Komentari na vest

Kanga kao osigurač – trenerska ludost ili hrabrost Baraka Bahara? Ili nešto sasvim treće...

Z

Zato

pre 10 meseci

Je neko fudbalski trener a neko novinar…
S

Salamander

pre 10 meseci

Da je tokom karijere pokazao da možda može to da igra, ovo bi bilo zanimljivo. Pošto nije, mora da je u pitanju nešto drugo, ili do prve utakmice dok ne kiksne i onda bude igrao samo ovu našu ligu, gde sa Kataijem, Mijailovićem, Ivanićem i Rodićem ipak pravi razliku.
D

Dusanrsrs1504

pre 10 meseci

Katai vec poceo da vrde pripreme, kasnije ce Zapad biti zao kada mu zazviždi
S

Svabo

pre 10 meseci

Jasno da je Kanga spor, njegov (cesto) pogresan pas je pola gola, itd. Ali on je jedino htio, smio i mogao primiti loptu i sacuvati je pod pritiskom. Ako novi trener ima igraca koji kao kanga moze da nosi protivnika na ledjima i cuva loptu onda nam kanga vise ne treba. Ako ne onda jbg
d

dex dexter

pre 10 meseci

Kangu mnogi kritikuju zbog pogrešnih pasova i kasnije primljenih golova. Svi zaboravljaju da je lipta bila toliko u njegovim nogama jer se drugi nisu usuđivali i nisu ni mogli da je iznesu na protivničku polovinu. Drugo pitanje i kakva je to odbrana koja lagano prima golove posle izgubljene lopte na sredini terena. Voleo bih da vidim statistiku tačnih/netačnih pasova Kange, da vidimo koliko je to katastrofalno. Zvezda je u proteklom periodu (pre Bahara) nekoliko utakmica počela bez Kange. Igre uopšte nije bilo, mučili smo se čak i protiv prosečnih timova iz domaće lige. Ako postoji igrač koji može bolje da povuče i biljw da organizuje igru Zvezde, onda Kanga treba da pređe u B tim.
g

gosttttttt

pre 10 meseci

U fudbalu ne postoji pozicija osigurača.
O

Ovo ne može omanuti

pre 10 meseci

Tek su počele pripreme,imaju oni još da rade.Meni se dopada sve što radi Izraelac,od onog prvog dolaska u Bg i slike sa svojim štabom do zahvalnica igračima koji su nam se popeli na vrh glave.Do duše,žao mi je Borjana ali život je takav,mlađi dolaze.
R

Realno posmatrano

pre 10 meseci

Ja sam više za to da na terenu bude Ado ili bar Mijailović. Kanga na zadnjem veznom je tempirana bomba.
@

@realno

pre 10 meseci

Kakav bre mijailović, ne stigne da zatvori prostor i povlači svakog igrača s ledja, to u lš crveni u najavi.
g

glup potez

pre 10 meseci

Biće on osigurač u lš za petarde protivnika. Što pre Barak to vidi pre će se izvući iz bule.
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Kangaaaaaaaaa ⚽
S

Srbija Majka

pre 10 meseci

Sve je ovo naravno probni period i prilika da Bahar svojim ocima na djelu vidi sve igrace sa kojima raspolaze. Ova uloga zadnjeg veznog Kange je naravno samo pokazatelj protiv slabijih protivnika, sta moze da dobije od istog, i da vidi kako djeluje u kombinaciji sa Stamenicem. Sada u stvari krece pravo namjestanje ekipe i pravljenje kostura i kontura igre Baharove Zvezde...gdje ce se prikljuciti kompletan sastav u vidu Kangve i Bukarija i naravno ovih novih igraca koji su dosli u ovom prelaznom roku. Ocekujem protiv Zenita da od starta krenu Glejzer na golu i na stoprima naravno Dragovic i Erakovic, ako ne odluce da ga definitivno prodaju. U tom slucaju mora se gurati Milunovic ili Lekovic dok se skroz ne oporavi Spajic. Mislim da se za bekove vec zna i da tu ide desno Vigo a ljevo Rodic, ali mozda pocne da forsira ne dovoljno snaznog Azarova. Ja u Ligi Sampiona ocekujem pozadi Stamenica i Ada u kombinaciji sa Kangvom koji ima veliku slobodu na sredini terena...dok po strani treba da dejstvuju Olajinka i Bukari a u Spicu Kraso.
A

