Komentari na vest

Kao da je neko vratio vreme na 2014: Ančeloti umirio Pepa, a De Brujne Madrid (VIDEO)

n

nakamura

pre 12 meseci

prolazi Siti
M

Matrixxx

pre 12 meseci

HAALAND ACTIVATED GHOST MODE👽
G

Gostih

pre 12 meseci

Ridiger 6.4 Haland 7 hahahah koji je bre ovo stručnjak radio ocene?
B

Barsa31

pre 12 meseci

Zanimljiva utakmica. Osecao se kvalitet na obe strane. Definitivno dve najbolje ekipe u Evropi u ovom trenutku. Obe ekipe su slika sistema koji je napravljen. Neverovatno je kako Real i Siti dobro posluju i kako imaju konkurentne timove vec duzi niz godina. Ne mislim samo na to sta su uradili Gvardiola i Anceloti nego i cela pozadina kluba. Sve radi kao sat. Realan rezultat na kraju. I jedni i drugi su imali dobre periode utakmice, mozda Real malo bolji. Mozda je to i domaci teren. Koliko god to cudno zvucalo ove ekipe imaju slicnu ideju, a to je kontrola na sredini terena. Nemaju mnogo igraca u zavrsnici i najbolje sanse se stvaraju kad je u napadu maksimalno 3, 4 igraca. Real naravno to doktorirao i guraju istu pricu vec 10 godna. Kod Reala Vinisijus i Rodrigo brutalni. Konkretni, jasna ideja, ma sve odlicni odradjeno. Kamavinga sve bolji na levom beku i danas je razbio Bernarda (koji je jedan od igraca koji su u najboljoj formi u Sitiju u poslednjih 15ak utakmica). To sto je kiksnuo za gol malo baca senku na vrhunsku partiju. Ridiger i Alaba sacuvali Halanda - dosta od njih. Kod Sitija, Rodri gospodari sredinim, Stouns solidan, odbrana dobra. Nekako niko nije iskocio veceras pa je mislim to i razlog malo nedorecenog Sitija veceras. Tesko da to moze da se ponovi u sredu. De Brujne je jedan genijalan igrac, veceras nesto slabiji ali vrhunski gol dize ocenu. Neshvatljivo mi je da Gvardiola nije izvrsio makar jednu izmenu, a nije da nema koga da ubaci. Sad mi je bas zao Alvareza koji da igra u bilo kojoj drugoj ekipi bio bi prvi spic (osim u Realu). Malu prednost za prolaz dajem Sitiju - 55%. Odnos na papiru je mozda i veci ali to je Real, mogu da izbace i tim univerzuma.
N

Novak majstor

pre 12 meseci

Posle ove utakmice moze da se zakljuci ili da su ekipe blizu po kvalitetu , ili da je siti navukao strah zbog prosle godine . Sve u svemu Real uradio sta je trebalo da uradi danas, ako bude slicna utakmica sa malo golova u revansu rekao bih da ide real u finale.Gvardiola ako misli da igra ovakvu uspavanku sa Real Madridom to ce mu se obiti o glavu jer nema Mesija ovde.Trebaju mu Mahrez ili Alvarez da ih melje od starta
k

kala

pre 12 meseci

Kakav strah, i jedni i drugi su danas igrali da ne izgube, nece Siti napasti svim silama i da primi dva gola jer kad ostavis prostor Vinisijusu, Rodrigu i Benzemi to je neminovno. Dosli odigrali da ne izgube, uspeli to da izvuku i sad odlucuju na svom terenu. Sa druge strane Real kao Ancelotijeva ekipa prilavodi se protivniku i ne srlja, cekaju koju gresku da rese. Kao sto rekoh obe ekipe dobile ono sto su htele jer je ulog veliki.
b

bel

pre 12 meseci

Real igra bunker i ti bi hteo da ih ovi napadaju ko ludi,ovi iz kontre 2gola da im daju voleo bi ti al nisu ovi iz Citija veverice,odigrali pametno bas onako kako Real nije ocekivao,inace jedini zasluzan sto je utakmica bila dosadna...
t

tonii

pre 12 meseci

Sta je uradio Rudiger Halandu auuuu. Ovaj u prvom poluvremenu pipnuo loptu 2 puta, u drugom 0.
S

