

Ocekivana pobeda bice jos jedna dupla kruna
g

gost...

pre 3 meseca

Kad sam, dok je Zvezda bila u LS i dalje, pisao da Kanga mora da pocne svaku utakmicu dobijao sam uglavnom minuse. Kakav god da je, on je jedini igrac u ovom timu Zvezde koji moze da napravi razliku kad se rezultat lomi. Mozda ce nekad napraviti neku glupost (izgubljena lopta u opasnoj zoni iz koje primaju gol, crveni karton,itd), ali bez njega ne mogu da dobiju takve utakmice. Dobili bi bar 1 il 2 utakmice u LS da je on bio starter na svakoj. Garantujem. Mozda bi i pukli 4,5-0 u nekoj trecoj utakmici ali bi im doneo vise bodova. Sportski pozdrav!
P

Pa1

pre 3 meseca

Bravo Zvezdo,bravo Miloje! Samo gazi!!
N

Nekac035

pre 3 meseca

I zbog cega je Bahar dobio otkaz? Zbog Lucica, Djige, Jajeta?! Zamislite da je imao Saldanju u spicu?! Tek ce da se vidi koliko je bio dobar Bahar a koliko su mu doveli lose igrace
e

e

pre 3 meseca

Taj ne bi bolje prosao ni da je imao Van Bastena u spicu.
F

Forever Young

pre 3 meseca

Zašto kukate sada, terali ste svaki dan Bahara, sa pričom kako igramo loš fudbal, kada je čovek otišao a vi opet kukate. Šta vi očekujete od Miloja, da će Zvezda da plete paukovu mrežu po terenu, da će biti duplih pasova, odigravanja na prvu, da će biti po 600 tačnih dodavanja po utakmici itd itd itd. Odlično ste znali kakav je Miloje trener i kakav fudbal igra. A to je upravo ono što smo videli u prve dve utakmice. Nema tu lepote u igri, to je sve na oruk, drž ne daj, duvanje lopte itd itd. Bahar je trenerčina za Miloja, samo što mi nismo znali da ga istrpimo, plus što je i on imao problem u glavi zbog rata kod njih itd itd. Svi smo bili oduševljeni Zvezdinom igrom na turniru u Rusiji i ovde protiv Fiorentine. To je fudbal koji je hteo da isforsira Bahar, brza igra, kratki pasovi, dupli pasovi, brza promena težišta igre sa jedne strane terena na drugu stranu terena itd itdddddd. Verujem da će Bahar imati mnogo veću karijeru od Miloja. Čovek je doveden kao projekat na duže vreme, pa šta ste očekivali od čoveka za samo 6 meseci, da bude drugi u grupi lige šampiona? Madjija je rekao da Zvezda nikada bolje nije izgledala u Evropi poslednjih 30 godina, a oterao ga je kao kera.
g

garinca

pre 3 meseca

Sine Kanga ima vise titula osvojenih nego svi ti koje si nabrojao 🤣i zapamti dok je natko baksuz u Partizanu vi titulu videti nećete.
v

velicate Kangu

pre 3 meseca

a decko je uzas,evo gledam ovaj Zahid iz Partizana ima pas,sut,vic..Kanga zna ds opali jednu loptu od petnaest mu udje ili bude blizu gola,nikakva posebna asistencija sem iz centarsuta takodje iz sto takvih.Tuzno je da ovakav Partizan dovodi bolje igrace Rikardo,Saldanja,Zahid,Natcho kad je stigao prvi put...Pre toga Leonardo i sl,mi od Nineta,Evandra nismo imali dobrog plejmejkera ili desetku,neka neko javi gospodi iz Zvezde da za pare koje prima Kanga,Micko nesrecni ima dista mladih igrac iz Urugvaja,Brazila,Ekvadora,Kolumbije oa dosta dibrih stopera iz Danske,Ceske....Cak i ovaj Goh Koreanac iz Partizana nista gori nije od Hvanga
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Ništa posed, ništa šanse, ništa akcije. Samo na hrkljuš pa ako uđe.
R