Aca LJotic

pre 10 meseci

Dobro ako bude igrao dobro ako ne bude igrao sve najbolje u daljoj fudbalskoj karijeri i hvala na svemu sto je dao za Fudbalski Klub Crvena Zvezda.
P

Pedja108

pre 10 meseci

Cekam trenutak da mu Barak saopsti da ga ne vidi u timu. Pored Ada i Stamenica, koji su daleko ozbiljniji igraci pozadi, pored Kangve koji je mladji, brzi, bolji napred, pored Ivanica i ostalih Kanga moze samo da sedi na klupi. Zvezda je najvise golova primila zbog njega. Kreator sa najnepreciznijim dodavanjima. Kad krene kontra, on se prvo tri puta okrene oko sebe dok ne krene napred. Sut nikad nije imao, tj ima sut iz daljine i uvek sutira visoko i tako se desilo da je dao nekoliko vanserijskih golova, ali otprilike jedan na dve godine. Zbog njegovih direktnih gresaka, Zvezda je izgubila ogromne pare. Prvo protiv Ludogoreca i Zvezda gubi LE, protiv Serifa pravi glup faul ispred gola i Zvezda prima gol, protiv Makabija preokrene situaciju u njihovu korist. i da pogresio je protiv njih i to debelo. Na strani ima Bukarija koji bi se stustio kao strela ka golu, moze da je sutne u aut ako nema ideju. On se odlucuje za dribling bez razloga i sto gubi loptu je velika greska, ali i to se desi, medjutim on umesto da pokusa da povrati loptu ili da odmah napravi faul da zaustavi njihov napad, on se baca u bazen da bi mu sudija svirao nepostojeci faul. Sve u svemu krivac za jednu LE i dve LS, pa vi racunajte koliko je ostetio klub. U nasem prvenstvu stalno prodaje lopte, ali se to retko kaznjava zbog losih klubova. U LS je svaka njegova greska primljeni gol. Vladan Milojevic tek kad ga se ratosiljao, Zvezda ide u LS dva puta zaredom, eliminisuci ozbiljne fudbalske protivnike kao sto su Kopenhagen i Jang Bojs. Zatim Vladan dolazi, on se vraca i Zvezda protiv slabijih ekipa ne uspeva da ode u LS. Zasto, zbog gresaka koje su navedene. I normalno je da se neko raspituje za Kangvu jer covek poseduje kvalitet. Za Kangu niko i ne pita, jer svako pametan ne bi stavio takvog cirkuzanta u tim.
o

opusteno

pre 10 meseci

Sad lepo odes na sofascore i vodos da sve sto so napisao je jedna celila laz.. ograc sa najvecom prosecnom ocenom procentom dodavanja i dobijenih duela o samo 2 greske za gol u el i sl... Ado Stamenic i Kangva ne mozes da uporedjujes sa Kangom

Nebojša Radojičić

pre 10 meseci

Nema on mesta u ovom timu... Vreme mu je za prodaju a da ostane Kangva
n

nebojša uvek

pre 10 meseci

kuca poruku dvaput..