SS Lazio

pre 12 meseci

Za sve ove instant Real navijace: Siti je bio za malo bolji od Reala. Imao (malo) vise od igre. Real je dao gol iz prvog suta u gol. Do tada se nije video i Siti je imao 4-5 sansi od toga jedno dve super sanse. Ako sve to nije dovoljno, najbolju sansu utakmice imao je De Brojne u drugom poluvremenu. To je onaj sut sa desne strane, kada Kurtoa spretno i sretno vrhovima prstiju brani izuzetan jak i precan sut. Kada se sve sabere, ipak pravedan rezultat. Po meni, ovo je maksimum Reala, dok Siti moze jos bolje. Evo citam po engleskim medijima, Siti je kuci poslednji put remizirao, pre pocetka Svetskog Prvenstva. Za poraz kao domacin, treba se vratiti jos unazad.
a

amaterizam

pre 12 meseci

Ceo tvoj kredibilitet pada u vodu kada kazes Siti je u prvom poluvremenu imao dve super sanse. Ili si potpuni amater ili imas maksimalno 10 godina.
S

SS Lazio

pre 12 meseci

@amaterizam. Do 15-og minuta, Siti je ima 4 suta u okvir gola domacih od toga odlicne suteve De Brojnea i Rodrija. Real je bio dominiran medjutim daje gol iz prvog suta u gol. Sta ima tu nejasno?
O

OptimusPrime

pre 12 meseci

koliko nerealnih komentara, sve neke pretpostavke... a pojma nemamo ko je bolji, ovo je finale prije finala. bice i tamo gusto...
O

Orlando Blum

pre 12 meseci

Šteta što sudija nije pogledao var kod gola kdb iako je majstorija gol neregularan izašla lopta celim obimom kod kontakta sa silvom i onda je real miljenik uefe ne može se tolika nafta rasipati tolike godine uzalud
A

Aleksandar1988

pre 12 meseci

Ne znam iz kog razloga je Siti bio favorit po kladionicama, i u Madridu i u dvomecu, kada Real i Anceloti poslednja 2 meseca nemaju pritisak u prvenstvu i cekaju samo LS utakmice. I protiv Liverpula je po kladionicama Real bio blagi autsajder, ne razumem zasto kada je Liverpul tada bio 8,9 u prvenstvu. Ne volim Real ali gde god da se igra izmedju ovako jakih timova favorita nema niti je domaci teren prednost.
C

ComeOnArsenal

pre 12 meseci

Siti se provukao i da nije De Brujne zabio, verovatno bi primili 2. gol i ne vidim da je Siti favorit u revanšu, jer Real odlično zna kako da igra protiv njih a i Gvardiola je završio bez izmene a za vikend imaju gostovanje, davljeniku Evertonu, koji je fizički i trkački dobar a znajući menadžera i atmosveru na stadionu, igraće, jako, borbeno, oštro, verovatno i prljavo. Haland se nije video, jer su zatvorili lopte De Brujnea i Gundogana a na Griliša i Silvu su se postavljali odlično i puštali su Stonsa da organizuje igru. Rodrigo je imao previše faulova a da nije kažnjen žutim kartonom, još u prvom poluvremenu, što je iskoristio u zadnjih 20-ak minuta u kidanju Realovih napada. Griliš već uveliko postaje odvratan i iritantan, sa svojim ponašanjem, na svakoj utakmici i nadam se da će ga ubrzo, neko od bekova, dobro izlomiti, ne isključujem da će to u revanšu, ako rezultat ne bude odgovarajući, učiniti Karvahal.
D

Darko55

pre 12 meseci

Rodrigo je imao previse faulova? Tacno 3. Karvahal je napravio 4 faula. To ne spominjes?
b

bel

pre 12 meseci

Pa kad je Realovac Carvahal 3faula bezobrazna za 5min i nikom nista,pocetak utakmice jos onaj bespotrebni bodicep u Grilisa kad je lopta napustla teren,jos dolazi da vidi kako je hahaha klasican Spanski ...
B

Brko

pre 12 meseci

Da nije bilo Upamekana, dvomeč sa Bayernom bi završio 1:1 u najboljem slučaju po City i išlo bi se ka produžecima. Vjerovatnije da bi ih Bayern rutinirao u Minhenu da nisu imali teret od 3:0. Taj rezultat je dao lažnu sliku o Cityu kao o nekoj super-velesili, a sve zbog nesrećnog Upamekana i njegovih amaterskih grešaka. Uskraćeni smo za epsko 1/2 finale Bayern -Real / Inter-Milan.
M