Rrrr

pre 3 meseca

Šta je hrkljuš? Neka hrvatska reč?
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Šta je problem reći da je igra bila nikakva. Zbog toga je i otišao prvi put jer smo hteli igru i moderan tim sad nećemo igru već ovaj očaj i da onne zna sa igračima koji znaju fudbala već sa krljatorima.
V

Vidim svi

pre 3 meseca

Se uvatili penala Zvezde.Gde su komentari starta Sume u 3min sa otvorenim djonom na stajnu nogu Mijailovica.U normalnim ligama je to crveni a kod nas ni zuti a usporeni snimak jos ni sad krene.
M

MNM

pre 3 meseca

Kakva rutinska pobeda..a mnogi se nadali heh aj bre zna se ko je uzastopni šampion koji pazar bre
K

Kray

pre 3 meseca

Bez starca nema udarca
D

Džaba Var

pre 3 meseca

Kad ga gleda ista budala dva puta...Manipulacija ljudima dostiže maksimum...
h

halo

pre 3 meseca

Budući da smo za 90 minuta iz otvorene igre zapretili nula puta Pazaru, ovo "kormilar" je upitno da li je pohvala ili kritika.
Z

Zvezdas!

pre 3 meseca

Pogledajte kampanju gtr b92 njima je jedan penal odredio utakmicu a ne gol Dragovica koji je dao gol za 0:1 posle 0:3 njima je ovo sporno ,Strasna hajka i kampanja crno belih medija
G

GeOs

pre 3 meseca

Pa vidis da pokusavaju da im mediji osvoje titulu. Mislim, jeste da to nikad nije vidjeno, ali ove sezone imaju sansu da urade nesto sto niko nikad nije, mediji im osvajaju titulu.
A

Adrian Mutu

pre 3 meseca

Što smo videli od ivanića videli smo vratio se u ono sivilo u kom je bio i prošli put kod miloja čovek prosto ne zna da koristi kreativne igrače ništa olajinka ništa bukari ništa lučić hvana hvali od kako je stigao da nije korner izveo dobro ne bi znali ni da je igrao za njega su samo borci na terenu zato su mu valjali gobelja srnić i ostali ovo što sad vidimo smo imali i kod bahara plus deca nisu igrala dva minuta baš loš momenat za povratak
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

“Kanga je kormilar Zvezdine igre! Gol i asistencija slomili borbene Pazarce”! Zaista je Kanga bio kormilar Zvezdine igre, u kojoj Zvezda nije napravila ni jednu jedinu šansu, iz igre, u svih 90 minuta! Golove je postigla posle kornera i iz penala! Najveća glupost u ovoj tvrdnji je da je “Gol i asistencija (Kange) slomila borbene Pazarce”. Prvo, gol je iz diskutabilnog penala, a asistencija iz kornera nije asistencija, jer izvođenjem kornera lopta se centrira u gužvu, pa koga potrefi! Blagi užas od igre Zvezde, tačno u stilu trenera koji nosi epitet “mister otkaz”!
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

@Mali kradljivac mog Nika. Plači mala plači. Večeras ćeš opet plakati posle finala kupa. Razumem tvoju bol.
A

A da li je

pre 3 meseca

Diskutabilan start Sume u 3min
C

CaleB pravi

pre 3 meseca

Hwang, Lucic i Sremcevic potpuno beskorisni na terenu...Odmah za njima i Olajinka i Bukari. Dobili smo ovo na misice, i uz malo srece i znanja trenera da spremi ovakve utakmice, ali mi i dalje ne licimo na ozbiljan tim. Mnogo je jos posla pred Milojem, izmedju ostalog i jedan ozbiljan razgovor sa nekim igracima na temu -"zelis li ti uopste da igras za Zvezdu, ili ne"???
M

Maresca

pre 3 meseca

Opet jadno i neubdeljivo..smesno je da mi od pocetka sezone nemamo startnih 11..mi se trazimo 8 meseci vec..ne zna se ko sta igra...izmisljaju se pozicije igracima...skroz lose selektirana ekipa...igraj bre 4 4 2 ndiaje kraso spic levo olajinka desno bukari sredina hvang i ivanic...napadaj bre svaku utakmicu 5 komada da damo..da se igra napadacki totalni fudbal...a ne ovaj cirkus ...treba na marakani 8 9 0 nekog da dobijemo a ne mucenje ovo vise negledljivo...negledljiv fudbal igramo zato.i.nema.navijaca na tribinama
P