Nebojša Radojičić

pre 10 meseci

Nema on mesta u ovom timu... Vreme mu je za prodaju a da ostane Kangva
E

Esex

pre 10 meseci

Sigurno ce biti negodovanja za izbor igraca novog trenera,toga uvek ima..medjutim,za sada donosi odluke koje ogromna vecina delija podrzava poput odstranjivanja borjana,gobelje,srnica,pesica,kao i promovisanje mladih poput sljivica i nedeljkovica..mozda mladi nece igrati pp al verujem da ce imati dosta minuta..trener se pokazuje i dize cenu sebi ne samo rezultatima vec i dal ume da izbaci i oblikuje mladog igraca koji ce ostvariti veliki transfer..to cokna a posebno deki nisu smeli ili umeli..vodimo 3 0 na mari a oni ubacuju srnica umesto npr mituljikica ili pruceva ili mijatovica..mislim da bahar ima hrabrost i da shvata da zvezda pored rezultata mora imati i neke nove stankovice i vidice..shvata i da bi sa rezervama bili sampioni i da ce u skladu sa tim mladi dobijati mnogo sansi...meni se samo jedna stvar ne svidja a to je nepredvidivi kanga...
G

Gostinjo

pre 10 meseci

Inferioran i negativan lik! Tokom godina se pokazao kao sjajan igrač za usporavanje igre i povratne pasove. Davao je takmičarsku notu Zvezdinoj sporoj igri. Voleo bih da mu Bahar da šansu da igra na turniru u Lenjingradu pa da Kangi ogoli mane i da ga odstrani iz ekipe! Za LŠ nam treba mnogo brži igrač od Kange, sa dobrom duel igrom. Neko ko ne prodaje lopte na sredini!
e

ef21

pre 10 meseci

Slažem se sa svima što se tiče tempirane bombe (koja detonira 2-3 puta godišnje i to baš kad ne treba) i nadam se da neće više biti u prvih 11, ali mora se reći da mi tek ove sezone sa kvalitetnim pridošlicama VEROVATNO možemo sebi da priuštimo da Kanga ne bude mozak ekipe. Ako ste gledali Zvezdu zadnjih par godina znate: nema Kange, nema igre. Dalabu i sve to, carini previše takođe, ali kad on ne igra ne možemo jednu akciju na 90 minuta da napravimo. Naročito kod Miloša Milojevića, a bogami i kod Dejana pre toga.
K

Kandhs

pre 10 meseci

Kanga igra tu silom prilika jer niko drugi ne ume da odigra pas unapred, po dubini, a tek da ume da zagradi loptu kao on
n

nemoj slučajno

pre 10 meseci

Ala igra pasove unapred videli smo na preko 30 utakmica ni blizu. A i izvođenje kornera mu je kao u petlića do peterca maksimalno ili balona na golmana. Ali je zato neprikosnoven da trči u korner ugao svaku.
M

Marko1983

pre 10 meseci

Po meni Kanga nije ni osmica, a ne sestica, vec desetka. Ima vrlo rizicne pasove i mora da ima iza sebe barem dva vezna igraca. Mislim da za njega, kao i za Kataia, ako ne odu, treba biti namenjena uloga da ulaze sa klupe. Vrlo dobro moze da uspori igru kada je to potrebno. Ali da igra od pocetka je pogresno, jer svaku loptu mora da overi, i usporava protok lopte i dodavanja iz prve.
S

Sascha 2010

pre 10 meseci

Kandidati ste broj 1 Da oborite rekord komsija po broju primljenih golova
Y

YayaT

pre 10 meseci

Mislim da su ovi tekstovi zesce tripovanje.Novinar cita misli trenera i izmislja kako bi on to radio, valjda.Barak, bas kao i svaki ozbiljan profesionalac na poslu zna vec sada,mnogo vise o tom Kangi nego ti iz kancelarije i pres konferencije. Drugo, ove fore Borjan, Gobeljic, Srnic, Krsticic i ti odlasci, pa to je sve Terza odradio u glavi jos pre 6 meseci, samo nije hteo direktno da to uradi pa poturio prichu kako ih trener nece. Valjda ga je bilo blam da dovede trenera sa ambicijama a ima takve igrace u timu. Barak je bukvalno trazio jednog igracha i doveo ga je. TIp kapira da je ovo Zvezda, da su igraci talentovaniji nego u Izraelu i da mu je ovo dobra sansa da se u Evropi pokaze, posto veruje u sebe i ima neke dobre rezultate u prethodnim periodima.
Š