Makks

pre 12 meseci

Bayern i jeste rutinirao City i u Manchesteru i u Munchenu. Za malo.
g

g54

pre 12 meseci

Sramota real igra bunker na svom stadionu uzas od igre
R

Realninho

pre 12 meseci

Nema SIti taj sampionsi gen, u smislu velikih utakmica, fianala i polufinala LS, i pitanje je da li ce ikada imati. Ogroman je pritisak na igracima da od kluba kojem je evropski pedigre ravan nuli napravi sampiona, bez obzira sto su verovatno konstanto kao tim medju 3 najkvalitetnija zadnjih 10 godina. I to se vidi gotovo svako polufinale, dzabe vam novci moji sinovci. Sve i da prodju nekako Real, bilo koji milanski tim osvaja, kosmicka je to pravda, ne postaje se sam krem evropskog fudbala i ulazi u besmrtnost milijardama, nego decenijama rada, krvlju, znojem i zaslugom.
d

djon

pre 12 meseci

Bas je Real osvajao radom,krvom,znojem i zaslugamo,malo Galaktikosi,malo obaranje rekorda u visini transvera,sami sebi obere opet,malo sudije,malo golovi iz ofsajda.Sad kad se pojavile baje sa vise para odma kuknjava i navijac sam UTD ne Citija...
G

Gaizka

pre 12 meseci

Zanimljivo je to što su obe ekipe postigle gol u trenucima kad se činilo da će da ga prime. Real nije postojao pre gola Vinisijusa, a Siti je bio na konopcima pre gola De Brujnea.
G

Gaizka

pre 12 meseci

Odličan rezultat na gostujućem terenu. Etihad je Sitijeva snaga.
r

rd16

pre 12 meseci

Isti Etihad sa jednom od najgorih atmosfera? Ok.

Lemi

pre 12 meseci

Siti nije mogao da odigra mnogo gore od ovoga, a nosi dobar rezultat kuci. Real je pecen.
G

Gaizka

pre 12 meseci

@rd16 ne znam kakva je atmosfera, nisam prisustvovao, ali vidim da su na svom terenu ove godine pobedili Junajted, Arsenal 2 puta, Liverpul 2 puta, Totenhem, Bajern, Dortmund, Sevilju, Lajpcig, Čelzi 2 puta.. Što su ligi, što u kupovima, što u LŠ..
4

46

pre 12 meseci

Opet se videlo da Siti nema ono što je potrebno da osvoji LŠ, dosta igrača se jedva pojavilo na utakmici. Nesreća za Real je što nisu dali još jedan ili dva gola, a mogli su. Biće pakleno u revanšu gde može da odluči i faktor sreće, neki sitan detalj, pošto se igra u Mančesteru. Mali Kamavinga iako je pravio greške, bio je možda i najbolji igrač na terenu, fali mu još malo zrelosti i biće ubitačan. Siti ako misli da poveća šanse za finale, Halandu moraju da otvore prostor, i možda da Rijad Marez igra od starta umesto Griliša, mada se ni Bernardo Silva nije proslavio. Problem kod Reala je kad Luka Modrić izgubi snagu što se videlo od nekog 80-og minuta, Čuameni nije taj tip igrača, ako se ode u produžetke nešto kraća klupa Reala i zamene koje nisu kvalitetne mogu da budu kobne.
G

Gaizka

pre 12 meseci

Mislim da je Siti tokom sezone pokazao da ima mnogo čvršću odbranu u odnosu na prošle sezone (prošle sezone su od Reala primili 6 u 2 utakmice), i naravno ima zdravog i u formi KDB-a koji kao takav je uz Modrića najbolji veznjak na svetu i naravno Halanda (koji jeste večeras odigrao slabije, ali može lako da postigne gol ili dva u revanšu). To su neke prednosti Sitija zbog kojih ove sezone mogu do "ušatog". Igrati u Madridu nikad nije bilo lako pa taman igrao Drente i Van der Vart.
R

Robinzon Kruso

pre 12 meseci

Ko može da navija za siti ekipa koja do pre desetak godina čestito nije igrala ni premier ligu bilo ko od tri preostala polufinalistanek osvoji samo nek oni ne osvoje tad će još biti nade za fudbal real barsa bajern juve inter milan liverpul mančester itd to su velikani koji treba da se bore za trofej a mali klubovi poput sitija i psž nikad nisu trebali da postoje na ovom nivou al nažalost ide nam i njukasl
C