Pdk

pre 3 meseca

Zasto ne Stamenic uz Hvanga? A i ostalo je diskutabilno. Kanga znaci ovom timu, meni nije jasno da nema ko vise da ga zameni da zna da zadtzi loptu i diktira tempo.
N

Ne razumem

pre 3 meseca

Zvezda je pobedila i bravo👍,Ali treba reci da Zvezdina igra nije bila na velikom nivou.pazar je imao šansu i imao posed lopte i da je bilo nereseno nebi bilo ne zasluzeno(i igrao bez 4 stadgarna igraca).budimo malo realni.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Daje daje daje. Pa nije. I mi da smo iskoristili koju sansu u Svajcarskoj ...ali nismo da budemo realni.
G

Gost Djape

pre 3 meseca

Budimo realni, pocetak sezone, ekipa se tek uigrava, nije leprsava igra ali rezultat je ono najvaznije, 3 boda uknjizena. Idemo dalje. Svidja mi se tim, odbrana jaka, sreina sa dobrim pasom napad brz.
u

ula89

pre 3 meseca

ne znam sto se igra uopšte ova liga kad su nam yereni uzasni, na prste jedne ruke mozes nabrojati stadion sa dobrom podlogom..ovo je uzas
C

Cane

pre 3 meseca

Najbolji zvezdin igrac sanas je bio Mijailovic OlajinkaiLucic su potouni promasaji.Ovaj prvi nema dribling ,ni prodornost za tu poziciju,dok ovaj drugi uopste ne pokazuje zelju da centrira sa pozicije sa koje bi trebao to da radi(."davi "se u bespotrebnim i dugim driblinzima ,koji na zalost ne donose nista i zbog kojih najvise trpi E Ndiaje,koji je danas unio svjezinu svojim ulaskom(mozda se previse trosi stalnim pomaganjem odbrani).Sve u svemu ,da zakljucimo, osvojeni su bodovi,prava igra miljama daleko(pogotovo prvih 20 min .drugog poluvremena).
K

Krastamana

pre 3 meseca

Čekaju se botovi da kukaju na brkove,defanzivu, Kangu...

gemathegreat

pre 3 meseca

Ne čekaju se, pa čuješ li ti te urlike u komentarima, bes kipi na sve strane a nijedna suvisla rečenica. Pola botovi pola dileje.
D

Dzi

pre 3 meseca

Matic da se posavetuje sa lekarom ili farmaceutom
L

Lik

pre 3 meseca

Penal ne bih svirao kao Zvezdaš,ali Novi Pazar od početka pravi pritisak na sudije,za svaki faul,aut...da su više igrali fudbal,nešto bi i uradili
G

GostO

pre 3 meseca

Lagana setnja Novim Pazarom. Jedno od najtezih gostovanja odradjeno. Jedina utakmica gde mozda mozemo da kiksnemo je gostovanje TSCu, eventualno derbi ako Partizan bude imao srece. Kad se ukljuci i Kraso, eventualno Katai, bice to kaznena ekspedicija, cak i bez bekova. Sremcevic ima jos mnogo kacamaka da pojede da bi bio startni spic, Endiaje objasnio kako spic treba da igra. Hvang da manje filozofira i bice odlican, i Olajinka da se vrati na nivo iz Slavije, kao da je zaboravio da igra otkako je dosao kod nas, Ivanic isto da udje u formu, nevidljiv danas. Djiga veoma dobar, kao i Dragovic, konacno. Sad ce lazni Zvezdasi da pisu neke gluposti, ali cinjenica je da smo mi lagano odradili jedno od najtezih gostovanja. Pazar bio opasan celih 5 minuta, i to je to. Vidim da opet neki traze neku dominaciju i ostalo. Rodjaci, imali ste to kod Bahara pa ste ga oterali. Trazili ste Miloja, dobili ste ga, sad vam i on ne valja. Ima li neko vama da valja? Stankovica ste isto oterali, a on je bio nesto izmedju njih dvojice. Ima li kraja vasem pljuvanju?
N

Np1244

pre 3 meseca

Decko ovo je najteze gostovanje kad su navijaci prisutni, bez njih smo lak plen za Zvezdu koja vredi 50miliona. Zato i igramo stalno pred praznim tribinama. Tako da ne zanosi se mnogo.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

Np1244 a zasto ste stalno bez publike? Da se ja pitam iduci ispad navijaca I nazad u Zonu. Pa jos jednom tako I zatvaraj klub. Treba da te je sramota da to I spominjes.