Škrabotina

pre 10 meseci

Odlično rečeno, odnosno napisano. Bahar je od Zvezde i diletanta Dekija prošle godine napravio budale. Realno je prvi ozbiljan trener i taktičar kog smo ikad doveli. On apsolutno planira da Zvezdu iskoristi kao odskočnu dasku ka poslu negde u ligama petice i nadam se da u tome uspe, jer će to za nas značiti krupan korak napred.
U

Usput

pre 10 meseci

Pozdrav za novinare koji ne razumeju šta znači pripremni period. Desni bek mu je igrao na levoj strani, levo krilo na desnoj, zadnji vezni na stoperu... Ako niste u stanju da uvidite da čovek proba šta ko može, upozna kapacitete svojih igrača onda treba da vodite neke ženske strane rubriku...
U

Usput

pre 10 meseci

PS: Kad vidim sportske novinare sa kojim znanjem pišu vesti, ne znam zašto me čudi što 90 posto ljudi u komentarima nema veze sa fudbalom i razumevanje istog.
i

idemoo

pre 10 meseci

Iskreno mi se ne svidja ideja da kanga koji voli loptu o voli da bude kreator da bude toliko udaljen gola rekli ste dosta toga u tekstu ogroman rizik a to zna i uprava nadam se da ce neko da prenese. Ali i gobeljic i srnic su igrali pa eto..
a

abc

pre 10 meseci

Samo titule u prvenstvu, nema stajanja dok se ne napravi "prirodna razlika između Zvezde i partizana", 10 titula je prednost koja je zadovoljavajuća. Liga šampiona je za iščekivanje, za uživanje, bez obzira na rezultat, ko očekuje polufinale neka probere neki tim iz Engleske i navija svim srcem, može i Italija.
Б

Бибарс

pre 10 meseci

Зашто не купите назад Боаћија из Челзија за 100 мелеона? Продали сте га за 200 мелеона, и били бисте у плусу 100 мелеона?
k

kel

pre 10 meseci

Mislim da si i sam sebi postao dosadan prijatelju

Delija

pre 10 meseci

Zato sto protiv vas ove sezone igramo sa omladincima, eventualno sa petlicima.
O

Ognjen Drinski

pre 10 meseci

Jel ovo treba da bude duhovito? Treba, dobro... ahahahahaha...
J

Jesse Custer

pre 10 meseci

Darjan je najzad sebe diskreditovao za sva vremena što se tiče fudbala nazivajući Slavoljuba Srnića nekakvim osiguračem u veznom redu. Ej, Slavoljub Srnić osigurač!?
d

djeneral šuster

pre 10 meseci

Darjan je odavno diskreditovan i samo piše prozu za penzose po porudžbini.
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Imam pitanje kao navijac Partizana za navijace Zvezde kako vam se svidja grupa za Ligu Sampiona-Mancester Siti,Zvezda,Sahtjor Donjeck,Kopenhagen?
f

fusbaler

pre 10 meseci

kad su kvalifikacije za inter toto kup?
e

ef21

pre 10 meseci

Gde da potpišem?
Ч

Чопер

pre 10 meseci

Не баш идеална група, Манчестер Сити би био први убедљиво са 6-0-0, то би било океј јер директни ривал за 3. место не би успео да добије Сити. Што се тиче Шахтара, имали би проблема после са уефом јер би било скандирања и слање поруке подршке Русији, а Копенхаген је баш зезнут и тврд тим.
d

d. g.

pre 10 meseci

Bitno je da ti Darjane vidiš što Bahar ne vidi. Onda bacaj pero i kreni u trenere.
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Kakva mi pojačanja dovodimo, ovo je strašno. Služićemo za popravljanje gol razlike u lš.
R