Caoooo

pre 12 meseci

Ajd ne smaraj i tebi slicni
v

venom

pre 12 meseci

Po toj logici niko novi nema pravo da osvoji titulu vec samo Rral,Milan,Bajern itd.Kazes to su klubovi sa tradicijom,a u stvari iza svakog ovog kluba stoji neko ulaganje u proslosti kao sto sad neko ulaze u Siti.Realu pomagala Spanija, Barseloni Katalonija,Berluskoni ulagao u Milan itd
t

tviter.glavonja

pre 12 meseci

Ko moze da navija za Real ekipu koja je najveci trosadzija od osnivanja do dana danasnjeg? Znaci sto godina trose ubedljivo najjvise i to je kao kul.
v

vare

pre 12 meseci

Pa šta drugi klubovi ne treba da igraju osim tuh tvojih lopovskih što si nabrojao.dok su samo oni imali para osvajali i otimali jedni te isti.vremena se menjaju.treba da osvoji ko igra najbolji fudbal a siti je za tri klase iznad reala što će pokazati u revanšu.
T

Tacka, zarez

pre 12 meseci

Nista, a?
R

Robinson Kurco

pre 12 meseci

ne brani ti niko da navijas za Real..
1

1346

pre 12 meseci

Ako ih Gvardiola otvori golom u prvom poluvremenu u Mančesteru a verovatno hoće, sigurno neće dozvoliti prošlogodišnju reprizu i vraćanje Reala. Vreme je da građani uzmu svoj prvi ušati pehar u Istanbulu.
P

Prijatelj

pre 12 meseci

Igracima Sitija kao da neko odsece noge kad je neka bitna utakmica...

Bojank91

pre 12 meseci

Real ne samo bolji drugo pol nego ih je dobro stisnuo. Siti se držao na čistu kondiciju i, stvarno dobru, disciplinu u odbrani i odličan skok. Biće zanimljiv revanš
B

BozeBlagi

pre 12 meseci

Hahahaha Haland dobio ocenu 7, benzema 6.3. Plavusana tresao Ridiger kako je hteo, Benzema barem ucestvovao u vecini napada, kretao se. Boze sta covek ovde nece videti. Benzema sa 1 nogom Pele licno za Halanda.
m

myms.s

pre 12 meseci

Haland nije igrac koji igra u polju nego devetka, i toliko o tvom poznavanju fudbala.
@

@myms.s

pre 12 meseci

A Benzema je zadnji vezni sta? Kada mu ne ide unapred, povlaci se nazad, odvlaci cuvare, otvara prostor, Karim je daleko inteligentniji ( i iskusniji ruku na srce ) od Halanda, kojem kada ne namestaju sanse koristan je koliko i Pesic.
N

Nije nista pogresio

pre 12 meseci

Pa obojica su isti tip igraca i zato nisu nista ni uradili veceras, sa tom razlikom sto Benz vise ucestvuje u igri.
0

009

pre 12 meseci

Ovaj bernardo silva igrac manje nista nije uradio kriv za prvi gol morao je da pravi faul, marez je trebao uci
s

srb1234

pre 12 meseci

Kamavinga ima sjajne fizičke predispozicije ali za nekog ko igra fudbal na najvišem nivou tehnika mu je zaista ispodprosečna.
b

bald

pre 12 meseci

Real ce se tesko ponovo provuci na etihadu ne gine im poraz morali su dobiti ovaj mec
n

neki zastitar

pre 12 meseci

osmina finala … to je kao kad bi u poljo apoteci dobio totalni herbicid da oprskas suncokret koji je nikao
G

Grnga

pre 12 meseci

Sve je to lepo, ali ako neko ima broj Ridigera neka mu javi da ne zaboravi da izvadi Norvesku Pamelu iz dzepa da moze da se vrati kuci u Mancester i da nastavlja da se izivljava na Barnliju, Sautemptonu i slicnima. Nikad od Halanda igraca za velike utakmice, Nejmar 2.0.
O

Omaewa

pre 12 meseci

Ahahhahahaha druže napusti objekat
@

@Omaewa

pre 12 meseci

Sta je covek pogresio? PL mozda najgora u zadnjih 30 godina, kad se jedan onakav Arsenal sa 3 krstena igraca nekako jos uvek bori za titulu. Celzi blizi ispadanju nego evropi, Totenhem propao, Liveprul u kanalu, tek se zadnjih mesec nesto kao trgli, Junajted standardno ocajan, Njukasl druze treci alo. Jedan Brajton se legitimno borio za LS do skora, nije ni cudo da je ovaj spakovao 35 golova sa onakvim alama oko njega. Stoji da je definitivno potencijal da bude u diskusiji za najbolju devetku svih vremena, ali ako uspe da se pojavi kad je najpotrebnije, kao sto Benzema ume da izvuce gol iz mrtve utakimice, kao sto je to umeo Lewa, ranije Drogba, Anri... Dobar je mali, zivotinja fizicki, strasan egzekutor, ali nema ga kada se lomi na najvecoj sceni. Mozda ce postati, ali u njegovim godinama nabrojani su vec bili strah i trepet po finalima, lomili utakmice za trofeje i titule. Sportski pozdrav.
V