Kalčopolista®

pre 3 meseca

Jel vas bar malo sramota?
D

Dzi

pre 3 meseca

Matica jeste.
M

Mikala

pre 3 meseca

Ne znaju oni za sramotu...
M

Mene

pre 3 meseca

Je sramota, tvoje sramote.
K

Karamopolistu

pre 3 meseca

Cega da nas sramota,to sto Suma nije vec u 3 min iskljucen zbog starta nad Mijailovicem otvorenim djonom na nogu.
Ч

Чокот

pre 3 meseca

А сада, лепо, казна за овог навијача партизана прерушеног у тренера Пазара!
H

Hehehe

pre 3 meseca

Dovoljno je reci Igor Matic
I

Ivan FCRS

pre 3 meseca

Penal potvrdjen i posle gledanja snimka, tako da kukanje ne razumem, ali treba izvuci podatak koliko je partizanu dosudjeno penala pri neresenom rezultatu, a koliko zvezdi pri istom. Ne mozete izjednacavati ove penale sa njihovim koji direktno odlucuju pobednika.
Z

Zaphod

pre 3 meseca

Apsolutno se slazem. Mada, mogli su da pokazu snimak i nama, da i mi vidimo taj zasluzeni penal. Slazem se i da je Zvezdin lopovluk mnogo manji, jer kradu i drugi, zasto i Zvezda ne bi krala. Sramota me je kakvom drustvu pripadam.

gemathegreat

pre 3 meseca

E brate mnogo hoćeš, kako onda da cvile aparthejd aparthejd. To im ostalo u amanet od generala.
D

Delije sever 1989

pre 3 meseca

Najveci problem na danasnjoj utakmici bio je bonus igrac, jedini koji to moze biti pored povrijedjenog Nedeljkovica je mali Sljivic. Nemamo ni desnog ni lijevog beka, igra sa Olajinkom i Bukarijem na tim pozicijama van svake pameti, oni su klasicni krilni igraci. Sremcevic trenutno nije za prve postave, bojim se da nije dorastao Mijatovicu. Lucica vise ne mogu ocima da gledam, kada udje u igru zeludac mi se okrene.
B

BokiUSA

pre 3 meseca

0-3 I navijaci nisu zadovoljni... ja jesam. Neka svaku ovako dobijemo I da pevamo...

Kalčopolista®

pre 3 meseca

Dan kada je umro srpski fudbal! Malo im 50 miliona drzavnih para, nego brutalno pljackaju! Pomeraju derbi kada im odgovara (mada im i to nije bilo dovoljno), na gostovanjima igraju bez publike jer im se moze, dobijaju utakmice sluzbenim rezultatom 3-0 zbog navodnih gresaka protivnika koji "slucajno" i to bas protiv njih prijavljuju pogresne igrace....treba vam placena titula obrazcina vasa gora je nego djoncinaaaa o leo laaaa