Raša P

pre 10 meseci

Meni su golman Jovanović i bek Antić ok a za Šćekića si u pravu!!!
N

Nele007@Gostqverty

pre 10 meseci

Kanga je još jedan u nizu trećerazrednih Afričkih igrača koji su igrali i koji igraju u Zvezdi.
G

Gostqwerty

pre 10 meseci

ovaj novinar je zreo za promeenu rubrike,niti je Kanga 6 igrao kdo Vladana,niti kod Dejana,a neće ni kod Bahara...utakmice koje pominje su taktički bile postavljene bez6
S

Sherlocked

pre 10 meseci

Blago tebi pa on odavno nije ni N od novinara.. nisi valjda zaborvio kako ocenjuje npr.. ?
v

veteran rs

pre 10 meseci

Šestice su štoperi.
A

Aaaa

pre 10 meseci

4 zadnji vezni :)
M

Mop

pre 10 meseci

Istina.
Ć

Ćopa

pre 10 meseci

Pojačanja su tu al je izgleda da trener nije uvideo naš mentalitet siguran sam da će Zvezda imati dosta problema u našoj ligi pod njegovim vodstvom.
R

Raša P

pre 10 meseci

Ubrzanje igre i Kanga ne idu u istu rečenicu! F. Stojković, Vujadin Savić, Krstičić, Boaći, Le Talek, Donald, Borjan... Svi oni i još neki su u nekom trenutku bili vrhunski igrači za Zvezdu ali dođe trenutak kada više nisu i oni odlaze uz zasluge koje su imali. Došlo je vreme i da Kanga ode jer dolaze mlađi i bolji(Kangwa), Stamenić, Stanković, Šljivić možda i Knežević!!! Zvezda polako raste i teži većim Evropskim uspesima a u tim željama nema sentimentalnosti!!!
г

гост 1312

pre 10 meseci

Александар Катаи се повредио и вратио за Београд 😊… Какав лажни фудбалер. Дечко може да пређе на футсал, цима у месту, игра са летећим изменама по 5 минута у цугу и то је то, он за озбиљан фудбал није! Канга клупа или продаја, никакве импровизације са њим, човек је темпирана бомба.
а

ађутант

pre 10 meseci

Колико безглавох коментара на рачун Канге? Има ли ко да се од дежурних пљувача озбиљно бавио фудбалом? Канга је један од ретко писмених играча у Звезди...То што му физичке предиспозиције не дозвољавају да игра задњег везног, не значи да неће бити офанзивни везни.Проток лопте из задње линије може ићи само од Драговића.Канга је увек остављао срце на терен и када се добро и лоше играло..За разлику од Магика...Надамо се да Барак зна шта ради.За разлику од Дарјана.
g

glavni gost

pre 10 meseci

Kangu treba odstraniti pod hitno negledljiv
N

Nepm

pre 10 meseci

Nema od njega vajde, prvo sto puni 33 godine uskoro, a nema predispozicije da nastavi na visokom nivou, drugo vidi se da se odomacio bas i da bas lagodno pristupa svemu, trece svake godine u Evropi napravi bar jednu veliku glupost jer je takav karakter. Navescu primer protiv Makabija kod kuce, posle odbranjenog penala, isteklo vreme za nadoknadu, covek ne gurne Bukariju loptu u kontri koji bi isao maltene sam u gol vec pokusava da dribla, gubi je i primamo gol, sto je cist bezobrazluk koji je vise puta pokazao. Da ne pricam kakve ce probleme praviti u svlacionici ako ne bude igrao. U superligi ta igra prolazi jer je toliko slab intenzitet da Zvezda svakog natrci pa i on ima prostora, medjutim u LS ce biti najgori bez dileme, pogotovo ce visiti defanizvno. A to sto prilazi po loptu do stopera i sto neki interpretiraju kao "jedini nas igrac koji moze da povuce loptu", ne znam sta bih rekao na to osim da svaki vezni to moze da uradi.
U