Vare

pre 12 meseci

Javi se za nedelju dana kad im Haland natrpa mrežu u revanšu.
j

jlm

pre 12 meseci

Utakmica kakva se ocekivala, iskusan Real i Anceloti, blagi favorit ipak ostaje Siti.
K

Kulmanko

pre 12 meseci

Siti će biti mnogo jači u Mancesteru, utakmica bez onih šuteva ništa specijalno
g

galt

pre 12 meseci

Siti malo bolji nece se real provuci na etihadu od silnih napada sitija
D

DžoniRS

pre 12 meseci

Siti ni kriv ni dužan izjednačio. Real kvalitetnija ekipa, ali Siti nekarakteristično dobar u odbrani. Dobra utakmica, jedva čekam revanš
6

66

pre 12 meseci

Kazes siti ni kriv ni duzan izjednacio da li si ti gledao mec real igraju bunker siti zasluzio gol
A

Ajde ne kenj...

pre 12 meseci

Ja razumem ostrascenost, i navijam da Real prodje, sem perioda pre gola, i od 80og minuta Siti je itekako igrao, i nije nezaluzeno dao gol, realan rezultat. Bilo kako bilo prplaz se odlucuje u Engleskoj, a Real svakako ima svoje sanse i nadam se prolasku.
D

DžoniRS

pre 12 meseci

@66 - Real nije igrao bunker, već je Siti odradio ono što i svim jačim ekipama u posednja dva meseca, stiskao ih od početka. Real se pametno povukao, izdržao nalete, dao gol. Kad ih je pritisao još više, ni iz čega je Siti dao gol, bukvalno da je Kamavinga u aut izbacio umesto onog poprečnog pasa, ostalo bi 1:0. Pre toga i posle toga, Siti bez šanse sem prvih 20ak minuta kad su, kao što rekoh, igrali presing. @ovaj drugi - prvo, nauči da komuniciraš. Drugo, možda je 1:1 pravedan rezultat, ali nema sile da me ubediš da je Siti nešto igrao u drugom poluvremenu, a kamo li da je takvom "igrom" zaslužio izjednačenje.
h

hahahaah

pre 12 meseci

@DzoniRS Pravedan rezultat, a Siti nije zaluzio gol, bravo genijalcu spojio si nespojivo.
O

OkosBokos

pre 12 meseci

Siti poprilicno uplasen i los. Cela ofanzivna petorka jako jako losa. Haland se video nije, previse losih centarsuteva. Kamavinga odigrao kao da ima 30 godina i da je citav zivot bek, maestralan. Modric u 38 vrsi presing ispred Benzeme, magican. Bice mnogo lepsi fudbal u revansu.
G

GOCE GOSTIVAR

pre 12 meseci

Bernardo Silva i Grealish užasni u napadu bez kohones-a u duelima 1 na 1 lopta odmah nazad. Bernardo kod prvog gola samo posmatra trk vinisijusa 40 metara, jezib u odbrani. Haland odsečen od igre i lopte, Marez je morao igrati......
D

Darko55

pre 12 meseci

Kamavinga odigrao kao da ima 30 godina? On je direktan krivac za gol Sitija, ali veliki strucnjak poput tebe to nije uspeo da vidi.
8

888

pre 12 meseci

Da mi neko rekao da ce real postati bunker ekipa ne bih verovao gadan fudbal igraju siti prolazi
3

344

pre 12 meseci

Kako me nervira ovaj kvazi gospodin anceloti odmah mu smeta sudjenje a kad se real gura onda cuti
G

Gost99

pre 12 meseci

Realu ce sad biti problem sto se revans ne igra kod njih kuci.Prosle sezone su sva 3 preokreta rezirala kao domacini

Bojank91

pre 12 meseci

Onda je dobro što sad ni nemaju šta da preokrenu?!
u

uefalona

pre 12 meseci

Real ce biti odmorniji za revans, Siti ima blagu prednost ali videlo se da Siti nije nista posebno, lako je miseve pobedjivati u PL.
@

@uefalona

pre 12 meseci

Veze ti nemas, prvo i jedne i druge ceka utakmica tako da nece biti odmornije pre revansa ekipe, drugo me da Siti nije nista posebno nego su se susrele dve najjace ekipe trenutno, od njih boljih nemas, i nema nista posebnije.