gemathegreat

pre 3 meseca

Cviliš a ne vide ti se suze.
G

GostO

pre 3 meseca

Lagana setnja Novim Pazarom. Jedno od najtezih gostovanja odradjeno. Jedina utakmica gde mozda mozemo da kiksnemo je gostovanje TSCu, eventualno derbi ako Partizan bude imao srece. Kad se ukljuci i Kraso, eventualno Katai, bice to kaznena ekspedicija, cak i bez bekova. Sremcevic ima jos mnogo kacamaka da pojede da bi bio startni spic, Endiaje objasnio kako spic treba da igra. Hvang da manje filozofira i bice odlican, i Olajinka da se vrati na nivo iz Slavije, kao da je zaboravio da igra otkako je dosao kod nas, Ivanic isto da udje u formu, nevidljiv danas. Djiga veoma dobar, kao i Dragovic, konacno. Sad ce lazni Zvezdasi da pisu neke gluposti, ali cinjenica je da smo mi lagano odradili jedno od najtezih gostovanja. Pazar bio opasan celih 5 minuta, i to je to. Vidim da opet neki traze neku dominaciju i ostalo. Rodjaci, imali ste to kod Bahara pa ste ga oterali. Trazili ste Miloja, dobili ste ga, sad vam i on ne valja. Ima li neko vama da valja? Stankovica ste isto oterali, a on je bio nesto izmedju njih dvojice. Ima li kraja vasem pljuvanju?
l

leo82

pre 3 meseca

Sramotana izjava Matica ,i da nije penal i da nije faul pre prvog gola opet nista nisu dali gol imali sanse i to je to,zasto smo takvi ljudi ,dali mu je to alibi sto ga je Milojevic takticki pojeo,stvarno nerazumem nase nazovi trenere,koliko je njegova izjava glupa pa to nemogu da vam opisem. Sramota sta reci vise...
.

.....

pre 3 meseca

Dosta dobrih stvari je viđenu u igri Zvezde danas. Proradili su prekidi, nije primljen gol što znači da je odbrana bila na dobrom nivou, Šerif je postigao gol. Što se tiče penala, možda je prestrogo dosuđen ali kontakt igrača Novog Pazara i Đige je postojao.
M

Milojko1

pre 3 meseca

Ovaj divljak se bacio u noge ovom iz Pazara, var jos gleda snimak i svira penal, smejurija prava. Ali nema veza, uvderbiju opet ima da ih odvalimo, pitanje je samo ko ce im biti kriv
e

eccka

pre 3 meseca

Cestitke zvezdi na zasluzenoj pobedi... Sa pola gasa je odigrana utakmica i rutinska tri boda upisana. Gospodin Milojevic je doktor za nasu ligu sto se videlo i danas... Iako je pazar imao dosta suteva ni jedna sansa nije bila ozbiljna da bi nas ugrozili... I za kraj da dodam da Trenera pazaraca treba da je sramota za izjavu na kraju meca. Tukli su ceo mec igraci novog pazara, napravili dvadeset i kucur faulova a dobili samo dva kartona... I onda se on pravi pametan na kraju...Jos jednom cestitke zvezdi na zasluzenoj i rutinskoj pobedi...
G

G

pre 3 meseca

To je i problem sto vecina misli rutinska pobeda i sto je problem reci da je ovo ocaj boziji bio,sve osim rezultata blagi uzas,ali naravno ako kazes sto si video a nije vecini po meri odmah si Grobar i mrzitelj Zvezde.
B

Bogdan58

pre 3 meseca

Ovaj Matić je demagog a ne trener !!!
Б

Белграно

pre 3 meseca

Јел спремају и сад дочек, зна ли се шта?
K

Kako vas

pre 3 meseca

Bre nije sramota,pa zar mislite da smo svi ludi i coravi???
G

Gost9

pre 3 meseca

Ajde,ne blamiraj se...
R

Rokas

pre 3 meseca

Igore Maticu, sram te bilo za izjavu na kraju utakmice i u Pancevu i sad u Pazaru... uci malo od gospodina Milojevica u svakom smislu, i na terenu i u davanju izjava. to kakav si ti "trener", neka rezultati i drugi sude, a videli smo jos jesenas ....
Z

Zoii

pre 3 meseca

Bez 5 startera, bez navijaca protiv FKAVCZ i sudija...sramota srpskog fudbala je stala u 90 minuta
r

req

pre 3 meseca

jeste bez 55 igraca fali bivsi fudbaleri scepovic i adem hhahahahaha
R

Redsi

pre 3 meseca

Izjava i ponašanje trenera Matića sramota, ne prikazivati dotičnog dok ne nauči osnove komuniciranja i ponašanja. Klasičan papak
P