Usput

pre 10 meseci

To za Makabi koliko sam puta pročitao je nešto najgluplje što se ponavlja u komentarima o Kangi. Čovek izgubi loptu u momentu kad ti je ceo tim u sesnaest i kriviti njega za primljen gol je apsurd, to što nije dodao za kontru ok ali za primljen gol...
@

@Nepm

pre 10 meseci

Gol je krivica onog kome je sa 35 metara prošla izmedju pivske stomačine i artritičnih kolena.
N

Nepm

pre 10 meseci

Gol je svakako i Borjanov nema tu sta da se kaze, samo se radi o tome da do suta ne bi ni doslo da se ispostovao saigrac i donela dobra odluka. Malog Sljiivica necete videti u toj situaciji da dribla i ne razmislja o posledicama svojih postupaka. To je ono sto se kod Kange nece nikad iskoreniti. Isto tako i sa sutevima cim predje pola i ako su nam u par navrata doneli mnogo srece, to je vise da se zadovolji on, a nije bitno sto ostalih 9 trce da vrate tu loptu koju on lansira najcesce ko zna gde. Uslo je par dobrih suteva i namestilo se da bude protiv dobrih protivnika, ali moglo je biti i obrnuto.
U

Usput

pre 10 meseci

Ne bih se složio da se " namestilo" protiv dobrih protivnika, pre bih rekao da se to od njega tražilo u tim utakmicama gde Zvezda nije imala mnogo čemu da se nada. Zar stvarno mislite da on to sve radi na svoju ruku i da ga treneri drže? Jeste da do suta nebi došlo da nije izgubio loptu ali onda možemo reći da nebi bilo ni kornera da je nije izgubio neko pre njega, apsurd je.
г

гецл

pre 10 meseci

Браво за коментар. Истина боље да га продају!
Г

Гостиварски

pre 10 meseci

Мислим да Канга само држи воду док незаигра Кангва, е онда ће Стаменић и Кангва да замене улоге, па ће Стаменић бити осигурач, а Кангва осмица, а тог осигурача кад мало уђе у ритам може да игра и Адо.
v

v1ad

pre 10 meseci

Steta bi bilo stavljati Stamenica da bude osigurac. Ado je bolji za to. Bekup da mu bude Mijailovic. Stamenic i Kanga ta neka osmica ili box-to-box a Ivanic, Kangva i Sljivic ofanzivniji.
Г

Гост

pre 10 meseci

Шта је са Кангвом? Није играо ове две пријатељске, јел са репрензетацијом или
D

DV91

pre 10 meseci

Kanga je majstor fudbala. Za njega će biti mesta u ovoj novoj Zvezdi.
j

james23

pre 10 meseci

uzasan za hemiju u ekipi,odstraniti ga sto pre!
C

Cccc

pre 10 meseci

Kanga kao šestica je samoubistvo čovek je juče izgubio tri lopte na poprečno dodavanje oko centra i odma se otvorila kontra. Ako onda ofanzivni vezista a defanzivne imamo Ada i Stamenica.
P

Polo

pre 10 meseci

Izbušiće nas Fenerbahče Zenit možda dobijemo
а

а

pre 10 meseci

Одиграли 2 утакмице на самом почетку припрема и ви већ улазите у некакве анализе...
Ч

Чика

pre 10 meseci

Има ли га на овој свет ко не зна Кангу?
Z

ZZ Crew

pre 10 meseci

Kada pricate o Kangi pustite film u glavi o golovima Sparti,Krasnodaru,Ferencvarosu... to mogu samo majstori... Dalabu ali Kangol je brat!
С

Сотир Ђубре

pre 10 meseci

Док поново чекамо такав гол, направиће гомилу грешака које ће прескупо коштати.
G

Gostinjo

pre 10 meseci

Kada ga budete terali nece biti Borjana i Kange. Tada cete shvatiti koga ste doveli za trenera.
M