Postic

pre 3 meseca

Bravo,a sto nije rekao da su njegovi igraci u svakom duelu napravili faul
N

Nikola V

pre 3 meseca

Naravno, treba svakog zabraniti ko prica protiv zvezde
R

Ros

pre 3 meseca

Ali kada neki trener osuje paljbu po sudijama posle utakmice sa Partizanom onda je "svaka čast!" Ovo P od penala nije videlo.
P

Pdk

pre 3 meseca

Kanga jedini ima onu stvar, svaka mu cast i ako je budala. Sremcevic je daleko od Mijatovica, i ako ga je Terzinjo nahvalio dobrano.
p

postic

pre 3 meseca

Polako decko je tek stigao ,a i mlad je jos bas
B

Bloodraven

pre 3 meseca

Лик изгуби 0:3 и кука на судије хахахаха
R

Robert Lewandowski

pre 3 meseca

Najbolje bi bilo da ih kradete, a da oni cute... 😅 Kakve veze ima i da je bilo 8:0...
r

req

pre 3 meseca

prebili ga ko malo dete sta treba da bude srecan
g

gosttt

pre 3 meseca

Lik nije cist u glavi to se videlo odavno. Sumi oprosten crveni karton faul nad Mijailovicem za drugi zuti i udaranje Kange sa ledja sto je minimum za drugi zuti.
B

Bloodraven

pre 3 meseca

Лик изгуби 0:3 и кука на судије хахахаха

VecaBg1971

pre 3 meseca

Jel ovog Matica sramota komentara, pa ne moze sve na buku i halabuku, moraju i neki gol da daju. Mozda je penal i bio diskutabilan ali osim nekog poseda lopte, postenu sansu imali nisu. Primili su 3 komada i to je dovoljno reći.
A

Ah123

pre 3 meseca

strašni bayern na celu sa nikolicem i var sobom🤮
G

Grobar NBG

pre 3 meseca

Neću da komentarišem penal... Samo ću ponoviti koliko god vi osporavali ovog Kangu, i brojali mu godine, bez njega ste OČAJ!!! I da dodam, mnogi i dalje misle da je Bahar bolji trener...ali vaša je sreća, a naša nesreća što ste vratili Milojevića, jer on definitivno zna da igra na rezultat. Sportski pozdrav!
d

dkcz

pre 3 meseca

sta nećeš da komentarišeš, čemu ta ironija, po cemu ono nije bio penal? dobili ste trostruko smešnije penale u derbiju (katai, Rodic), tad ste bili mirni.
P

Pdk

pre 3 meseca

Miloja samo rezultat zanima, nema tu umiranja u igri. A na kraju samo je to i bitno. Bahar se nije snasao u nasoj ligi, realno sa ovim timom je on igrao lepo protiv Lajpciga i Sitija.

Fear The Beard

pre 3 meseca

Mozda Barak i jeste bolji trener,ali imao je,za nase uslove,skup i jak tim i nije uradio nista.Miloje izbacio mnogo jaci Jang Bojs,sa slabijim timom od Baraka.O izbacivanjima svih onih ekipa kroz Evropu da i ne pricam.Uz to,rutinski uzimao titule.Cak i da zanemarimo Evropu,Bahar je kuci bio drugi!Nije se znalo ko,maf,gde i sta igra.
G

Grobar NBG

pre 3 meseca

Rekao sam da neću da komentarišem penal, jer za mene ono nije faul za penal! Ali se slažem da se i nama sviraju neki "nepostojeći" penali, ja ne bežim od te činjenice, i ssmo sam objektivan. A zamislite koliko je teško psihički igrati protiv nas i vas od strane manjih klubova, i u košarci i u fudbalu.
S

Samo ih gledajte

pre 3 meseca

Sad ocekujte grobarske botove koji ce da se predstavljaju kao navijaci Zvezde i da pisu protiv Zvezde
M

Mitke 1

pre 3 meseca

Znaci bot sam ako kazem da osim rezultata ostalo nista nije valjalo,bot sam ako kazem da je igra katastrofa,a ne kao rutinska pobeda,ljudi nas sabili u drugom poluvremenu i sta sad,svako ko je to video je bot.
O

Ojsa

pre 3 meseca

Tipicna utakmica Miloja,nekoliko sansi,2,3 gola i odradjivanje posla,a ovi iz usli u utakmicu da biju i na silu uzmu bod,na svaku odluku sudije se bude,a ovi seljaci sa tribina znaju samo da vredjaju,seljacko gostovanje.
c

cv

pre 3 meseca

igra nam je nikakva sa ovom igrom necemo nista uraditi u derbiju.
K

Kheshig

pre 3 meseca

I onda se pitaju zašto cela Srbija slavi kada Novi Pazar ispadne iz lige! Teško uličarsko ponašanje svih igrača, na svaki faul okruže sudiju i žale se a cela klupa skače i urla! Draža pobeda nego bila koja druga!