Mop

pre 10 meseci

Ovakve glave nijedan ozbiljan trener ne želi u timu. Evo prokomentarisao Zvezdu. Bez vredjanja. Cenim da će i Kangu da otera. Čovek je tempirana bomba. Može da reši ali što može da....
G

Gostinjo

pre 10 meseci

Kanga, mbbuku sailu mdani, iliti oprosti im majstore ne znaju šta rade.
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Lepo će mu pustiti snimak gde baulja za protivničkim igračem, i hvata ga rukom, i naterati na samoevaluaciju. Kako god, nema tu neke vajde.
K

K1996

pre 10 meseci

Da dodam i onaj Milunovićev blok. Ono je za krivičnu prijavu. 🙂
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Samoevaluaciju, koliko ti je trebalo da naucis bez gledanja sa strane da napises ovu rec? 🤣 ne znam za druge ali mene si ubedio koliko si ti zapravo jedan vrstan intelektualac. Sa ramencima.🤣
v

v1ad

pre 10 meseci

"Najbolje životne partije Gelor Kanga je pružao kada je uz sebe imao pravu šesticu iza sebe, nekada Branka Jovičića, kasnije Njegoša Petrovića ili Slavoljuba Srnića." Zaboravi covek Sanoga a bas mu je on bio najbolji osigurac. Srnic nije 6ica. Nije ni fudbaler. Njegos je odigrao mozda dve utakmice sa Kangom, nista posebno nije doneo. Svakako nije bio neki osigurac. Jovicic nisam siguran da je uopste igrao sa Kangom. Igrao je sa Krsticicem i Jovancicem imao povredu od par meseci, ali mislim da se Kanga vratio iz Sparte sledece sezone kad Jovicic nije vise bio tu. Neka me neko ispravi. Mozda ne mogu da ih povezem u istom timu zato sto je Jovicic imao tu duzu pauzu.
v

v1ad

pre 10 meseci

Dakle nije me mrzelo da proverim. Branko Jovicic je igrao za Zvezdu od 2018 do 2020. Otisao u Decembru. Guelor Kanga je od 2018e do 2020e bio u Sparti Prag. Takodje je igrao sa Micelom Donaldom u prvom mandatu u Zvezdi. Doduse vise napred u postavi a iza njega Donald i Grujic. Znao sam da mi je nesto cudno.
С

Сотир Ђубре

pre 10 meseci

Јовичић и Канга су заједно играли у првом делу сезоне 2017/18.
1

192

pre 10 meseci

Bas protiv sparte i krasnodara su igrali zajedno i tu godinu.
Л

Лулк

pre 10 meseci

Шта му је спремио? Искрено се надам да му је спремио објашњење зашто ће Кангва играти пре њега. Хвала му за све, донео нам је много радости, мајстор је фудбала, једноставно човек који не може да игра системски фудбал и то је то, идеалан да уђе са клупе, затегне коју, гурне пар у простор, и то искључиво као осмица, никаква шестица.
P

Pazi

pre 10 meseci

Bravo, to je to. Sve si lepo objasnio nema dalje.
S

Sb

pre 10 meseci

Protiv Borca je u 40 minutu trebao da dobije drugi zuti,vreme je da mu se zahvalimo
T

Toliko o tome...

pre 10 meseci

Kanga je sramota od fudbalera, toliko gresaka u pasu a to niko ne primecuje, Da ovo radi Gobeljic on bi vec visioo na terazijama...
T

Toliko o tome

pre 10 meseci

Kanga je sramota od fudbalera, toliko gresaka u pasu a to niko ne primecuje, Da ovo radi Gobeljic on bi vec visioo na terazijama...
n

nemanja1512

pre 10 meseci

o kad bi brus li igrao za zvezdu marakana bila bi u zmajevom gnezdu, a ti a ti obuci dres liiiiiii,i nedaj nikom da predje polovinu polomi precku golmana stativu a tiii obuci dres brus liii
W

What

pre 10 meseci

Šta bree?!