Fear The Beard

pre 3 meseca

Lazni zvezdasi koji se predstavljauju kao pravi,i kritikuju Miloja,brane Bahara itd,mogu samo se grizu u sebi.Kod Miloja nema promaje pozadi,takticki je ekipa utegnutija,pismenija,nema ispadanja,protivnici vise ne prave visak,2 na 1,3 na 1 itd.Sto se sastava i formacije tice,sa Baharom je bilo tragikomicno,igraci ispadali kao iz voza.Pobogu ljudi,Barak nije mogao sa Bojsima,u ligi bio drigi,ej bre,o cemu pricamo,drugi u ovakvoj ligi?Kritike treba da idu ka sportskom sektoru,a ne ka Miloju,on igra sa onim cime raspolaze.Nece Miloje sam da sece granu na kojoj sedi,igraju mu najbolji,a ne najmladji.Radojevic,na primer, ce igrati kad zasluzi,a ne zato sto je mlad.Nemamo ovog puta debeli plus,da vec u decembru imamo titulu.Nema eksperimentisanja,juri se titula.Nije Miloje oterao Azarovija,skrajnuo Viga.Sklonio ih Bahar,pa posle napravio sistem gde su bekovi kljucni,a bekove oterao.Mi ne da nemamo bekove za leto,vec ih nemamo ni za prolece,a tu Miloje ne moze nista.Mimovic i Radojevic jedva da su i za klupu,trenutno,Nikolic pogotovo,Rodic prosto ne moze,izraubovan je.Stopere bolje i nemamo od ove trojice danas(Degenek povredjen,Milun penzioner).Nije Miloje doveo Serifa,ali ima ga,mora da ga koristi jer je Sremcevic tek dosao i jos je klinac,treba jos da trenira da bi bio prvi spic.Dakle,bez bekova i spiceva,gde nam fale i stoperi,Miloje radi sa onim sto ima.Vratili se Ivanic i Hvan,vratice se Kraso,bice ok.Zateze to polako Miloje,i jos jednom,kritike za Terzu,Mrkelu i Marina,a ne za trenera.Hteli su pojedini ofanzivniju Zvezdu,pa sa Dekikem,koji je igrao bez "sestice" nije uspeo cak tri puta da udje u LS.Barak je igrao ofanzivno,gurnuo par mladih,pa covek ispade od Bojsa i bese drugi u ligi.Miloje zna,doveden je da uzme titulu i udje u Evropu.Bravo Zvezdo za pobedu,idemo dalje.
К

Кххмгутј

pre 3 meseca

Најреалнији коментар о Звезди који сам у животу прочитао. Браво, све се слажем.
n

neshha

pre 3 meseca

Milion pluseva za ovako realan i precizan komentar!
S

Slayer 011

pre 3 meseca

Bravo za komentar!
S

Salamander

pre 3 meseca

Pobeda se piše, idemo dalje.
b

brt

pre 3 meseca

odigrali kolko treba
X

XXXMAX

pre 3 meseca

Cirkus.
N

Ne ne ne

pre 3 meseca

Sada pocinje cirkuska predstava u humskoj.
!

!!!

pre 3 meseca

Ocajno defanzivno, ovo je bilo ocajno, mora ovo malo bolje
D

Dexim...

pre 3 meseca

VIse u ovoj formaciji ne smemo da igramo , ocajna je, Bahar je pokusao nije uspeo
D

DraganKojic

pre 3 meseca

Kod Bakija ovo bi odigrali 2:2
D

Deda11

pre 3 meseca

Baki samo nije imao srece, inace je genije za arandjelovackog klark kenta